PER QUI NO HO PUGUI ENTENDRE…, LI EXPLICO

La Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de Dades de caràcter personal, en els seus dos primers articles diu:

Article 1. Objecte  Aquesta Llei orgànica té com a objecte garantir i protegir, pel que fa al tractament de les dades personals, les llibertats públiques i els drets fonamentals de les persones físiques, i especialment del seu honor i la seva intimitat personal i familiar.

Article 2. Àmbit d’aplicació  1. Aquesta Llei orgànica és aplicable a les dades de caràcter personal registrades en suport físic, que les faci susceptibles de tractament, i a qualsevol modalitat d’ús posterior d’aquestes dades pels sectors públic i privat.

Aquest bloc no disposa de cap fitxer, ni físic ni de cap altra forma, atès que no guarda ni disposa de dades de ningú i per tant, difícilment pot transgredir  aquesta Llei. Un altra cosa es que per part del mateix administrador o per part de qualsevol que hi escrigui quelcom, pugui molestar a persones que es sentin al·ludides de forma directa o per referències.

Si això passa, el que se senti perjudicat, injuriat….etc…  ha de fer el que cregui convenient i acudir on pensi que ha d’acudir per defensar el seu honor, intimitat personal o el que vulgui defensar.

En aquest bloc, les noticies publicades com a verídiques, són sempre contrastades o tretes d’altres mitjans de comunicació, sempre fent referència als mateixos. Les opinions i comentaris són fets amb tota responsabilitat de qui els escriu.

Si es publiquen coses sobre alguna persona, és perquè te una funció pública i com a tal, les seves actuacions, en aquest àmbit són de domini públic… només faltaria que no fos així.

És més greu aconseguir (o donar) el número d’un mòbil sense el consentiment del seu titular,  que qualsevol de les publicacions del bloc que teniu a davant.

Si algú te alguna queixa del bloc o algun article del bloc, el que ha de fer, es enviar un comentari en el que s’ha de fer constar una adreça de correu “vàlida” i vigent. Aquest comentari serà publicat i “feina feta”. El que no es pot fer és posar una adreça d’un altra persona, o inventada. No cal signar el comentari amb el nom veritable, però l’adreça de correu electrònic ha d’existir i es comprova la seva existència abans de publicar el comentari  (si no existeix o no contesta o és d’altri aliè al comentari,  no es publica).

Son uns aclariments que volia fer davant de manifestacions incomprensibles, que posen de manifest una manca d’enteniment del que representa el dret a la informació. Per Administrador del Bloc.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s