S’HAN DE DEMANAR RESPONSABILITATS

TEXT  DES DEL DIA 4 D’AGOST DE 2009.

ENCARA NO SOLUCIONAT EL PROBLEMA.

Repassant els texts dels comentaris del que havia estat el bloc de IUP, he trobat una afirmació (en un comentari de 28 de febrer de 2008), dintre del context de difamació continua per part d’aquest grup, i criticant, com sempre a l’equip de govern de CiU, que diu:

 ……Primer, aturen un projecte. Després, fan una despesa comprant teules velles quan IUP va guardar les originals, que es trobaven en bon estat i son les que respecten la memòria d’un edifici emblemàtic…

Aquest comentari va dirigit a vosaltres, lectors d’aquest bloc, que coneixeu tot el problema de les teules velles que  s’han fet fonedisses als morros de Masdeu i Carrera.

Cal fixar-se en el text:  “…IUP va guardar les originals…” : si les va guardar vol dir que sabia on estaven, com estaven guardades i que estaven a disposició de l’Ajuntament. La realitat, com tots sabeu, és que van desaparèixer i en aquest poble sembla que NINGU ha de respondre pel que fa.

També cal fixar-se, dintre del més gran cinisme que ens podem imaginar:  “… que es trobaven en bon estat…”. Quina cara més dura, si estaven en bon estat vol dir que les que es veien a les fotos de l’article de les teules no eren ni tan sols les nostres.

I afegeix el text: “… i són les que respecten la memòria d’un edifici emblemàtic…” Això ja es massa i passa de taca d’oli, com s’atreveixen a parlar d’edifici emblemàtic si no els hi ha tremolat gens el pols per manar tirar-lo a terra, fins i tot abans d’haver-hi el projecte, no fos que la gent s’agrupés i hi posés problemes. I encara tenen la cara dura de dir que el nou govern de CiU ha parat el projecte.  No vull explicar ara res més per no posar-me on no toca, però espero que el  Masdeu o el mateix Carrera s’atreveixen a explicar públicament el que han fet, no ja en altres temes, que ja es demanarà més endavant, sinó tan sols en aquest del Centre, el NOSTRE  EX-CENTRE.

No us agafa ràbia lectors, quan veieu les fotografies del mateix teatre Cal Bolet de Vilafranca, o la Sala de Guardiola, o la de Sant Martí Sarroca…. No us fa pena veure com al Pla del Penedès han conservat i s’esforcen en mantenir una sala infinitament pitjor i en molt més mal estat que la joia que teníem a Puigdàlber ?

Ara ens trobem que no tenim res, la Sala Polivalent feta miques, inútil i feta únicament i exclusiva pel  profit i gaudi personal del “ego” d’una sola persona que sota pressions, favors i promeses ha aconseguit ensorrar un poble.

Tornant al tema de les teules: Crec que tal com han anat les coses, s’hauria d’exigir al Masdeu (perquè el cap Carrera ja s’ha esfumat per la porta del darrera) que mitjançant la seva intervenció i responsabilitat tornés el valor de les teules a l’Ajuntament, que n’ha hagut de comprar de noves per fer el sostre sota el perill d’enfonsament de les cases veïnes, Cal Pau i Cal Cisco. CREC QUE ÉS DE JUSTÍCIA, com a mínim comencen per aquí i anem eixugant el deute que encara tenen la cara de negar, com aquell qui nega l’evidència.

MASDEU, ja us vaig advertir que borressiu el bloc de IUP, atès que ara SOU ESCLAUS DE LES VOSTRES MANIFESTACIONS, per exemple i continuant amb les teules, en un comenari de 27 de gener de 2008, escrivieu:

” Considerem que és una manca de sensibilitat prescindir dels diferents elements originals (com les teules), i tanmateix, mostra la falsedat del seu discurs polític respecte a l’estima de tot allò que el Centre representava per alguns veïns i veïnes de Puigdàlber, quan vostès mateixos obliden i descuiden els materials genuins de l’edifici. Però a més a més, han incrementat una partida pressupostaria del projecte de manera important ja que, la no necessaria compra de teules velles per la teulada de l’edifici tindrà un cost molt elevat”

És precisament aquest “increment important” del pressupost del que s’hauria de fer càrrec aquest grup IUP que va volatilitzar les teules que deia guardar. I no us ho deixeu perdre, les guardava precisament un dels seus regidors personalment…. tot i que algú del magatzem  va afirmar que s’havien venut  (per quin import, qui les va cobrar… ?)

NO OBLIDEM QUE “ARA” L’IUP ÉS  DAVID MASDEU.

NOTICIES RELACIONADES:

http://ciupuigdalber.wordpress.com/2009/08/31/teules-teules-i-mes-teules-teules/

l’ARTICLE SEGÜENT FA REFERÈNCIA A UN ARTICLE DEL QUE HAVIA ESTAT BLOC DE PERE TUTUSAUS:

En la següent adreça encara podreu veure fotos de les poques teules que es van poder salvar de la rampinya:

 http://ciupuigdalber.wordpress.com/2009/08/31/teules-teules-i-mes-teules-teules/

Recorden membres de IUP , Manuel Carrera i David Masdeu, que  en data 27 de gener  de 2008 publicaven en el seu bloc una carta presentada a l’Ajuntament de Puigdàlber en data 23 de gener en la que acusaven a l’equip de govern de manca de sensibilitat en no aprofitar les teules velles del Centre  ???

Doncs mirin per on, les poques teules que han aparegut en un magatzem de l’antic regidor d’obres van estar exposades davant el Centre, TOTES LES TEULES que vostès deien que estaven guardades en un magatzem i com a molt, donen per cobrir quatre metres quadrats de teulada. Ara, segons m’han dit, es guarden com a record al magatzem de l’Ajuntament.

Vostès han d’explicar on estan la resta de teules que vostès VAN GAURDAR EN UN MAGATZEM PROPIETAT DEL REGIDOR D’OBRES del seu darrer mandat. Recordar que per desgràcia, aquest regidor va morit anys més tard com a consequència de la crisi.

Carrera, Masdeu…. On són les teules velles que s’havien de tornar a posar a la teulada del Centre ??.   Ara era l’hora de posar-les i resulta que no hi ha teules. Teules que sabíeu on estaven i mai vareu dir.

Quina llàstima: Algú se’n devia aprofitar

Poc a poc es va veien el que sou i el que representeu per Puigdàlber, us vareu omplir la boca amb falsedats sobre l’estat del Centre fins que va sucumbir sota la excavadora. Vareu prendre les teules a un lloc que no vareu manifestar per acusar a l’actual equip de govern de comprar teules noves, quan en realitat no sabien on les havíeu amagat, i ara, que es troben, RESULTA QUE NO HI SON, S’han venut ??? Qui las ha venut i per quin preu ???  Han desaparegut ???  Misteris !!!.

Suposo que sabreu donar una explicació de tot plegat, i no cal que dieu que el que havia de guardar les teules era el nou govern, perquè qui les va amagar  en un lloc “poc fiable” vareu ser vosaltres. I vosaltres hauríeu de respondre (com de tantes altres coses) del que ha passat.

I ara que hi som, caldria també parlar de les jàsseres de fusta bona i immillorable que també van desaparèixer (no puc assegurar que fossin de pi de mèlis vell, però ho semblava). On són ???  On van anar a parar ???.   Quina barra David i Carrera.

I per últim, va per David Masdeu:  No cal que depreciïs el que ha passat amb les teules, dient que “això és una menudència”,  no conec la teva economia particular ni m’importa, però per Puigdàlber, cada euro és una fortuna i més si tenim en compte la situació en que l’heu deixat.

A  24 d’agost de 2009 encara no han aparegut. SUPOSO QUE JA NO APARAIXERAN VERITAT  MASDEU ??

JA FA MES D’UN ANY I MIG QUE ELS SENYORS DE IUP VAN DENUNCIAR PUBLICAMENT QUE L’ACTUAL  GOVERN HAVIA DEIXAT PERDRE LES TEULES VELLES DEL CENTRE.

VOSALTRES MEMBRES DE IUP, CARRERA I MASDEU SOU ELS UNICS RESPONSABLES DE LA DESAPARICIÓ DE LES TEULES.  

Sense embuts: 

Pere Tutusaus LLuch.

 

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s