DEMAGÒGIA AMB LA C-15 PER SORTIR A LA TELE

El “jove” David Masdeu, alcalde actual de Puigdàlber aprofita qualsevol cosa pe fer demagògia davant de qui el vulgui escoltar.

Això és altra vegada el que ha fet en la seva aparició a TV Vilafranca del passat dia 10 d’agost de 2010, davant la imminent  posada  en servei de la via complementària de la C-15 al seu pas per Puigdàlber. Aquest és el tall de la noticia:

http://www.rtvvilafranca.com/noticies-rtvvilafranca/politica/24231-lajuntament-de-puigdalber-demana-un-canvi-en-el-tracat-final-de-la-c15-pel-seu-pas-pel-municipi.html

Ha volgut aparentar duresa davant d’una mala redacció del projecte executiu  i ho ha fet a instàncies de particulars, veient que es pemetia que una via d’ús públic tingués l’accés per un carrer del municipi (tot sigui dit,l’únic carrer  que afecta la C-15 al seu pas per Puigdàlber).

A tall d’exemple, només dir que el que signa aquest article, va presentar a l’Ajuntament de Puigdàlber, en data  4 d’agost de 2010, un escrit en el que s’advertia d’aquest tema a l’alcalde i les responsabilitats en que podria incórrer.  (s’inclou al final en cursiva i en vermell)

El que no m’imaginava és que la deixadesa d’un mateix (el propi Alcalde) es volgués transformar en heroïcitat. Suposo que en aquestes dates del calendari i amb un irrefrenable desitg de   “pujar com la escuma” el  flamant alcalde ha de sortir als mitjans de comunicació de qualsevol forma i a qualsevol preu.

Li aconsello a aquest alcalde,que sigui una mica més dialogant i que no amagui la informació que amaga a la oposició….. està caient en la seva pròpia trampa i és molt dur acceptar les errades pròpies sense possibilitat d’arreglar-ho.

L’escrit que vaig presentar a l’Ajuntament (entre d’altres) és el següent:

AJUNTAMENT DE  PUIGDÀLBER

Il·lm. Sr.

PERE TUTUSAUS LLUCH, major d’edat, amb domicili a efecte de notificacions a 08797 Puigdàlber, carrer  ……………… i amb DNI núm. …………-.

 EXPOSA

Que a la vista de l’execució dels treballs de la C-15 i vist el projecte executiu de l’obra, he pogut constatar que l’accés a la via de servei del camí de la Penyora es fa des de la via pública de davant els blocs 4 i 6 del carrer  Mas Morer de Puigdàlber.

Aquesta via de servei  preveu una gran intensitat de trànsit, sobre tot durant els temps d’execució de l’obra, el que significa un greu perill en l’accés a les vivendes i després, una vegada acabada, en ser la única via d’accés als barris del Pujolet.

Entenc que per part d’aquest Ajuntament s’hauria de vetllar per la seguretat, fent el possible per tal que aquest embrancament a la via de servei es fes per un indret més proper a la troncal de la C-15, atès que el projecte que s’executa converteix una via municipal en via de circulació intensiva, sense respectar la xarxa ni participar en la seva conservació.

To això sense ni tan sols tenir en compte el perill que suposa l’intens tràfic de maquinària pesada a les portes dels blocs de vivendes, perill del que sens dubte seria responsable el consistori si no demostra haver fet els passos adients per evitar-ho.

Pel que he exposat,

DEMANO que es tingui en compte el que s’exposa i s’acordi per qui correspongui, fer els tràmits adients per tal d’aconseguir el desplaçament de l’embrancament a la via de servei per un indret més proper a la troncal de la C-15 tal com estava en un primer moment projectat.

Puigdàlber, a 4 d’agost de 2010.

Pere Tutusaus LLuch

 

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Uncategorized i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s