OCURRÈNCIES I NOTES DE LA GENT ( I )

En aquest apartat anirem posant les ocurrències i comentaris breus que vagin arribant a la redacció amb aquesta intenció (5 o 6 línies). Els anirem col·locant per ordre d’arribada, per dates  i quedaran de forma permanent al bloc, tenint en compte que, quan es faci massa pesat (20 apunts), s’iniciarà un nou “ocurrències i notes de la gent II”.

20.-)  16-09-2010     S’han encantat

Les obres de l’escola s’hauran de fer amb les nenes i nens jugant entre màquines, camions, formigoneres, paletes, totxos i maons, manobres i taulons.  Sembla mentida que amb una experiència en el món educatiu tan extensa per tradició familiar, el  ja antic  (tres anys) regidor d’educació no s’hagi espavilat per fer les obres en època estival. (perdó, no ho sabia però ja m’ho han dit, estava de vacances… això ho explica tot, el descans perllongat és el millor per la salut).

19.-)  15-09-2010    Reparació esperada. (Un comemtari de PIM i PAM): https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2010/09/15/ocurrencies-i-notes-de-la-gent-i/#comment-14

No podem valorar si és a conseqüència de l’escrit passat per CiU el darrer dia 13 de setembre de 2010, però ha començat (a veure quan dura…) la reparació de la “fuga” d’aigua del davant del cementiri. Ara cal veure si fan cas a les altres “recomanacions” i es treuen la son de les orelles, que tenen al poble ben “encantat” i a la recerca de “moviment”. Per cert, i fora de context…. Els diables de Vilafranca no saben que qui mana a UDC de la comarca no és la Maria Tuyà  ?? (com ells diuen als versots, recomanables per cert i que la deixen ben galdosa a la senyora).

18.-)  13-09-2010    100 dies de govern a la brossa (mai més ben dit veient els contenidors de darrera l’Ajuntament)… Freedom té tota la raó.  http://cdcpuigdalber.wordpress.com/2010/09/15/100-dies-de-govern-d%e2%80%99iup-i-psc-i-res-de-res/

A la vista d’aquest escrit de CiU podem reflexionar si la moció va servir per res. Només tenien ganes de fer mal, el poble els hi importa ben poc, amb la excusa de que s’abaixen el sou (???) tenen autorització per no fer res i no ens pararem de repetir-ho: Que fa en Harry a l’Ajuntament amb dedicació del 75%… ???  No creieu que això és una estafa ???   No creieu gent de Puigdàlber que aquest també ens pren el pèl ???,  carai, és que són 6.000,- € a l’any, la mateixa subvenció que l’Ajuntament co-governat per un sociata  PSOE dona per l’Esglesia i la meitat del pressupost de festes del 2010 (és que Puigdàlber és un poble molt i molt divertit).

17.-)  08-09-2010    La importància de la “vuelta”

Ja s’ha vist la “primera” actuació pública del socialista Ebinger con a tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Puigdàlber, repartint i fins i tot “SIGNANT” per primera vegada un paper en que s’anuncia el pas per la C-15 de la “vuelta”. Realment no pot amagar el seu amor per les bicis que fins i tot fa dibuixar en negre profund als papers. Podem veure que ha començat pel més “important”……, la neteja i arranjament de marges i camins després de les pluges, la brutícia al voltant dels contenidors i els recordatoris de recollida selectiva no tenen importància per ell.

16.-)  07-09-2010    Camp de futbol de gespa. Artificial o natural ???

Repassant les proclames del senyor  David Masdeu per justificar  el seu assalt al poder de Puigdàlber, es feia referència  a una promesa de gespa al camp de futbol municipal. Doncs bé, sembla que ja s’ha començat una tìmida plantació de la gespa, a la vista de l’estat en que es troba, ajudat per les pluges estiuenques. Tants sacrificis que va costar amb treballs voluntaris i desinteressats !!!…. Esperem que  l’equip de futbol de Puigdàlber aconsegueixi nous i celebrats triomfs.  FALSA ALARMA, no era gespa, eren herbes i els encarregats del camp ja les han tret (8 de setembte).

15.-)  06-09-2010     Poc moviment:   Qui res fa no s’equivoca

S’apropen els primers 100 dies de “prova” del nou ajuntament a Puigdàlber, format pel super-regidor del PSC-PM senyor Ebinger i els tres regidors d’Independents Units per Puigdàlber. De moment, ben poca cosa podem veure que hagin fet, només una previsió d’una repetida “paella” pel dia 11 de setembre a la Polivalent (per cert, esperem que hagin arreglat la placa que va caure per Reis de l’any 2010), el cine a la fresca i havaneres…. tan que criticaven, només es pensen que l’Ajuntament es fer “festes” i es clar, per això han incrementat el pressupost municipal de “festes” en època de crisis i es que “contra les penes, …. alegries”.

14.-)  25-08-2010   Eleccions Parlament Catalunya calentes.

Ja es comencen a moure els engranatges de les eleccions al Parlament de Catalunya de la tardor i podrem veure treballar de valent al flamant alcalde en la seva tasca comarcal, de forma que no sabem si tindrà gaire temps de “pensar en el poble”. De totes formes no cal que pateixi, que el seu primer tinent d’alcalde es tan eficient, que sense l’alcalde tot anirà sobre rodes (o el que és el mateix, en bici). El que ha de procurar el senyor Masdeu es que el seu “super rechidor”  vagi als mítings de CiU per tal de comprovar la concordança de les seves idees i el seu recolzament fidel, lluny de la seva participació en el govern local de Puigdàlber.

13.-)  23-08-2010   

NOTICIA BOMBA: El  “super rechidor”  ja ha tornat, ho ha fet justament quinze minut abans que comencés la peli d’aventures a la fresca del divendres dia 20 d’agost de 2010, just 51 dies desprès que comenci a cobrar de l’Ajuntament (de tots els habitants) i és que aquests són aproximadament els dies que ha fet de vacances, d’una forma o altre, promocionant el poble a Itàlia o a Alemanya. Visca el treball.  Si seguim així, creiem que el senyor Masdeu s’ha buscat una bona “toia”… però, ja ho sabia, volia un tècnic en economia i ja el té.

12.-)  20-08-2010   (Per Inspector Gadget)  Govern a l’exili ?? –  Hi ha un comentari de Freedom el 21-08-2010.  https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2010/06/24/ocurrencies-i-notes-de-la-gent-i/#comment-13

Govern a l’exili. Això sembla si mirem aquest estiu a l’Ajuntament de Puigdàlber, quan més es necessiten mes lluny es troben, el rechidor Ebinger de vacances perpetues des que ja cobra i el senyor alcalde també gaudint d’unes mes que merescudes vacances mentre el poble s’inunda de pedres i fang. Tota la feina pel senyor Tello que, aquest si, es dedica en cos i ànima a l’Ajuntament i “sense tenir el 75% de dedicació” com el repetit rechidor i l’alcalde (entre tots dos, no oblidem, el 150% de jornada i per tant, un dia i mig entre els dos… ho haveu entés ???).

11.-)  16-08-2010  (Per V.P.O.) Socialisme Puigdàlbenc.

Ja anem tenint ganes de veure treballar al “socialista”  de Puigdàlber.  Sembla que en aquest petit poble no hi haurà sorpreses de darrera hora (com ha succeït a Vilafranca o Sant Sadurní…, aquí no calen primàries)  i les llistes d’aquest partit ja són tancades, de la mateixa forma que les Societats mercantils, la llista pot ser unipersonal per tal de poder fer “el que li doni la gana”. Quan torni de les seves llaa……aaargues vacances, el rexidor socialista ja farà (reconfortat de l’esforç)  una esperada roda de premsa per no ser menys que el seu actual jefe.

10.-)  11-08-2010  (Per Ton)  Hi ha un comentari enviat per “guerra i pau” del dia 12 d’agost. https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2010/06/24/ocurrencies-i-notes-de-la-gent-i/#comment-12

Si la memòria col·lectiva no falla, el senyor Masdeu i Harry  volien vendre parcel·les a tot drap per pagar els deutes. Que no ho fan ??? O és que encara no saben les que tenen per vendre ??. La veritat és que són uns dropos, encara no han fet res de res, només contractar altra vegada al lampista per tornar favors deguts. Aviat el “herr”  Harry veurà on s’ha posat o potser no, ja li interessa seguir a la penombra amb un souet que li permet anar fent la viu viu, com que és vegetarià, no gasta gaire.

9.-)  05-08-2010  (Per Inspector Gadget)

És un mal mes per valorar les actuacions del regidor en cap (que no alcalde, no confondre) del nou govern de Puigdàlber,  frontissa decisòria  irracional i fonedissa. El que és cert però, és que entre la bici i les vacances, poc s’ha preocupat del poble i per primera vegada, tots els contenidors mostren una deixadesa pútrida i esgarrifosa que no correspon a una població del segle XXI (A Alemanya no passa). Segurament que el rexidor fa vaga perquè amb 500 no en te prou: Això només era el preu del silenci. El setembre serà millor ???.

8.-)   02-08-2010  (Per “guerra i pau”) Hi ha un comentari de “pimpinela” i un comentari de l’administrador del bloc per la queixa d’una persona.

Hola a tothom de nou, ja han passat uns dies de tota la moguda i tots calladets. Només una petita observació: Vareu anar divendres a les havaneres? va ser magnífic, una bona vetllada, agradable a la fresca i en un ambient distès i alegre on podiem veure a tota la “jet” que no veiem mai ultimament per enlloc amb les respectives parelles, tots contents i alegrets. Ara ja es veu ben bé qui es qui, encara que sort que les paraules se les endú el vent, si no, no s’enten! Suposo que ara al consistori tot deu haver cambiat molt, inclós la rel.lació dels mossos amb els amos. Viure per veure com son la gent.

7.-)  02-07-2010

Ha quedat confirmat que darrera de tota la moguda, hi torna a remenar la cua (que consti que no ha deixat mai de remenar-la) el que havia estat alcalde de Puigdàlber durant 16 anys i que va crear del no res l’enorme endeutament  que ara diu el senyor Harald Ebinger que és d’uns altres. Quina cara més dura, l’un per continuar “ajudant” a que no li descobreixin  les vergonyes i l’altra ben enganyat, (o no, que ara ja cobra el sou “que es mereix pel seu silenci”).

6.-)  30-06-2010

El Ple de 28 de juny de 2009 de 2010, quina pena, que malament que s’han preparat els punts de l’ordre del dia, sobre tot el rexidor d’hisenda, senyor Harald Ebinger que no sabia ni de que anava cap dels temes tractats. Tot i ser “l’anima mater”  del nou consistori, frontissa amb càrrec remunerat i responsabilitat cabdal  que s’ha d’acaronar,  no va dir ni mu……. davant de cada proposta.  ¡ quina  bona imatge de govern municipal.!, ni lliure,  ni espontani i dirigit, això si, totalment dirigit…  i “domat”.

5.-) 28-06-2010

SON CORRESPONSABLES  ELS VOTANTS DELS SEGUIDORS DE I.U.P. DELS SEUS ACTES? , PER EXEMPLE(ELS QUE VAREN SIGNAR L`ACTE DE DEFUNCIÓ DEL CENTRE(ELS NOIS QUE VAN AIXECAR EL CENTRE , JA ELS ESTAN ESPERANT ALLÀ A DALT PER FELIÇITAR-LOS). SI ELS VOTANTS NO FOSSIN CORRESPONSABLES DELS ACTES DELS QUE ELEGEIXEN, LA DEMOCRACIA SERIA UNA FARSA TANT ABSURDA COM TRIAR ALS GOBERNANTS  A L`ATZAR.

4.-) 25-06-2010

Els començaments acostumen a ser lluïts: El nou govern a encès les llums del camp de l’Olivera, ha segat l’herba de zones públiques i privades, continuant també en l’organització de la festa de l’esport. PERÒ: els que han segat les zones públiques són el mateixos que ho han fet a les zones privades (qui paga què ???) i els llums ja cremen, havent-ho fet possible el que ha tornat al manteniment municipal després de demandar a l’Ajuntament i que ha recomensat muntant els jocs del dia de la festa de l’esport.

3.-) 24-06-2010

En el Ple de l’Ajuntament de Vilafranca del dia 22 de juny de 2010 es va parlar (per part del representant de la CUP) de que la remodelació de l’edifici del Mercat de la Carn de Vilafranca tenia “problemes” i parlava de “responsabilitats”. L’obra del Centre de Puigdàlber també té problemes i caldria parlar de responsabilitats: L’arquitecte director de les dues obres  era, i suposem que és, el mateix. De la mateixa forma que l’arquitecte del Centre Cívic de Sant Cugat Sesgarrigues era la mateixa  que  la de la Sala Polivalent de Puigdàlber. Coincidències en obres emblemàtiques i també problemàtiques.

2.-)  24-06-2010

Ara s’entén doncs que amb la màxima urgència es faci un segón Ple Ordinari a l’Ajuntament el proper dia 28 de juny, quan ja se’n va fer un el dia 21 del mateix mes. Comencem amb una bona planificació a causa de les acostumades absències de Ebinger, recordem, que amb el 75% de dedicació  parcial de la jornada a l’Ajuntament.

1.-)  24-06-2010  (1 comentari referit a aquesta entrada, de PIM i PAM)

La primera actuació que fa el regidor Ebinger per la promoció exterior de Puigdàlber, és anar-se’n amb bicicleta a Melzo (Itàlia), del dia 2 al 11 de juliol de 2010 ( (Noticia a El3deVuit), agafa vacances en el precís moment que comença a “cobrar” de l’ajuntament amb una dedicació del 75% de la jornada.  Això serà l’administració de l’Ajuntament de Puigdàlber de futur ??  

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

9 respostes a OCURRÈNCIES I NOTES DE LA GENT ( I )

 1. PIM I PAM ha dit:

  Es molt lògic que aquest “rexidor” agafi vacances, doncs així podrà alliberar-se de l’estrès ocasionat per la presentació de la moció de censura. D’altra banda la empresa que regenta deu esser la que porta la organització i la contractació dels diferents allotjaments dels finals d’etapa del recorregut.

 2. guerra i pau ha dit:

  hola a tothom de nou, ja han passat uns dies de tota la moguda i tots calladets.
  només una petita observació: vareu anar divendres a les havaneres? va ser magnífic, una bona vetllada, agradable a la fresca i en un ambient distès i alegre on podiem veure a tota la jet que no veiem mai ultimament per enlloc amb les respectives parelles, tots contents i alegrets. ara ja es veu ben bé qui es qui, encara que sort que les paraules se les endú el vent, si no, no s’enten! suposo que ara al consistori tot deu haver cambiat molt, inclós la rel.lació dels mossos amb els amos. viure per veure com son la gent.

 3. pimpinela ha dit:

  Referent a la relació entre el “servei” i els “amos” va ser molt curiós veure com dues antagòniques històriques (que una havia dit de l’altra: ” a l’enemic ni aigua i si és possible se l’ha de fer fora” i de l’altra banda els comentaris de l’afectada eren d’alt nivell), ara es veu que les dues són d’allò més “güai” l’una per l’altra i es van passar l’estona parlant jiji ji i jiji ja. El que encara ens queda per veure!! però ja són de sobres conegudes les misèries del gènere humà.
  Que vagi de gust!

 4. ADMINISTRADOR BLOC ha dit:

  He tingut una queixa directe d’una persona per la publicació del text de “pimpinela”, no per la seva publicació, que no vol que es retiri, sinó pel fet de que qui ho escriu “no doni la cara”, atès que per publicar un comentari només es comprova la “existència” de l’adreça de correu que la envia, però no es sap “qui hi ha darrera”. Des d’ara, l’administrador ha de saber qui és la persona que escriu el comentari i així, si hi ha alguna reclamació, el responsable serà qui ho escriu en front la persona que se senti perjudicada.
  Reitero que si es demana la retirada del comentari, es retirarà i si la persona que se sent perjudicada vol dir quelcom al respecte, pot fer-ho en tot moment.
  Administrador.

 5. PEPET ha dit:

  QUE CANVIEN LES NORMES DEL BLOG?

 6. Editor ha dit:

  No canvien, però si entenc que el contingut pot ofendre a algú o que em poden dir quelcom com administrador del bloc, ho posaré en coneixement de l’adreça que l’hagi enviat per tal de fer-li saber que s’ha d’identificar per si hi ha alguna reclamació legal contra l’escrit. És tot.
  Amb alguna publicació ja ho he fet i la persona s’ha identificat sense cap problema.

 7. guerra i pau ha dit:

  bona tarda, el que el sr. Ton no deu saber és que l’anterior equip de govern no va fer l’inventari de les parcel.les per aixó no no saben quines tenen ni quines poden vendre, perque suposo que ja saben que no és tan fàcil vendre parcel.les l’ajuntament, encara que vist la forma d’actuar que han tingut sempre, les irregularitats només les fan el grup de CiU. El que trobo més extrany es que encara no tinguin l’inventari, potser encara no ens ho han dit que el tenen, ja que segons els fulls que m’han deixat a casa n’han fet molta de feina, a més ho vaig sentir a la ràdio, en una entrevista a l’ilustre, ara si que acavaran el centre peró s’estalviarien tota aquesta feinada si no l’haguessin tirat a terra, peró jo penso que el van tirar malfixats, diuen que amenaçava ruina, es devien confondre amb les esquerdes i goteres de la nova sala polivalent que ha de ser la referencia al penedès. Ai, ai, ai, que em marxa el cap, si jo parlava de l’inventari de parcel.les, segur que ja el tenen no ho dubteu, si aixó esta fet amb màxim màxim 30 dies. ja ho veureu aviat ens passaran un paperet amb tot l’nventari fet i les fotos del centre reconstruit. i sigueu generosos, apadrineu una teula. siau.

 8. freedom ha dit:

  Hola a tots, ja feia temps, que passava per aquí ……. jejejee

  a mi em sembla bé, que se sàpiga qui escriu …….. el administradors del bloc, s’ha de depurar de responsabilitats, som els qui escrivim, els responsables de les nostres paraules, per bo, per dolent …

  i res, a veure si tornen ja alguns de vacances, i es posen mans a l’obra, que entre contenidors trencats, i la manca de contenidors de orgànica, aquesta mig poble está fet un fàstic ….

  esperem que tan llargues vacances, serveixin per recarregar piles, i omplir d’energia constructiva, que farà falta molta ………….

  a més, que el pobre senyor Tello, si que es mereix vacances, que vaya estiu que porta ……… jejeje

  salutacions

 9. PIM I PAM ha dit:

  Hoooooooo……. Al-leluia ja era hora, doncs vist que al cap de dos dias de que el grup de CIU pases per el poble un full informatiu sobre una petita part de les moltes coses que urgeix dur a terme, s’han posat a reparar la fuita d’aigua de devant de la porta del cementiri, aixo vol dir que aquest nou equip de govern, que el pasat dos de juny va conquerir les riendas del municipi, necessita d’algù que els digui el que han que fer. Potser els aniria be que contractessin un “gerent” per que els alleugeres la feina ¿no?. Quina pena ja es va dir, que l’unic que sortiría perdent seria Puigdàber,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s