PUIGDÀLBER (ALT PENEDÈS) AL DIA. OCURRÈNCIES I NOTES DE LA GENT ( V )

ANTIC BLOC DE NOTICIES:
http://blocanticnoticiespuigdalber.wordpress.com/
Com sabeu, en aquest apartat es van posant les ocurrències i comentaris breus que van arribant a la redacció amb aquesta intenció (5 o 6 línies), cal dir si es volen com a “ocurrència” o com a “comentari”. Els anirem col·locant per ordre d’arribada, per dates  i quedaran de forma permanent al bloc, tenint en compte que, quan es faci massa pesat (20 apunts), s’iniciarà un nou “ocurrències i notes de la gent VI”. Per consultar els quatre  primers blocs, amb les primeres 80 ocurrències, podeu fer-ho als enllaços del final de l’article:

DARRER ARTICLE :

20).- 30-05-2011                                         CALMA TENSA

Sembla que la calma regni a Puigdàlber, per ara. Ja es van fer les eleccions municipals, amb un més que incomprensible enuig per part dels que han tingut més vots, que pels que n’han obtingut menys. El partit  d’UNIÓ de Masdeu no ha de tenir cap problema per formar govern i continuar com alcalde amb “tranquil·litat” durant els propers quatre anys. El que tothom espera amb candeletes és la informació que la nova oposició d’ERC tregui de l’Ajuntament, per tal de veure quines barrabassades s’han fet en el darrer any. S’ha de veure i informar de la situació de la qual es parteix per poder aplicar aquell “anem endavant” que anunciaven.

19).-  25-05-2011                                 ……….. I MÉS COSES

A la sala on es celebren les eleccions, la màxima autoritat és el President dela Mesa, de la que formen part UNICAMENT també, els interventors i els vocals i cap treballador de l’Ajuntament ni Secretari, ni cap de llista,  és ningú per imputar-li parcialitat o qualsevol cosa al president (que te funcions i atribucions de funcionari estatal), fins el punt que és ell qui pot cridar al Mossos i denunciar qualsevol actitud que consideri fora del normal. Tampoc significa cap autoritat el Jutge de Pau, que actua només com un paracops si no té l’assessorament ni auxili del Secretari de l’Agrupació,  sense el qual no exerceix cap autoritat. CADA COSA AL SEU LLOC I VAL MÉS QUE COMENCIN “TOTS i TOTES”  A FER LES COSES BEN FETES.

18).-  24-05-2011                        ES VAN SABENT COSES…….

Ara s’ha conegut alguna incidència de la jornada electoral del dia 22 de maig a Puigdàlber, com ara una crida a l’atenció als components de la llista d’UNIÓ per la seva col·locació estratègica a la entrada de la sala de votacions, escala i porta. No va passar res i el cap de llista d’ESQUERRA va renunciar a la queixa. Però també s’ha sabut que hi va haver més incidències no declarades, com ara lliurament de sobres amb vots a les sis i fins i tot a les set de la tarda, trucades a dos quarts de vuit….. I és que els senyors d’UNIO volien governar sols o amb un sol membre a l’oposició. I per què ???? Quin interès comporta voler estar sols ??? Què no defensa tothom la transparència ???. Només són preguntes que ens hem de fer.

17).-  23-05-2011                         MALA SORT O POCA  VISTA ??

Els  resultats de les eleccions a Puigdàlber han estat molt decebedores per en Harry,  a qui els seus “amics” d’Unió han abandonat de la forma més  escandalosa -per dir quelcom i ser fi-  que hom  es pot imaginar. Li han fet la gara-gara durant quasi be un any per donar-li una puntada de peu a la mínima que han pogut.  T’has equivocat Harry, us heu equivocat……… podíeu tenir un bon grup d’amics i un fabulós equip i us heu refiat del populisme i d’una forma de fer sabonosa, llefiscosa  i tossuda, però a la llarga o a la curta, passa el que passa i a tu Harry, t’ha passat molt aviat. No has tingut la sort que et varem desitjar.

16).- 09-05-2011               FESTA DEL REMEI AMB PARAFERNÀLIA

Bon dia, bon clima, tot positiu i conciliador, aquest semblava l’ambient de la Festa del Remei a Puigdàlber el dia 8 de maig de 2010. Però, A QUI ES REFERIA el Diputat d’Unió assistent quan li comentava al senyor Carrera… si, si, al senyor Carrera, que “aquesta colla ja em tenen atabalat ????? “ . Mentre existeixi aquesta antiga però permanent connivència amb el passat i  “dels mateixos”  això no pot anar bé. I ara, en veure aquesta publicació, correu a dir-li al senyor que va venir  “que us critiquen”  i ploreu-li  fort,  ben fort…, ploreu fort.

15).- 06-05-2011                         QUINA CONTRADICCIÓ

Algú s’ha preguntat que passa a l’Ajuntament de Puigdàlber durant el període de campanya ??  Per culpa del David Masdeu i les seves maniobres resulta que ELL és el candidat de ciu a les municipals i la llista presentada per CDC s’ha quedat fora en favor de la llista d’unió. Però fins la presa de possessió del nou Ajuntament, sigui el que sigui, els tres regidors que han quedat fora de la carrera electoral actuen com a grup municipal de ciu a l’Ajuntament. Però no cal preocupar-se,  l’actual alcalde Masdeu sempre se’n surt de tot……………. fins que no se’n surti.

14).-  03-05-2011                   DE  MOMENT,  LA NOTICIA

La noticia compartida és alegria, tothom vol saber que passa, que es diu, que es fa, la gent vol saber, vivim  a l’era de la informació i s’ha de ser molt curós en no dir res que pugui perjudicar a ningú, i per això és primordial la realitat de les coses que es publiquen. Ai ! de qui pateixi per tal que no es publiquin certes coses als diaris, als blocs, al tweeter, al Facebook….  qui no té res per amagar viu més tranquil sense por als blocs ni a les noticies.

En el diari El Punt del dia 3 de maig de 2011, es publica la següent noticia:

http://www.elpunt.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/405070-cdc-diu-que-no-votara-ciu-perque-udc-juga-brut.html

TITULARS AL DIARI:  “”CDC diu que no votarà CiU perquè UDC “juga brut”.    L’exalcalde de CiU, Pere Ferrer, recomana a la direcció comarcal de la federació que no enviï ningú per donar explicacions.  Diu que Masdeu va proposar “la seva família” com a alternativa””

13).-  01-05-2011               Sobre l’escrit de l’IUP de 29 d’abril

Només voldríem analitzar el darrer punt: “Tot seguit, doncs, us farem a mans aquesta  llista de persones que volen desenvolupar la seva tasca a l’Ajuntament, perquè volem seguir gaudint d’una alta qualitat de vida”. Traduint a paraules normals, i tenint en compte que suposem que els hi ha fallat el subconscient, ens venen a dir que  ELLS VOLEN SEGUIR GAUDINT D’UNA ALTA QUALITAT DE VIDA, però no diuen a costa de qui i per tant, s’ha de suposar que deu ser del poble on volen manar. MACO, MOLT MACO, comencem be. Només és una reflexió.

 12).- 30-04-2011                             REMISIONS A NOTICIES

Avui, ara o demà, és totalment aconsellable seguir els blocs de CiU Puigdàlber, CDC Puigdàlber, o consultar l’apartat d’aquets mateix bloc, dedicat a les eleccions 2011, prement sobre les sigles del lateral dret d’aquesta pàgina. Pel que fa a la publicació del bloc de CiU Puigdàlber, demostra on han anat a parar les promeses del David Masdeu quan va prendre possessió del càrrec de President comarcal d’UNIÓ. Res del que diu és veritat, atenció a les seves promeses. Aconseguir un nomenament tipus dictadura no és cap mèrit, tot i que dintre d’Unió sembla ser el més habitual.

11).- 28-04-2011                               ELS  DESMEMORIATS

No sabem si es recorda encara quan el senyor Ebinger (PM-PSC-Puigdàlber) criticava obertament la construcció d’una fàbrica a dalt d’un turó, a la que, juntament amb d’altres persones del partit de Vilafranca titllaven de “l’acròpolis de Puigdàlber” per la seva semblança amb el turo històric d’Atenes. Des de juny de 2010, tot això va passar a la història (mai més ben dit)……. Fins i tot li deu agradar. Però i ara, que ha passat ???, que l’han abandonat ???, que no l’ajuda l’UNIÓ de  l’IUP de Puigdàlber ???.

10).- 11-04-2011        FER CONSTAR  CORREUS  DE FORMA FRAUDULENTA

Darrerament s’ha enviat un comentari a l’article  “Puigdàlber o l’oest americà” signat per la Lola. https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2010/11/09/puigdalber-o-loest-america/.  En aquell comentari  (signat per un/una tal “NC”) es fa constar una adreça de correu electrònic d’un altra persona i per tant, el que s’ha fet és una apropiació d’una propietat aliena per falsejar un comentari. S’ha fet saber al propietari del correu el que ha passat i se li ha facil·litat la IP de la terminal des de la que s’ha enviat el comentari per tal que esbrini quina és la persona que li ha usurpat l’adreça i actui de la forma que cregui convenient.  PER TAL DE MANTENIR UN RIDÍCUL ANONIMAT, NO FEU TONTERIES, QUE ALGUN DIA POT SORTIR CAR.

9).-  3-04-2011                 Sales petites i acollidores

Si voltes una mica pel mon t’adones cada dia més de l’aberració que va ser per Puigdàlber enderrocar la Sala del Centre. A totes les poblacions i ciutats, MENYS a Puigdàlber, s’ha mirat de conservar el seu patrimoni cultural i històric. Sales petites i acollidores, encara que la població sigui gran, no com el nostre monstre, que es convertirà ben aviat amb la foteta de la contrada que es la Sala Polivalent, que de polivalent no en te res de res. Que li preguntin al causant de l’enderroc del centre PERQUÈ HO VA FER ???. Si us diu que amenaçava ruïna no us el cregueu, ni a ell ni a l’arquitecte que tenim com a municipal. 

8).- 29-03-2011            EL SENTIT DEL RIDÍCUL  D’ALGUNS POLÍTICS

parking cementiri

Un aeroport és per anar-hi a passejar, segons el president de la Diputació de Castelló (em sembla que és això), segons ell, aquesta és la finalitat, el més important és inaugurar-lo. Ahir i el cap de setmana s’han omplert d’inauguracions com ara aquest aeroport (sense avions) i també he sentit, d’un hospital que han inaugurat quatre vegades i no s’obre fins d’aquí a cinc mesos….. A Puigdàlber s’ha asfaltat el camí del cementiri i l’aparcament de davant la “zona industrial”, tot i que era una obra prevista (sense la zona de l’aparcament i de més qualitat), diran que l’ha fet l’alcalde Masdeu, és lògic, es hora d’inauguracions !!!! i de pas, queda més maco i no hi cap el “tràiler” de forma amplia i segura: s’ha convertit en inútil com a aparcament per les llambordes sense accés practicable.

 7).-  26-03-2011                          CARAI QUIN PLE

En la convocatòria de Ple del bloc de CiU a Puigdàlber  (a la dreta d’aquest article) i per extensió, a la pàgina web de l’Ajuntament, podem veure que en el primer punt de l’ordre del dia s’aproven “només”  10 plens (DEU), des del de març de 2010,  que s’havia d’aprovar el mes en que van fer la moció de censura. Quina feinada!, 10 actes endarrerides… I no recordeu que  el senyor Masdeu criticava qualsevol retràs, qualsevol manca d’informació ??… tot, ho criticava,  TOT, i això que a l’Ajuntament només hi havia un secretari 20 hores al mes… Ara 40 h. a la setmana. Quina vergonya  Masdeu, quina vergonya. La veritat es que no s’ha fet quasi be res de nou des de juny de 2010, tot ja estava endegat i quasi  be enllestit. El que es fa de nou i a correcuita……. sospita, sospita.

6).-  24-03-2011                 QUÈ  PASSA A PUIGDÀLBER  ??

Sembla que CiU te problemes, tant a Puigdàlber com a fora, o això és el que sembla si mirem les noticies als diaris i al propi bloc de CDC Puigdàlber que es pot trobar al marge d’aquest mateix article. Poca gent pot creure  o entendre els darrers moviments de Masdeu a Puigdàlber, ara es posa amb  l’IUP  de Carrera i requalifica un terreny de la seva propietat, ara es fa d’Unió per pujar ràpid dintre del partit, ara posa una moció de censura contra un alcalde de CiU (CDC), vaja tot un seguit d’accions encertades. I tot perquè ???,  el benefici de tot plegat no el tindrà el poble, segur, de les actuacions de l’equip de l’IUP reconvertit  a Unió no n’ha sortit res de bo.

5).- 20-03-2011                        DRAPS BRUTS, CARA NETA

http://politica.e-noticies.cat/dedica-diners-publics-a-financar-la-seva-vida-sexual-51164.html

Després de llegir la noticia i els seus comentaris, tothom s’atreveix a dir que “jo ja ho havia sentit”, “jo ja ho savia”… és veritat, jo també ho havia sentit, res mes. El tema de la vida sexual de cadascú és privat, totalment privat, però el que es greu, és que es pagui amb diners o influències publiques, al igual que seria molt greu i ha estat ja molt greu,  que es paguin obres  privades  amb diners públics. A Puigdàlber també s’han sentit a dir moltes coses, no es parla de ningú, però es parla, es parla i es pensa com es pot fer una inversió molt importatnt i restar inactiva anys i anys.

4).- 17-03-2011                     LES ACUSACIONS A LA CARA

Sembla mentida que davant de qualsevol possibilitat de conciliar el poble, sempre surti aquest bloc com la causa de l’enfrontament. Des del seu inici aquest bloc només fa que fer públiques les coses i opinions sobre el que passa a Puigdàlber, sempre amb noticies de tercers o totalment contrastades. Sé que el que interessa a alguna persona en concret és que es calli, que es deixi fer…. amb aquesta actitud de silenci i submissió tot aniria bé. Però crec que tothom que hi estigui interessat te dret a expressar el que sent i vol dir. Si alguna cosa que es posa al bloc no es certa o fereix a algú que es digui i es contestarà… o rectificarà, però fins ara no ha passat. LES PARAULES I ACUSACIONS A LA CARA, la resta és de porucs i covards que no mereixen el càrrec que ocupen.

3).-  16-03-2011    RESPONSABILITATS. RESPONSABILITATS ??  DE QUI ??

Per desgracia, ens imaginem que en el món de la política tothom pretén aprofitar-se egoistament d’un càrrec. No tothom és així, però la veritat és que, els que REALMENT SON AIXÍ, es pensen que tots són iguals i dediquen la majoria del temps a cercar el punts fluixos dels contrincants… Xantatge se’n diu d’aquest sistema, per fer-ho servir contra d’altres. Però, oh.. dilema !!! ….. No tothom és igual i no tothom vol ser polític !!…. i no  tothom ha fet malifetes ni s’ha aprofitat del càrrec tot i les amenaces.

https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2011/03/16/shan-de-demanar-responsabilitats/

2).-  12-03-2011                           SENSE  NOM  I CONTINUITAT

Des d’aquest bloc es vol agrair l’esforç de comunicació municipal que es fa des dels blocs de l’actual  grup de CiU a l’Ajuntament de Puigdàlber i de CDC Puigdàlber, atès que sense aquesta comunicació, seria nul·la la informació donada per part de l’equip de govern encapçalat per David Masdeu, no oblidem,  de l’IUP de Carrera. S’acosten les eleccions municipals i segurament que la geografia política de Puigdàlber tindrà variacions importants. Que tothom sàpiga però que des d’aquest bloc es continuaran dient les coses pel seu nom i es denunciaran les malifetes que es vagin descobrint tot i la opacitat municipal de Puigdàlber, sigui d’on sigui que provingui la informació (SEMPRE CONTRASTADA I VERAÇ).

 1).-  11-03-2011             NOTICIES A “EL PUNT” – Veritat o mentida ?

http://www.elpunt.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/381210-ciu-encara-no-sap-qui-liderara-el-partit.html .  Veure comentaris

Ara ja sabem que “quelcom” està passant a  Puigdàlber, els diaris ja  han fet pública la primera noticia sobre les eleccions municipals de maig. Però caldria saber les fonts del senyor Mercader atès que segons sembla l’únic que ha parlat és el senyor Ebinger, que es presenta com una víctima d’unes presumptes disputes de la federació de CiU. El que no diu Ebinger, és que ELL i només ELL és el causant d’un continu malestar al poble que el va acollir desinteressadament  i innocent. Ha traït a companys en més de tres ocasions, primer als del PSC, després als de CiU i suposo que ara a TOTHOM. per P.T.

ARTICLES DE COMENTARIS ANTERIORS:

( I ) https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2010/10/15/ocurrencies-i-notes-de-la-gent-i/

( II ) https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2010/10/30/ocurrencies-i-notes-de-la-gent-ii/

( III ) https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2010/12/07/336/

( IV ) https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2011/02/24/ocurrencies-i-notes-de-la-gent-i-v/

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s