PUIGDÀLBER AL DIA. OCURRÈNCIES I NOTES DE LA GENT ( VI )

Per estar més al dia podeu entrar al twitter (http://twitter.com/puigdalbernews)

DARRER ARTICLE :

2  COMENTARIS

20).- 03-08-2011                                Calma a Puigdàlber  ??

Per descomptat que passen coses: l’aiguat del dissabte dia 30 de juliol de 2011 i petites inundacions per manca de previsió de qui toca, politicament parlant… Canvis laborals a l’Ajuntament de Puigdàlber dels que suposo que s’informarà a l’oposició… o al menys s’hauria d’informar. També sabem que ja, que en algun Ajuntament s’ha presentat la moció contra la declaració de “non grat “ d’aquest bloc. No se sap encara res de la diferència de tractament pel que fa als tancats vegetals d’algunes parcel·les…. Si, encara van passant coses, però cada dia creix la opacitat (si és que pot créixer encara més).

19).- 01-08-2011                                         CAMPIONS

Havent tingut coneixement per la publicació al setmanari El 3 de Vuit de 29 de juliol: Felicitar des d’aquest bloc, a la Maria Giró per haver aconseguit el campionat d’Espanya en Fémines B, i també al Biel Giró pel quart lloc aconseguit en Juvenils 80. Com podem comprovar, des de l’abnegació i el poc xivarri es va fent molta feina, al contrari que la barroeria dels polítics i els seus plantejament que porten a la ruïna i a l’enfrontament. Felicitats familia Giró, perquè  això es feina de tots vosaltres.

18).- 31-07-2011       CONSELL COMARCAL ALT PENEDES 2011 – 2015

Consell Comarcal de l’Alt Penedès. Càrrecs de confiança, sous, indemnitzacions i demés als mitjans de comunicació comarcals. El setmanari El 3 de Vuit, fa una crònica més neutral i tan sols explica com es va constituir…. intervencions… per acabar dient que Sant Martí Sarroca no tindrà representació al CCAP ???.

http://lafura.cat/noticies/consell-comarcal-gastara-10885859-euros-anuals-carrecs-confianca

http://www.rtvvilafranca.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=27132&Itemid=2

17.-) 24-07-2011                                 ALTRA VEGADA SOUS

Ostres quina putada, i jo que pensava que el nou Ajuntament tindria una mínima consideració amb l’oposició per tal de donar un caire comunicatiu i consensuat per treure a Puigdàlber del no rés on està. Ara resulta que els han deixat amb 10,- € al mes, si, ho heu sentit bé, 10,- € al mes. Amb això podreu fer molta oposició i sobre tot si teniu en compte com actua el Masdeu, “to pa mi”. Per això veig que s’ha apujat el sou a 802,- €……… la proporció a Vilafranca, si tenim en compte els pressupostos, sería que l’alcalde de Vilafranca guanyaria 56.000,- € al mes, és una regla de tres senzilla. Eficàcia és el que falta a Puigdàlber. Per M.P. (Puigdàlber).

16.-) 23-07-2011                       QUE PASSA AMB UN DECRET ??

Aprofitant aquest apartat de Puigdàlber al dia, vull recordar que en el Ple de 4 de juliol tant famós, també es va parlar d’una denuncia contra el senyor David Masdeu i que es va nomenar advocat i procurador (per cert, molt bo) per defensar-lo com si hagués de defensar a l’Ajuntament. Els d’Esquerra hi van votar en contra perquè deien que no s’havia denunciat a l’Ajuntament ni a l’alcalde com a tal. Com a habitants de Puigdàlber, crec que és obligació aclarir públicament aquest tema i conèixer el contingut de la denuncia. Per P.F. (Puigdàlber).

15).- 19-07-2011        BLOC “NON GRAT”  PEL GOVERN DE PUIGDÀLBER

http://lafura.cat/noticies/ajuntament-puigdalber-declara-grat-bloc-regidor-erc-critic-govern      LA FURA  (amb comentaris)

http://www.rtvvilafranca.cat/noticies-rtvvilafranca/politica/27065-erc-denuncia-lactitud-de-lalcalde-de-puigdalber.html     RADIO VILAFRANCA

http://locals.esquerra.cat/penedes/article/9736/esquerra-puigdalber-presentara-una-mocio-en-defensa-de-la-llibertat-dexpressio-i-qualifica       WEB ESQUERRA

I també als setmanaris en paper.

La Fura  núm 1508, de data  del 22 al 28 de juliol de 2011, pàgina 12.

El Cargol  núm. 633, de data  del 21 de juliol al 27 de juliol de 2011, pàgina  15.

El 3deVuit  núm. 1510 de data  22 de juliol de 2011, pàgina 7.

14).-  17-07-2011                    CÀRRECS I SOUS A PUIGDÀLBER

Publicats els càrrecs dels membres de l’equip de govern, Junta de govern àrees de govern, dedicacions i Tresorer, encara quedo més astorat. Són exactament els mateixos que tenien fins ara, canviant el nom de Harald Ebinger per Rafael Del Moral. Fins ara Ebinger cobrava 500 euros al mes i ara, Del Moral, només 200. Fins ara el senyor Masdeu tenia una dedicació parcial del 75 % i cobrava 500,- euros i ara la te del 55% i en cobra 802.- €. Que ha canviat ??…, a la vista està, només el sou del  Masdeu que s’ha incrementat un 60 % amb menys dedicació (ho captem ???) i el del senyor Del Moral que s’ha abaixat també un 60% en relació al sou  d’Ebinger,  treballant igual o més. I després, durant el Ple, el senyor Del Moral, portaveu del grup de UDC, encara defensa que s’ha rebaixat el sou de l’alcalde. “Vivir para ver”. Tot el que dic és cert…. per si la censura. Per Pere Tutusaus (Puigdàlber).

13).-  16-07-2011                         SENSE TÍTOL, NO TE NOM

Veient l’escàndol de les imputacions del President de la Comunitat de València i la seva permanència  aferrant-se al càrrec,  veient  el tema  Palau i les seves “incomprensibles” lentituds judicials, podem intuir que el món polític, dels que es dediquen a la política, està ben trasbalsat. En altres àmbits més petits també surten , naturalment, els petits califes, aixecant la veu i fent servir l’amenaça  quan no poden defensar el que pretenen amb la raó ni la paraula. Per entrar a la política no es fan exàmens, per treballar de zelador en un organisme públic  SI..

12).-  13-07-2011                  COSES DEL GOVERN MUNICIPAL

Que fa un Ajuntament com el de Puigdàlber una vegada els hi han solucionat tots els problemes que el govern de l’IUP va deixar ??? Doncs ben poca cosa, pagar els deutes creats, continuar mantenint serveis inexistents a Sales buides i sense utilitat (al menys així no es gasta), acabar obres d’incerta utilització sense finançament, apujar el sou de l’alcalde sense quasi dedicació, baixar les aportacions al grup de  l’oposició (no sigui que tinguin massa temps per denunciar coses)…….. Que més fan ????.   Per comentaris encara més curts i ràpits, ara tenim el twitter:  http://twitter.com/puigdalbernews

11).- 08-07-2011                INFORMACIONS  SUBSTITUTIVES

Estem a dia 8 de juliol de 2011 i encara no es troba a la pàgina web de l’Ajuntament cap resum ni referència al primer Ple i molt important, que es va celebrar el dia 4 de juliol. Per suplir la manca d’informació a la que ens te acostumat l’Ajuntament de Puigdàlber, ja el dia 6 de juliol M.P. (Puigdàlber) va publicar un resum “de memòria”  del Ple i avui ha sortit al 3devuit, pagina 9, una referència a la consagració d’aquest bloc com a “non grat” per l’Ajuntament de Puigdàlber. Avui també s’ha publicat al bloc d’Esquerra el resum “oficial” del grup municipal d’aquella formació.

http://ercpuigdalber.wordpress.com/2011/07/08/resum-del-ple-de-4-de-juliol-de-2011/

https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2011/07/06/resum-lliure-del-ple-de-4-de-juliol-a-puigdalber/

11).- 04-07-2011                                L’han aprovat

Indiscutiblement, algú s’ha begut l’enteniment. S’ha aprovat el punt núm. 10 de l’ordre del dia del Ple de 4 de juliol a Puigdàlber. Al final teniu l’article que parla del seu contingut. Encara no tenim la crònica del Ple i per tant no es pot opinar, però el que si us he de dir, és  que l’editor d’aquest bloc, és, des del dia d’avui,  un fantasma, perquè així l’ha qualificat el senyor alcalde Masdeu en els seus al·legats defensant el punt. Ben aviat ens podrem agermanar amb un poble del Baix Penèdès.

https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2011/06/30/punt-num-10-de-lordre-del-dia-importantissim/

10).- 01-07-2011          BUTLLETI MUNICIPAL – EDICIÓ I PRODUCCIÓ

Es sospita que quelcom “no quadra” amb els comentaris de la noticia especulativa. En parlarem !!!

https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2010/12/03/puigdalber-per-fi-la-revista-municipal/

 9).- 30-06-2011                CONVOCATÒRIA PLE JULIOL 2011

Publicada la convocatoria del Ple al bloc d’Esquerra a Puigdàlber. Veient la convocatòria, podeu comprovar, lectors d’aquest bloc, que ja tenim article i comentaris. VISCA LA LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ…….

http://ercpuigdalber.wordpress.com/     

https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2011/06/30/punt-num-10-de-lordre-del-dia-importantissim/                

8).- 26-06-2011                                    POCS MOVIMENTS

Des de les eleccions sembla que tot estigui parat. Després de cinc mesos amb Plens a tota hora, més de 8 en cinc mesos, ara tot s’ha aturat i ni tan sols sembla que es convoqui el Ple del cartipàs municipal per començar a rutllar el nou Ajuntament.  Fora d’una petita picabaralla que sembla s’ha produït entre algun regidor del presumible equip de govern i del presumible  grup de l’oposició per malentesos o incomprensions, tot segueix igual, el Centre va fent, no hi ha publicacions als diaris, ningú ha contestat les preguntes fetes fa molts mesos….. Ens temem una nova  manca d’informació continuada per part de l’Ajuntament (equip de govern).  Si voleu consultar l’article al que s’ha fet referència, és el següent: https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2011/06/24/per-qui-no-ho-pugui-entendre-li-explico/. Per P.F. (Puigdàlber)

7).- 24-06-2011                      Pell fina, significats entorn de la pell.

Segons l’Enciclopèdia Catalana “tenir la pell fina” vol dir, en mode figuratiu, ésser molt susceptible. En canvi, “tenir la pell gruixuda” voldria dir, també en mode figuratiu, no avergonyir-se pels retrets de què hom s’ha fet mereixedor. Finalment, “tenir la pell dura” vol dir també, altra vegada en termes figuratius, no sentir els danys a la intempèrie, especialment no sentir les injúries, els blasmes, etc… El que no pot ser és fer-se mereixedor dels retrets i “tenir la pell fina”, la combinació pot ser molt dolorosa, perquè els significats, per molt figuratius que siguin, es contradiuen. Per M.P. (Puigdàlber)

 6).- 19-06-2010                      Diferents formes de diversió

Carrer del Mig 2011. Butifarra contenta

Festa carrer del Mig, mongeta enfadada

Una mostra del treball imaginatiu de les vetllades festives estivals que comencen, es pot mostrar a continuació.  Realitzat pel    “Grup d’indignats pel frankfurt i cabrejats amb l’hamburguesa, com podria ser qualsevol altre grup d’indignats.

 

 

5).- 18-06-2011                          Col·labora… que vol dir col·labora ??

Revetlla de Sant Joan a l’exterior de la Sala Polivalent, es poden apuntar fins el dia 21 de juny  a les botigues del poble i al Bar Casa Oscar, 20 € els grans i 9 € els petits. Col·labora Ajuntament de Puigdàlber. COL·LABORA !! És perfecte i lloable que es segueixi la costum establerta pel l’associació Centre Cultural i Recretaiu de Puigdàlber per fer les revetlles de Sant Joan, festa de cap d’any…. però en aquest cas queda el dubte de  ¿¿qui organitza la revetlla ?? suposem que és el Bar Casa Oscar (un particular). En que col·labora l’Ajuntament ??… suposem en que puguin ocupar un lloc pùblic i res mes… O si ??  És amb ànim de lucre (per guanyar diners) la festa o no ???  Les coses cada dia són més complicades i la implicació voluntària i desinteressada de les persones cada dia és mes escassa.  Bona revetlla !!!!

 

4).- 13-06-2011                         HI HA O NO SUBVENCIÓ ??

S’ha sentit aquesta setmana, en una intervenció del Diputat Roberto Labandera (que anava el número 3 a la llista socialista de Puigdàlber) per TV Vilafranca, que en els pressupostos de la Generalitat pel 2011, NO HI FIGURA LA SUBVENCIÓ PEL CONSULTORI DE PUIGDÀLBER. Esperem que el senyor Masdeu ho tingui tot molt ben lligat, perquè si no, resulta que han contractat l’obra del Centre “sense finançament”, tal com venien denunciant els membres de l’oposició en l’anterior legislatura. Només faltaria !!,  després de l’embarrancada que ens va deixar el Carrera i el mateix alcalde actual.

3).- 12-06-2011                              TENIM NOU AJUNTAMENT

A Puigdàlber ja tenim en marxa un flamant Ajuntament, però de flamant, flamant, només els membres de l’oposició i un “tercer” de l’equip de govern. Els discursos, només un i mig, el d’en Josep Peña i el d’en Rafa (com el presenta el nou alcalde), el del Masdeu, repetició dels anteriors perquè no te més remei. Una cosa són les paraules i altra els fets que s’han de veure a partir del proper Ple que s’ha de convocar abans de trenta dies des d’ahir dia 11 de juny. Ja podem començar a preguntar: Deixarà un local als membres de l’oposició ??,  els convocarà abans de prendre decisions que no pertoquen al Ple ??, els hi donarà informació que demanin sense restriccions ??… No sé no sé…, veient amb qui s’ajunten (velles i petites glòries que han fet molt de mal) no cal que confieu gaire, noia i nois de l’oposició. Sort.

2).- 09-06-2011                                  Sessió Constitutiva            

Convocatòria de la sessió constitutiva del Ple de l’Ajuntament de Puigdàlber. http://ercpuigdalber.wordpress.com/  A la vista de la convocatòria i els comentaris podem comprovar que per part del grup de l’IUP, tal com posa al setmanari El Cargol, no hi cap intenció de variar l’estratègia de govern, autoritari i prepotent. Ja seria hora que  es prenguessin les coses en serio amb ganes de fer el millor per Puigdàlber. No calen tantes estratègies polítiques per aconseguir un càrrec, no cal perdre tant de temps al partit; si el que es preten es treballar pel poble, el que s’ha de fer és treballar i si el que es busca és el benefici polític personal, Puigdàlber no és el lloc. El populisme es nodreix de la ignorància i per tant, Puigdàlber no és el lloc.

1).- 07-06-2011                             QUE HI FAREM……

L’enllaç que es posa al final només és una noticia, però ja vas sent hora que “tothom” faci les coses ben fetes, les obres i adjudicacions per sobre de tot. No es poden “partir” obres grans per adjudicar-les a trossos, no es pot fer servir diner públic en benefici d’amics o “propi”, no es poden adjudicar obres “sense diners ni finançament”…. Vaja, que al final pot sortir car, molt car i fins i tot pels funcionaris que donen el vist i plau sense mirar-se massa les coses. Com diuen en castellà, “al buen entendedor pocas palabras bastan”. Cal seguir la noticia de l’enllaç al setmanari El3deVuit de 3 de juny de 2011 a la pàgina 10 en paper perquè no surt al diari digital (so sabem el motiu).

http://www.el3devuit.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=3563:el-fiscal-de-delictes-urbanistics-es-querella-contra-els-responsables-de-lajuntament-dels-monjos&catid=29:alt-penedes&Itemid=75

ANTIC BLOC DE NOTICIES:
http://blocanticnoticiespuigdalber.wordpress.com/
Com sabeu, en aquest apartat es van posant les ocurrències i comentaris breus que van arribant a la redacció amb aquesta intenció (5 o 6 línies), cal dir si es volen com a “ocurrència” o com a “comentari”. Els anirem col·locant per ordre d’arribada, per dates  i quedaran de forma permanent al bloc, tenint en compte que, quan es faci massa pesat (20 apunts), s’iniciarà un nou “ocurrències i notes de la gent VII”. Per consultar els cinc primers blocs, amb les primeres 100 ocurrències, podeu fer-ho als enllaços del final de l’article:

ARTICLES DE COMENTARIS ANTERIORS:

( I ) https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2010/10/15/ocurrencies-i-notes-de-la-gent-i/

( II ) https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2010/10/30/ocurrencies-i-notes-de-la-gent-ii/

( III ) https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2010/12/07/336/

( IV ) https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2011/02/24/ocurrencies-i-notes-de-la-gent-i-v/

( V  ) https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2011/03/09/puigdalber-alt-penedes-al-dia-ocurrencies-i-notes-de-la-gent-v/

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a PUIGDÀLBER AL DIA. OCURRÈNCIES I NOTES DE LA GENT ( VI )

  1. cosi d'eb ZP ha dit:

    Els de Puigdàlber esteu ben “pillats“. De de bo, fes-vos-ho mirar.

    Cosi d’en ZP

  2. Editor ha dit:

    No se ben bé que vols dir amb això de “ben pillats”. Per ser el cosí d’en ZP trobo que no ho fas malament del tot. Prego un aclariment en el significat del teu comentari, qui són els “pillats”, els uns o els altres… n’hi ha uns que van fent i altres que només xerren, però els altres encara “van fent”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s