OCURRÈNCIES I NOTES DE LA GENT ( I I )

Com sabeu, en aquest apartat es van posant les ocurrències i comentaris breus que van arribant a la redacció amb aquesta intenció (5 o 6 línies). Els anirem col·locant per ordre d’arribada, per dates  i quedaran de forma permanent al bloc, tenint en compte que, quan es faci massa pesat (20 apunts), s’iniciarà un nou “ocurrències i notes de la gent III”. Per consultar el primer bloc, amb les primeres 20 ocurrències, podeu fer-ho al  següent enllaç:

:https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2010/09/15/ocurrencies-i-notes-de-la-gent-i/

 20.-)  11-11-2010                                      USURPACIÓ 

Aquest matí del dia 11 de novembre de 2010, en  alguns establiments del poble  de Puigdàlber ha aparegut un cartell anunciador d’una conferència el divendres dia 12 de novembre de 2010. Tothom sap que aquest acte l’ha convocat el senyor Masdeu  com a cap del grup municipal de l’IUP a Puigdàlber i per tant, tothom ha de saber que el grup de l’IUP  (Indpendents Units per Puigdàlber del fundador i ideoleg senyor Carrera),  usurpa les sigles de CiU al municipi, atès que la convocatòria del dia 9 la va redactar i distribuir precisament el grup de l’IUP per les cases del poble, i,  PERSONALMENT alguns dels seus membres més actius dels voltants.

19.-) 07-11-2010      Ja es poden impugnar les ORDENANCES 2011

En el bloc del grup  municipal de CiU a Puigdàlber, es mostra la publicació de l’aprovació provisional de les ordenances pel 2011 i el termini de presentar-hi al·legacions o reclamar contra les mateixes. Cal llegir també  l’article que es publica tot seguit en el mateix bloc, atès que mostra una manca d’informació real i nítida per part de l’Ajuntament, cosa que ha causat algun maldecap en el grup de l’IUP, per una problemàtica que ja s’arrossega fa temps (concretament, promeses de nitidesa fetes personal i publicament per David Masdeu el 7 de novembre de 2008, ara fa dos anys) i que comporta una manca de comprensió lectiva de la paraula “informació” per part d’aquest grup.

18.-) 05-11-2010            Proposta

Recollint una proposta en un comentari de CDC al seu bloc, seria molt convincent per part de l’Ajuntament de Puigdàlber, que es fes una sessió pública, oberta a tothom, per tal que el regidor d’Hisenda expliqui  la forma de càlcul del ja famós rebut de l’IBI segons l’aprovació de les ordenances per l’any 2011. Així podrà fer una estadística de les rebaixes produïdes en la mitja dels rebuts, o, ….. sorprenentment, de les puges. També podria aprofitar per explicar una proposta de nova revisió del cadastre i sota quina paràmetres: Si tant critiquen la revisió del 2008, que expliquin com s’ha de fer !!! i, aixó si, públicament, no d’amagat.

17.-) 04-11-2010                           Escrit de CiU al bloc de CiU

http://ciupuigdalber.wordpress.com/2010/11/03/lajuntament-de-puigdalber-desinforma/

Tothom (ciutadans de Puigdàlber) ha pogut llegir l’escrit que s’ha distribuït per part del grup de CiU a l’Ajuntament de Puigdàlber. És greu. És molt greu veure que des de l’Ajuntament no es diuen les coses clares. Si el que ha aprovat  IUP i PSC és realment un increment  mitjà del 9% en els rebuts de l’IBI, que ho diguin clarament, no cal que vulguin fer passar el clau per la cabota, que diguin que per fer front a l’endeutament generat pels governs de Carrera i Masdeu, no es poden abaixar els impostos i punt. No passa res, tothom sap que els errors, els enganys i els aprofitaments individuals dels polítics de pacotilla ELS ACABA PAGANT EL POBLE. Per desgràcia sempre ha estat així, el poble i els “currantes”.

16.-) 29-10-2010              LA GUERRA ESTA SERVIDA

Sembla mentida que la intel·ligència de l’alcalde de Puigdàlber i el seu regidor insígnia no hagin calculat la transcendència de publicar als diaris  la noticia de la subvenció pel Centre (que no es tal). No poden veure que, tot i que pel poble sigui una gran fita, s’havia de guardar com més amagat millor ??.  Les conseqüències d’aquesta propaganda faran emprenyar a més d’un i  esperem que no siguin nefastes. Ja es va dir,  “per la boca mora el peix” i és que el “noi” no pot amagar el que ell es pensa com una proesa que ja estava compromesa però sense fer tant de soroll. Puigdàlber es mereix altres politiques, no sé quins, però “d’altres”. Podeu veure un article de CDC a la següent adreça:

http://cdcpuigdalber.wordpress.com/2010/10/29/la-desinforamcio-del-govern-a-l%e2%80%99ajuntament-de-puigdalber/. Un comentari respecte a la noticia:

https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2010/10/15/ocurrencies-i-notes-de-la-gent-ii/#comment-21

I encara tenen la barra de publicar una falsa congelacio d’impostos a  El 3 de Vuit:

http://www.el3devuit.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=2585:els-monjos-i-puigdalber-congelen-taxes&catid=35:general&Itemid=75

15.-) 29-10-2010        Consell

En el pamflet que va passar l’ajuntament el dia 27  amb el nom de “l’Ajuntament Informa” es fa constar que el proper mes sortirà un butlletí municipal on es faran públic tot el que vagi succeint al municipi. Es de desitjar que sigui rigorós i allunyat de la pantomima que ha resultat aquest pamflet, fet a corre-cuita per contrarestar el resum de CiU al seu bloc. No se si ho sabeu, però se us gira feina. Poseu a l’Ebinger a treballar que de redacció en sap un pou.

14.-) 27-10-2010     L’AJUNTAMENT, INFORMA O DESINFORMA ?

Naturalment, la segona opció és la vàlida. Només dues pinzellades per demostrar-ho: 1.-) l’impost  de  l’IBI que s’incrementa més de 10% a l’any 2011 (això no ho posa al paper municipal), ho podreu comprovar als rebuts i 2.-)  El consultori municipal, que segons el paper, està subvencionat amb 432.000,- €… Deu ni do quin consultori !!!….   Si tenim en compte que una nau industrial de 1500 metres quadrats al municipi costa  menys de 200.000,- €, …. carai quin consultori !!! …. De moment res mes,  properament als diaris més.

El segon tìtol podria ser  PER LA BOCA MORA EL PEIX

13.-)  26-10-2010     RESUM PLE 25 OCTUBRE DE 2010 – COMENTARIS

En la següent adreça es pot veure un resum del Ple del dia 25 d’octubre que no mereix més comentaris que els que s’hi fan constar.

http://ciupuigdalber.wordpress.com/2010/10/26/595/

També es pot veure la transcripció dels mateixos resums i comentaris en aquest mateix bloc.

12.-) 22-10-2010     Ple extraordinari de 25 d’octubre de 2010 – ORDENANCES

Es pot veure la convocatòria al Ple de dilluns dia 25 d’octubre al bloc de CiU. http://ciupuigdalber.wordpress.com  Pot ser un Ple molt interessant  per comprovar la destresa pel control dels ingressos feta pel regidor d’Hisenda Harald Ebinger, qui sempre ha presumit de bon economista mal aprofitat i farà goig veure la seva defensa aferrissada de la contenció dels impostos per tal de pal·liar la crisi i fer front, amb menys diners, a més despesa…. Algú ho entén ??? Segurament que el dilluns ens ho explicará.

11.-)  19-10-2010   Mal aprofitat

Des del mon de l’observació quotidiana que envaeix la vida política de Puigdàlber,  s’han pogut observar les  anades i tornades del ara molt aprofitat regidor socialista, del qual l’alcalde n’està molt enamorat (en el bon sentit de la paraula) perquè es veu que des de la seva influència partidista ??, aconsegueix uns molt bons finançaments  del deute creat pel senyor Masdeu en la seva connivència amb l’alcalde del 2003 del que era regidor d’Hisenda.  Quina llàstima no haver sabut aprofitar aquesta intel·ligència innata del regidor Ebinger !!!  Quin tou de problemes que t’hauries estalviat Pere.

10.-)  15-10-2010        Carai, carai, carai….

Ahir, dia 14 d’octubre de 2010 es va poder veure per VTV (Vilafranca Televisió o “vilafranquins de tota la vida”) el capítol extraordinari de la verema de l’Acadèmia de Tastavins.  Hi van assistir com a convidats a la “mesa”, càrrecs significatius dels sindicats, partits polítics, Consell Comarcal, món empresarial,…… i també el senyor David Masdeu, se suposa que com a representant de l’IUP de Puigdàlber. Es veu que alguns partits polítics de poc renom i nul·la importància electoral també compten per l’Acadèmia……. O potser estem equivocats i no es això ???.

9-)  12-10-2010     Centre, pobret Centre

Ja es pot anar a consultar la “modificació” del projecte d’arranjament del Centre. Es fa dir “rehabilitació”, però ja ha quedat palesa la seva funció d’enderrocament i nova construcció com alguns fan veure quan fan una casa nova, li guarden la façana i ho fan tot nou per pagar menys…. consells d’arquitectes !!. Segons l’article que apareix al bloc de CiU  (http://ciupuigdalber.wordpress.com/2010/10/07/noticies-al-butlleti-opficial-provincia/ ),  ja es pot anar a veure a l’Ajuntament i presentar al·legacions. Si un regidor fos conseqüent, les presentaria, però creiem que la reivindicació ja ha passat a la història, “qui t’ha vist i qui et veu”…. Molt de camí de “Santiago” però només una carbassa buida.

😎  28-09-2010  (per Inspector Gadget)  Impaciència per saber

Ja he llegit els entrants del Ple de 27 de setembre, però espero veure publicat aviat un resum comentat del Ple per part del grup de CiU o CDC que és el mateix,  amb les intervencions del senyor alcalde prepotent, cínic i groller dirigint la reunió amb menyspreus, amenaces i venjances. Ara es veu que els que pregunten són els del govern i abans, els membres del govern no podien preguntar a l’oposició, mira com canvien les coses, “yo me lo guiso yo me lo como”,  aquesta és l’actitud de l’alcalde senyor Masdeu, que li aprofiti !, precisament per això el que llença al rebuig és “matèria orgánica”.

7.-)  28-09-2010     (per “guerra i pau”)  continua Ple de 27 /09 /10

Ahir, 27 de setembre, els que varen assistir al ple van poder observar com l’actual equip de govern menysprea als seus propis regidors. Es veu que el sr. alcalde  va dir repetides vegades que l’anterior equip de govern de CIU no va fer res en 1000 dies i si ho va fer ho va fer malament, mentre el seu soci de govern del PSC feia una rialla de felicitat. Aquest senyor o no entén les coses o ho fa veure:   Sr. Harry que vostè també va estar al govern 1000 dies en coalició amb CIU, i que va fer? RES.  Tothom pot comprovar que ara que li han posat un sou s’ha tornat més eficient, o es que potser li faltava motivació econòmica? potser que fem exercicis de memòria, que el que ara diu, potser s’ho haurà d’empassar algun dia (esperem que proper).

6.-)  27-09-2010    Entrants pel ple de 27 setembre

És curiosa la imatge del senyor David Masdeu, actual alcalde de Puigdàlber (Independents Units per Puigdàlber),  equipat  d’una flamant i actual carpeta de CiU, mentre que la oposició de CiU veu com la prepotència d’aquest senyor engoleix  tot un seguit de frases demagògiques, justificant el que no es pot justificar i enviant andanades de fum davant la seva incompetència traïda pel passat que ell mateix ha provocat. Ha tornat la època de la por i la malfiança a Puigdàlber (la gent no gosa parlar amb segons qui),  el favoritisme a l’Ajuntament (els favorits de l’anterior règim, diguis Carrera-Masdeu, tornen a regnar als servei de la Corporació). Sap greu, però en un poble com Puigdàlber això encara existeix, esperem que el seny guanyi a la disbauxa i si no, …….

5.-)  24-09-2010       Ple 27 setembre de 2010

http://ciupuigdalber.wordpress.com/2010/09/24/ple-ordinari-27-setembre-2010/

Pel dia 27  de setembre  s’ha convocat el Ple ordinari corresponent al mes de setembre de 2010, a les 19 h. a la Sala d’Actes. Podeu veure la convocatòria a l’enllaç del començament. És important per copsar el funcionament administratiu de l’Ajuntament, l’assistència als Plens i poder veure la prepotència o humilitat de cadascun dels membres del consistori,  la raó o la imposició per part d’uns o altres, vaja, que és un exercici recomanable ,per bé o per mal, mai us pot deixar indiferents. Sobre tot, cal escoltar les sempre interessants, entenedores i colpidores  intervencions dels senyor Ebinger.

4.-)  23-09-2010       La demagògia al poder

Si sempre s’ha dit,  ja ho deia un personatge a Puigdàlber, en el regne dels cecs, el borni és el rei.  En l’escrit de CiU del dia 13 es deia que el poble estava deixat…. Si,  ho està, però a algú se li acudeix que es culpa de l’agutzil ????  :: NO, CLAR QUE NO, la culpa és dels responsables polítics que no saben que manar, ni on, ni com. Per saber manar s’ha hagut de saber treballar abans (i haver treballat) i això no es dona  en el nostre regidor socialista…. en els altres no ho sabem.

3.-) 21-09-2010      I el monòlit continua “degotant”

Quin mania amb la pedrota i amb la dèria que la gespa no es torni groga. Avui mateix, dia 21 de setembre l’aigua arribava a la carretera C-15, amb un flagrant despreci  al mes elemental  sentit comú (que com es diu, és el menys comú dels sentits). Sembla mentida que qui mani encara sigui el titular del pedrot i és que la demagògia regna en el món de la ignorància i això s’ha de notar en “no deixar perdre el sentit del monòlit” commemoratiu d’una ignomínia i d’una persona, que no d’un fet.

2.-) 18-09-2010       Monòlit commemoratiu

Al poble veí, Pla del Penedès, n’han inaugurat un dedicat als morts durant la guerra civil, amb els noms de més de quaranta persones del municipi. A Puigdàlber també en tenim un de monòlit, ubicat a la única “zona verda” de que disposa el municipi, ben regada dia i nit, plogui o nevi, faci sol o pedregui… el regidor de medi ambient es cuida de mantenir ben cofoi un monòlit dedicat, no als morts sinó als “VIUS”  i molt vius. I per cert, l’aigua no cal que regalimi cada dia avinguda avall, com a mínim guardeu les aparences i poseu un rellotge de control horari que funcioni.

 1.-) 17-09-2010     Manteniment ideal, unic i total. 

Quin estalvi que representa per un ajuntament confiar en un professional tan il·lustre  que es cuida de “tot”:: que falta un fanal…. arreglat amb tota urgència com cal !!,  que s’ha fet un forat o els llums no cremen….. to seguit serà canviat o reparat, màquina, feina, eficàcia i hores !!, per això tot seguit s’ha encarregat d’anunciar a Puigdàlber que “el lampista ha canviat”. També s’ha de dir que, seguint el passos de l’any 2003 i veient l’economia municipal, no cobrarà durant tres o quatre anys per fer-ho tot de cop, assegurant altra vegada el flamant alcalde Masdeu  “que es fa responsable de la feina feta” (de memòria no n’hi falta… i esperem que s’ho apunti tot).

 

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a OCURRÈNCIES I NOTES DE LA GENT ( I I )

  1. freedom ha dit:

    com sou ……….

    clar que han congelat impostos, home, els que beneficien a un contribuent ……….. jejejeje, a la resta del poble, que li donin ……….

    que dolents podeu arribar a ser de vegades ………… el titular de la notícia no menteix, a Puigdàlber, es congelen impostos ……………. .. bé, es congela, en singular ………….

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s