CREDITS DEL BLOC I PRESENTACIÓ

Aquest bloc va començar el 20 de juny de 2010, com a successor d’un altra bloc que a la vegada va sorgir per donar resposta a un bloc de l’IUP (Independents Untis per Puigdàlber) que, aquell si, es dedicava a criticar i fer mal al nou equip de govern que havia desbancat a Carrera de l’alcaldia de Puigdàlber. 

En aquell bloc de l’IUP, d’administrador desconegut, però que tothom sospitava qui era, no s’hi deixaven fer comentaris o si mes no, si s’enviaven, no es publicaven mai. Va ser davant aquesta total manca de transparència i rigor que vaig decidir fer el meu propi bloc, per tal de donar contesta a les mentides i insinuacions sense pietat que es feien en el bloc de l’IUP  que ben aviat va deixar de publicar, impotent de defensar les seves insidies. Aquell bloc es va fer, primer en nom propi i després, amb el nom de puigdalbernoticies, en ser aquest un nom genèric del poble on visc i contenir el bloc, realment, “noticies”.

Mai hagués arribat a creure el que ara, a 4 de juliol de 2011, ha passat. Només pot sorgir de la ment de la que ha sortit.

Davant el fet que l’Ajuntament de Puigdàlber, en el Ple de data 4 de juliol de 2011,  ha declarat “non grat” aquest bloc, i veient que l’únic que importa a l’equip de govern del poble és saber qui l’administra, al que van titllar, sense embuts, de “fantasma”, els hi faig saber que l’administrador o editor del mateix és el que signa aquest article, conegut sobradament per  l’equip de govern de Puigdàlber i que, per qualsevol queixa o aportació,  l’adreça de correu és   ( puigdalbernoticies@gmail.com. )

Voldria recordar que, en el moment en que el senyor Masdeu, alcalde del poble, parla de l’administrador com a “un fantasma”, que ningú coneix i que podria ser fins i tot de fora del municipi, ho fa, sabent qui és l’adminsitrador, atès que fa unes setmanes un dels seus regidors es va dirigir al sotasigat mitjançant un burofax, com a “administrador del bloc” puigdalbernoticies. Només per tal que quedi constància per tothom que ho llegeixi, que el senyor Masdeu, quan esmenta el tema, ho fa només amb ànim de provocar.

Torno a reiterar, com he fet altres vegades,  que les publicacions com editor són de la meva responsabilitat i, de totes les que es publiquen amb signatura, tinc coneixement exacte del lloc i la persona d’on provenen, fent constar les inicials correctes. Pel que fa als comentaris, també conec l’origen i adreça de correu electrònic correcte, encara que no es publiqui, correu que queda al bloc com a comprovant de rebuda per si hi hagués alguna reclamació.

Lamento el malestar que puguin provocar alguns dels articles que es publiquen a determinades persones, però puc garantir que el cent per cent de les noticies que es publiquen com a tals, estan comprovades. Altra cosa són les opinions, que sempre són, com el seu nom indica, opinables.

Tampoc he detectat que ningú dels que es “senten ofesos” envií cap comentari “amb cara i ulls” i sense insults directes cap a l’editor. SERAN BENVINGUDES TOTES LES OCURRÈNCIES I OPINIONS EN FORMA DE COMENTARI O ARTICLE, sempre que no continguin insults, calumnies o qelcom semblant.

Signat: Pere Tutusaus Lluch (Puigdàlber)

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s