OCURRÈNCIES I NOTES DE LA GENT ( I I I )

DARRERA NOTA:  

Com sabeu, en aquest apartat es van posant les ocurrències i comentaris breus que van arribant a la redacció amb aquesta intenció (5 o 6 línies), cal dir si es volen com a “ocurrència” o com a “comentari”. Els anirem col·locant per ordre d’arribada, per dates  i quedaran de forma permanent al bloc, tenint en compte que, quan es faci massa pesat (20 apunts), s’iniciarà un nou “ocurrències i notes de la gent IV”. Per consultar els dos primers blocs, amb les primeres 40 ocurrències, podeu fer-ho als enllaços del final de l’article:

20.-)  27-12-2010      PREPOTÈNCIA =  INSEGURETAT = MANCA DE RAONAMENTS

Aquesta va ser la sensació que va donar David Masdeu al darrer ple de 20 de desembre de 2010. Sembla que ja s’adoni de la situació en la que  ell mateix i l’IUP “van” deixar Puigdàlber a l’any 2007, si mai s’havia mirat res de la situació real, sembla que ara ja ha tocat el terra  i  el veu molt avall. En aqueta situació, hauria d’agrair al demés la feina que han fet des de maig de 2007 i no mostrar  situacions de prepotència que no fan altra cosa que demostrar la seva inseguretat  davant qualsevol cosa que no entén ni vol entendre. En aquest camí, més a més, s’ha equivocat de soci, se suposa que “per necessitat”, però s’ha equivocat i creiem que ja s’adona de la situació… un més a qui han enganyat, benvingut al club !!.

19.-)  24-12-2010        BON NADAL, BONES FESTES I UN BON ANY 2011

Són desitjos normals, típics i tòpics de les festes de Nadal, també era normal a Puigdàlber (darrerament) organitzar alguna cosa  més del normal per aquestes festes, sobre tot per la canalla,  però a l’any 2010 (segons el programa que trobem penjat pel poble), podem comprovar que s’ha tornat a la “normalitat” carrinclona d’abans, si no hi ha cap regidor ni col·laborador que faci res, no es fa res i amb el que ens te acostumats el gran treballador i regidor d’ensenyament, poca cosa es pot fer… Si no ho fan els altres… no ho fa ningú. I per cert, la “festa privada” del dia 31 de desembre d’aquest any, una passada no ???. VISCA la innovació !!! i el menú infantil: pollastre amb suc, prunes i pinyons. BON NADAL !!!!.

 18.-)  21-12-2010               EL HARRY NO ES GUANYA EL SOU

Aquesta és la conclusió a la que es va poder arribar ahir, 20 de desembre en veure la seva actuació al Ple de l’Ajuntament de Puigdàlber. Expliquem-ho: 1.- A la congelació de la taxa de recollida d’escombraries respon que  tot i que la recollida selectiva val vuit mil euros a l’any, no s’apuja la taxa i, dependent de com vagi l’any que bé, JA HO VEUREM… Serà inútil ??? quina classe d’estudi ha fet ??? Està disposat a perdre diners amb la situació en que es troba Puigdàlber ??, quin regidor d’Hisenda que ens han posat !!! 2.- Davant la puja de l’IBI… No té ni idea de que significa la revisió, ni la valoració… ni res… Es pensa que des de l’Ajuntament pots fer un IBI a la carta, una casa d’una manera i un altra d’un altra (ja li agradaria…), vaja, ni idea…. i 3.- Tot i ser l’encarregat d’infraestructures des de 2007 amb el govern de CiU, es dedueix de la seva actuació que no té ni idea del projecte del Centre (ni de l’antic ni del nou), ni del que es va fer ni de com anava res… Definitivament… NO ES GUANYA EL SOU, si s’hagués de parlar de productivitat, NUL·LA. 

17.-) 16-12-2010  PLE AJUNTAMENT 20 DESEMBRE 19 H.

Suposem que també al nou web de l’Ajuntament de Puigdàlber s’ha posat la convocatòria del Ple del dia 20 de desembre, però, per si s’han descuidat o tenen massa feina, proposem que la mireu al bloc del grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Puigdàlber.  Interessants han de ser l’aprovació definitiva de les Ordenances a les que ha presentat al·legacions el grup de CiU i que llegiran el dia del Ple, a veure com ho han resolt. També el projecte del Centre, segons sembla ara ja finançat… però com ¿?? Valdrà tant el consultori com tota l’obra ¿???

http://ciupuigdalber.wordpress.com/2010/12/16/ple-20-desembre-de-2010/

16.-)  11-12-2010      AL SERVEI DEL POBLE, AL SERVEI DE LA GENT

Aquesta és la premissa de tot bon mandatari, i aquesta ha de ser la única finalitat  de qui es troba al front  de l’Ajuntament, al front de la Generalitat… al front d’on sigui, sempre que sigui al front d’un lloc que s’ha perseguit per aquesta finalitat. Qualsevol altra destí es transforma en  mesquí, en aprofitament, en estafa a la gent. No es tracta de prometre coses impossibles sinó de ser just, just, raonable i lògic, sentit comú i sense venjança descontrolada. Cadascú que es vegi identificat que s’ho apliqui..  

15.-)  09-12-2010                     ORDENANCES  2011  –  AL·LEGACIONS  CiU

Al bloc de CiU Puigdàlber, es publica el text de l’escrit presentat a l’Ajuntament per part del grup municipal d’aquesta federació,  impugnant l’aprovació provissional de les ordenances fiscal per l’any 2011, ateses les seves mancances i irregularitats de formulació tergiversadora i  manca d’informació.

http://ciupuigdalber.wordpress.com/2010/12/08/al%c2%b7legacions-ordenances-puigdalber-2011/

TAMBÉ:   https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2010/10/26/resum-ple-del-dia-25-octubre-2010-%e2%80%93-comentaris/

14.-)  08-12-2010                        EL GOVERN DELS MILLORS

Aquest  ha estat una de les frases de la campanya de CiU per accedir als votants que creuen que aquesta seria una bona forma de voler governar. I els millors no són els que truquen als telèfons dels polítics capdavanters una vegada passades les eleccions (aquest no són els millors, acotumen a ser els inùtils), “els millors” són  els que poden, volen  i saben treballar pel país, s’han de cercar.  ELS MILLORS no truquen a la porta dels polítics capdavanters “plorant”  i suplicant, sinó que “són trucats” per qui estima el país i vol que tiri endavant. ABSTENIR-SE  els ploramiques i sumicaires empedernits….  Ja n’hi ha (unes /uns) que truquen fa dies !!!.   Per Pere Tutusaus.

13.-)  07-12-2010            SENSE VACANCES (exemple de “versot” innocent)

El regidor Harald Ebinger estava molt ben acostumat, // Li feien la feina i a la Festa  no s’hi acostava,  // Es clar, és que no cobrava. 

Ara al nou clan ha entrat i la tornilleria li han apretat, // A les dotze a missa, a rebre als feligressos // No sigui que no siguin ben atesos //  I en acabar al balcó, a figurar com un falcó //  No sigui que no surtis a la funció.

https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2010/12/06/puigdalber-festa-major-2010/

La cursa controles, els cotxes atures // La sortida esta preparada, que ningú aixafi la ralla, // Tres, dos, u, ja ! deu minuts i a guanyar !! // I per fi a la tarda també, al ball has d’anar, // S’ha de fitxar !.

La Festa s’ha acabat, al Pirineu ja pots anar // Que de neu encara n’hi ha // Podràs  sens dubte esquiar, que per això no cal cobrar // Més aviat s’ha de pagar.  Per “El Diable bó”

12.-)  03-12-2010                  Revista Municipal, xocolata llampant

Ja ha aparegut !!!,  ja la veiem !!!….. color xocolata com ha de ser, color fosc, opac… ja ha aparegut la esperada revista municipal, amb dos dies de retard sobre l’anunci oficial però ja ha sortit el número 1 de la etapa IUP – PSC a l’Ajuntament. Com podreu observar a primera vista, i sense entrar en el contingut, del qual ja tindrem temps de parlar, l’actual Ajuntament no s’està de res, la casa es gran, es veu que ara tenen ja prou personal  i diners  (els hi sobra per tot arreu) per tirar endavant l’aparell de propaganda oficial. El dia de començament de la Festa Major  no és massa bon dia pel llançament, però…. que hi vols fer…. la promesa és la promesa.

https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2010/12/03/puigdalber-per-fi-la-revista-municipal/

11.-) 02-12-2010                            CDC de Puigdàlber felicita al seu poble

Com es pot veure en el comunicat que consta més avall, aquesta és l’actitud de la gent de Convergència, agraïda i sense revenja tot i les “putades” que s’intenten des dels de l’IUP  encapçalada com tothom sap per l’escalador David Masdeu.

http://ciupuigdalber.wordpress.com/2010/12/01/654/

Per Grup de CiU a l’Ajuntament de Puigdàlber

10.- ) 01-12-2010                      Votar Socialistes a Puigdàlber.

Crec que tenint en compte la representació socialista local que tenim a Puigdalber i la seva manca de credibilitat,  encara han tret prous vots a les darreres eleccions… Jo he de dir que SEMPRE havia votat als socialistes… però  s’ha acabat, aquesta vegada he votat a CiU i he votat a CiU no tant per l’Artur Mas i pel programa que ha presentat (que m’agrada) si no que he votat CiU pel respecte que em mereixen els polítics locals de CiU encapçalats pel Pere Ferrer que evidencien, en totes les seves accions, honestitat i transparencia i que van prefereir renunciar al govern, abans de tenir que aguantar els transtorns bipolars del Sr.Ebinger (la moció de censura estava cantada).
Amb tot això, espero que el Sr. Labandera (que ha entrat pels péls al Parlament) entengui que a Puigdalber els vots que han  perdut no s’han perdut tant  per la mala gestió del Sr. Montilla i Zapatero (que també)  si no pel mal rotllo que dona votar socialistes a Puigdalber.  Per Gemma Raventós

9.-) 01-12-2010                        LA REVISTA MUNICIPAL

El desembre ha començat i la esperada revista municipal de Puigdàlber no ha arribat, i és que això “porta feina”, feina ben feta i pacient si es vol ser seriós i no dir encara més tonteries  de les que habitualment es  diuen en els “paperets” emesos des de les instàncies governamentals del municipi. La veritat és que, davant la manca d’informació del que s’està fent i del que “no s’està fent” tothom esta impacient davant l’aparició d’aquesta revista…, a la que es pronostica un èxit, si no tan gran com al diari ARA, al menys una tirada de 200 exemplars per a contentar al personal. Ànims, ja surt !!!.

8.-) 29-11-2009  a les 23h.           I ELS SOCIALISTES  QUE ?? (un comentari)

I dels socialistes a Puigdàlber, que me’n dieu ??, 18 vots (de 36 a 18), 3 menys encara que el PP creixent.  És natural la decepció del socialisme puigdalbenc,  i es que si no es rodegen de líders creïbles, honrats i treballadors no aniran enlloc. Particularment en aquest poble on no ha parat  “el socialista”,  fins aconseguir  fer  la guitza a tot un moviment encarnat en el treball,  la transparència i la denuncia de les malifetes, de les que ara es torna còmplice. No se que faràs ara, tret de preguntar que “no saps a qui felicitar”…. i encara te’n fots de tothom…, lo teu no te nom !!.  La PORRA:  5-0.  Per Pere Tutusaus

7.-) 29-11-2010                  21 VOTS AL PP a Puigdàlber

És molt preocupant l’increment de fins els  21 vots del PP a Puigdàlber  (de 10 a 21) en unes eleccions al Parlament de Catalunya. En un poble tant petit com el nostre, tothom sap d’on surten la majoria de vots i tothom sap de qui han estat sempre els vots del PP, jo mateix he tingut males experiències en aquest tema i amenaces provinents de la mateixa gent que els ha votat historicament a Puigdàlber… i els segueix votant,…. o no ???. Compte, una cosa són les sigles a les que et vols adscriure i altra el vot secret a les urnes. Naturalment, algunes de les  persones que voten al PP em mereixen tot el respecte, en conec a forces, però ho reconeixen i ho raonen, no s’amaguen com altres darrera d’unes sigles irreals. Per Pere Tutusaus.

6.-)  28-11-2010                       28 de novembre de 2010:  Serà un gran dia

Demà, 28 de novembre pot ser un gran dia, de ben segur que serà un gran dia, passi el que passi. Catalunya no pot quedar-se cada dia més ensorrada en el pou on qui tothom  sap, l’han volgut enterrar, tant de dretes com d’esquerres espanyolistes, es llegeixi  PSOE – PP, que pels interessos de Catalunya han demostrat ser el mateix, els uns, transvestits en ovelles i els altres a cara descoberta. Avui és un dia de recolliment,  fem-ho,  pensem el que convé a Catalunya, el que convé al nostre PAIS, que es Catalunya. Després ja tornarem a parlar del poble, del “nostre poble” Puigdàlber…. Gracies a aquestes eleccions s’han clarificat moltes posicions i cares ocultes…., ja en parlarem.

5.-) 21-11-2010                               NI PEJAR CARTELLS !!!! (un comentari)

S’han de cuidar les aparences,  es fa bé o no es fa. En aquest cartell del PSC es veu al senyor Montilla  “per terra”, “a terra” o tocant fons. Si les aparences no enganyen aquest és el lloc en que l’ha deixat qui hagi penjat el cartell…. Que no sap que si el pal es llis, “cau cap avall ???”. I això no es res, al començament  n’hi  havia algun (de cartell) penjat cap per avall… Es veu que no és la seva “feina”.

4.-) 18-11-2010       MÍTING DE CiU A PUIGDÀLBER , amb FELIP PUIG

Esta previst  el míting de CiU per  la darrera setmana abans de les eleccions en el poble més petit de Catalunya. Aquest acte  s’ha de convertir per nosaltres en un acte molt important, pel significat que representa de recolzament a les persones que treballen per aconseguir  una Catalunya millor, una comarca millor, un municipi millor. Des d’aquest petit poble, i fins el més gran, entre tots, s’ha d’aixecar aquest país, un gran país: CATALUNYA. Podeu veure la convocatòria al bloc de CiU i de CDC.

http://ciupuigdalber.wordpress.com/2010/11/19/617/

3.-) 15-11-2010       COMENTARIS I  ACTE JORDI PUJOL

En l’article titulat “Puigdàlber o l’oest Americà” s’han produït una sèrie de comentaris molt constructius tots ells, que  posen de manifest la importància de la opinió lliure de tothom qui accedeix a aquest bloc.  Per altra banda, des de Convergència (CDC de Puigdàlber)http://cdcpuigdalber.wordpress.com/2010/11/15/jordi-pujol-el-dia-16-a-lauditori/ , han demanat  que publiqui  la convocatòria a l’acte de JORDI PUJOL el dia 16 de novembre a les 20 h. a l’auditori de Vilafranca del Penedès, al qual seria molt convenient l’assistència, per tal de demostrar el rebuig  dels catalans a aquesta política nacionalista espanyolista  en contra de Catalunya, que propugna el PSC – PSOE  i PP.

 2.-) 13-11-2010           EL MEETING DE L’IUP  i en HARRY + (Un Comentari)

Ostres Harry, com és que has pogut aguantar tot el que ha dit el senyor Castellà i el teu mateix alcalde el dia del meeting de l’IUP a l’auditori de l’Ajuntament ?.  Com és que aquesta vegada t’has mossegat la llengua i no t’has atrevit a criticar el que ha dit en contra el teu partit i el tripartit ?. Com han canviat les coses eh ?  Harry. Una de dues, o estàs molt lligat, controlat i amordaçat  o has canviat,  i podria voler dir que  ARA ANIRAS A LES LLSITES DE IUP ???, o el que és millor, potser et quedaràs  l’IUP….. AY, ay, ay…. Que et diran els capitosts socialistes a la comarca ???. EL QUE S’HA D’AGUANTAR NOI per mantenir la tossuderia i cobrar.

1.-) 12-11-2010                    SOCIALISTES COMARCALS

Aquests socialistes, on van es fan mirar. Tothom d’aquest poble coneix el merder que ha organitzat el “nostre” socialista, amb les seves rocambolesques participacions als governs ara fent el manta, ara fent la punyeta, ara tocant els…., ara “callant”, vaja que realment el que ha fet ha estat el que ha volgut, ara frontissa, ara “golfo”… sempre en contra del poble, de la seva governabilitat i, en resum, contra el poble.  Però ara veiem que no es solament a Puigdàlber, a Olesa de Bonesvalls (El 3deVuit pàg. 20), fan el mateix…. de on els han tret a aquesta gent  tant rara ????? La única coincidència, és la consecució de la “menjadora”…. petita, però es veu que ja n’hi ha prou per no dir ni mu.

ARTICLES DE COMENTARIS ANTERIORS:

( I ) https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2010/10/15/ocurrencies-i-notes-de-la-gent-i/

( II ) https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2010/10/30/ocurrencies-i-notes-de-la-gent-ii/

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a OCURRÈNCIES I NOTES DE LA GENT ( I I I )

 1. eureka ha dit:

  Des de el dijous estem en capanya electoral.
  Ja a començat per alguns la temporada del show i la comedia. Si més no aixó és el que van fer certes persones a Puigdalber aquest divendres 12 al míting de l’UDC ( de Convergéncia no hi havia ningú). En ell va actuar el Sr. Masdeu mitjançan el seu ja classic número de prestidigitació únic a la comarca, ara soc d’IUP, ara soc d’Unió, per aixó soc d’IUP, per aixó no……increïble. Pero aixó no és tot, aquesta actuació sols va ser superada per el seu company de carrera el Sr. Ebinguer, que ens va deleitar amb una sessió de hipnosis i autosugestió insuperable, assistin al miting d’Unió (abans només de sentir aquest nom l’hi sortia urticaria) sense obrir la boca per res.
  En fi senyors, ja ho veieu, veure per creure.

 2. freedom ha dit:

  jo crec, que el PSC, ja veu a pepe tocant fons ………… per que no és aquí sol, on posen els cartells a terra, a Sant Quintí, sant pere, i sant joan de Mediona, han fet el mateix ……….

  deu ser l’estratègia de l’equip de publicitat del PSC, perquè es vagin acostumant a veure-ho baix ………… això, o que el senyor que penja els cartells, és molt baixet … …….. o no té escala, ves a saber ………. el que és estrany, és que aquí, sobrevisquin, mentre els de convergència, són arrencats, els del PSC sobreviuen. ……..

 3. Gemma Raventós ha dit:

  Votar Socialistes a Puigdalber.
  Crec que tenint en compte la representació socialista local que tenim a Puigdalber i la seva manca de credibilitat, encara han tret prous vots a les darreres eleccions… Jo he de dir que SEMPRE havia votat als socialistes… però s’ha acabat, aquesta vegada he votat a CiU i he votat a CiU no tant per l’Artur Mas i pel programa que ha presentat(que m’agrada) si no que he votat CiU pel respecte que hem mereixen els polítics locals de CiU encapçalats pel Pere Ferrer que evidencien, en totes les seves accions, honestitat i transparencia i que van prefereir renunciar al govern abans de tenir que aguantar els transtorns bipolars del Sr.Ebinger (la moció de censura estava cantada).
  Amb tot això, espero que el Sr. Labandera (que ha entrat pels péls al Parlament)entengui que a Puigdalber els vots que han perdut no s’han perdut tant per la mala gestió del Sr. Montilla i Zapatero (que també) si no pel mal rotllo que dona votar socialistes a Puigdalber.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s