PUIGDALBER DE MODA: COMENTARI A LA NOTA-CONVOCTÒRIA DISTRIBUIDA PER L’ IUP EL DIA 9 DE NOVEMBRE DE 2010.

PUIGDALBER DE MODA: COMENTARI A LA NOTA-CONVOCTÒRIA DISTRIBUIDA PER L’ IUP EL DIA 9 DE NOVEMBRE DE 2010.

El primer que podem notar a l’escrit, es que, com en altres temps, NO ES VOLEN CONTESTAR els comunicats de l’oposició a l’Ajuntament de Puigdàlber, ara, de moment, CiU.

Això vol dir clarament, també com en altres temps, QUE NO TENEN RES A CONTESTAR ateses les veritats inqüestionables  dels escrits de CiU  distribuïts a plena llum del dia per  persones identificades com a pertanyents al grup municipal d’aquest partit.

El terme “altres temps”, es valora com  el moment  fundador de l’IUP per les mateixes persones que ara el componen, amb l’antic alcalde Carrera al darrera i canvis continus de partit depenent des d’on bufa el vent…. “altres temps” que no han variat en absolut: mateix discurs, mateixa redacció feta pel mateix personatge…. vaja, tot igual com l’article de l’oest americà que  s’ha publicat en aquest mateix bloc a continuació d’aquest article i que podeu consultar amb un “click” al marge dret del bloc.

En segon lloc, destacar el que diu del PACTE amb el regidor Ebinger, sense fer constar que és el regidor del PSC (no sigui que li fessin propaganda) i que s’utilitza als sols efectes (i ben fet) d’aconseguir alguna “promesa” de subvenció des del tripartit, únicament amb l’esperança d’aconseguir algun vot al municipi del partit que representa aquell regidor. La veritat és que el pacte amb el senyor Ebinger, ateses les seves actuacions al Plens i la seva total ignorància dels temes cabdals del poble, no pot ser altre que el del “pacte del silenci”, que vol dir quelcom així com ara, “tu em deixes fer, no t’oposes a res i …….”,  aquest deu ser el pacte secret.

Aquesta vegada la nota s’ha passat en blanc i negre (ara no paga l’Ajuntament… suposem i no volem ser malpensats)

Des d’aquest bloc d’informació general sobre Puigdàlber no es pot entrar en les valoracions de la resta de la nota de l’IUP, atès que són consideracions polítiques fetes des d’un caire personal per algú que vol  ser polític de nivell, en un futur massa immediat, sense tenir  en compte els camins més adients per fer-ho.

S’anuncia que al final de l’acte hi haurà un petit refrigeri, a Puigdàlber no pot faltar i de ben segur que obligarà als altres grups a fer el mateix.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s