NOU AJUNTAMENT PUIGDÀLBER 2011 – 2015

La constitució del nou Ajuntament sorgit de les eleccions del dia 22 de maig de 2011 s’ha dut a terme a Puigdàlber dins d’una total normalitat. Tal com estava establert, ha estat el dia 11 de juny de 2011 i l’únic que l’ha fet una mica diferent dels altres o de la majoria d’ajuntaments, ha estat l’hora en que s’ha celebrat, a les 19,30 h en lloc de les 12 h del mig dia. Segons diu el diari “El Punt”, ha estat el darrer del Penedès en constituir-se,… per tradició ???.

No hi ha hagut cap sorpresa i cada membre dels dos partits sorgits de les eleccions va votar al seu propi candidat, per tant, el nou alcalde de Puigdàlber és el David Masdeu, que governarà amb una còmoda majoria absoluta. Serà a ell a qui li tocarà endreçar el que ell mateix va desendreçar en governs anteriors, recordats amb regust amarg.

Es va dir que per part del grup d’Esquerra poden comptar amb la màxima i sincera col·laboració en tot el que signifiqui un bé per Puigdàlber, tot el que sigui viable i del que Puigdàlber en pugui sortir beneficiat sense afavorir interessos particulars o partidistes. Sembla que en paraules de Masdeu i del senyor Del Moral aquesta sigui també la seva intenció, però la única objecció és el passat que no s’oblida, no es pot oblidar.

Tal com va dir el  cap de llista d’Esquerra, en Josep Peña,  volen ser implacables si les coses no es fan amb correcció i dins el marc legal, o a la mínima sospita d’aprofitament personal, i per això, a la vista del que ha passat fins ara, haurien d’intentar esbrinar algunes coses que han estat poc clares.

Molta gent de la que ha votat a la llista d’Esquerra s’ha sentit enganyada al llarg del temps i ha dipositat en les noves cares, ara a l’oposició, la seva confiança i esperança per tal que, de manera pacient i continuada, es vetlli per la transparència i la claredat en la gestió municipal.

La tasca del govern és governar, fer-ho bé. La tasca de l’oposició és controlar la feina del govern, ajudar en el que sigui pel bé públic, denunciar les irregularitats i contribuir a les propostes de millora, argumentant-les i defensant-les per tal que les dugui a terme el govern.

Que hi hagi molta sort, que tingueu molta sort tots plegats en el futur que us espera, ens espera.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s