ANALISI DE L’ARTICLE DE CiU, “Ajuntament de Puigdàlber, els primers SET mesos de l’IUP – PSOE

Com es pot veure a l’article de CiU al seu bloc, a la llarga, tot sembla una estratègia per aconseguir el poder a l’Ajuntament de Puigdàlber per part de l’IUP… , més que per part de l’IUP, per part de David Masdeu i amb la única finalitat de poder ser alcalde del municipi de Puigdàlber, però que igual seria qualsevol si n’hagués tingut possibilitats, com més gran millor.

http://ciupuigdalber.wordpress.com/2011/01/07/ajuntament-de-puigdalber-els-primers-set-mesos-diup-psoe/

Aquesta estratègia està pensada només i estrictament amb finalitats polítiques individuals que de moment no es poden dir però que a l’abast de tothom estan si fem memòria de les actuacions de l’any  2007, 2008 amb el cremat  però arreglat Carrera al capdavant, així com el 2009 i 2010 per part dels membres del “nou IUP” després de la fuga de l’esmentat senyor.

Tot això es dedueix a la vista de la forma en que l’honrat govern de CiU va trobar l’Ajuntament al juny del 2007, la feina feta durant el seu mandat i les actuacions actuals de l’altra vegada govern de l’IUP dirigides a més del mateix…. grans promeses, grans envolades i “embolica que fa fort”.

A les properes eleccions municipals s’han de moure moltes coses a Puigdàlber i sentirem de tot, però de “VERITAT”  només n’hi ha una, molta gent la sap però poca s’atrevirà a defensar-la, siguem valents i posem a cadascú al seu lloc.

Gener calent, febrer calent…. aquest és el destí….. el maig eleccions…. qui s’hi presenta ???  aquesta es una pregunta que Masdeu voldria saber….. i sabrà.

ARTICLE ESCRIT ABANS DE LA PUBLICACIO DEL DE CiU.

AJUNTAMENT PUIGDÀLBER. ELS PRIMERS SIS MESOS

Properament es prepara aquest titular per tal d’analitzar les actuacions dutes a terme pel Govern d l’IUP i PSOE des de juny de 2010

Resumint: Ara comencen a adonar-se els nous governants (potser no ho sabien) de com va deixar Carrera l’Ajuntament i les dificultats reals per tirar endavant un poble deixat de la mà de Deu durant tants anys, inclosos els que varen beneficiar de forma  directa a l’actual alcalde David Masdeu i en els que era ell  mateix un regidor destacat del govern.

No es pot anar amenaçant per la vida i anant de perdonavides amb un passat a l’Ajuntament de Carrera que va permetre fer aquell desastre de Polivalent al mateix temps que el seu restaurant…… Tothom ho sap i consta als Plens…. No cal acusar a ningú de res, només constatar fets que a algú li agradaria oblidats, però que condicionen el present i el futur d’aquest poble que es diu  PUIGDÀLBER.

Tothom pot recordar que el senyor Harald Ebinger va manifestar en mitjans pùblics que HAURIEN DE DEMANAR PERDÓ… Qui Harry ??, Qui hauria de demanar perdo ?? o ja no recordes de QUÉ ??.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s