PUIGDÀLBER AL DIA. OCURRÈNCIES I NOTES DE LA GENT ( VII )

Per estar més al dia podeu entrar al twitter (http://twitter.com/puigdalbernews)

Darrers  Comentaris (darrer  05-11-2011) sobre la FESTA MAJOR 2011, el resum, com sempre, “yo me lo guiso, yo me lo como”

http://ercpuigdalber.wordpress.com/2011/09/15/escrits-preguntes-iiiii/#comment-7

20).-  10-11-2011                     EL CONSULTORI DELS DIJOUS

El dia 19 de setembre de 2011 es va aprovar una moció presentada pel grup d’ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA a l’Ajuntament de Puigdàlber en el que es va acordar que l’Ajuntament demanés el restabliment del segon dia d’assistència setmanal al Consultori de Puigdàlber. A LA VSITA DELS RESULTATS, SEMBLA QUE NO S’HA FET RES, el consultori segueix tancat els dijous. Suposem que el senyor alcalde David Masdeu te por de “molestar” als del  seu partit, que es dediquen a unes retallades (sempre pels altres però)  incontrolades i insuportables per la població: Ja ho hem dit sempre, no li importa Puigdàlber, gens, no li importa gens. Senyor Masdeu, faci el que el Ple va acordar, demani el que ha de demanar i que el Ple li va ordenar, treballi !!!!

http://ercpuigdalber.wordpress.com/2011/09/19/plens-ajuntament-de-puigdalber-legisaltura-2011-2015/  Veure el punt número 6.

19).-  06-11-2011                    Així es treballa – MAS CODINA

http://www.mascodina.com/index.php?lang=ca

Des d’aquest bloc volem felicitar a una empresa  familiar del poble, Mas Codina, que sense fer massa soroll i amb l’esforç i sacrifici diari s’obre pas a molt llocs del mon per tal d’introduir els seus productes.  És un exemple a seguir per tal que aquest nostre país, Catalunya se’n surti des de la senzillesa i la tenacitat, no cal fer grans rebomboris polítics ni cercar connivències, el que cal es treballar com aquesta família fa. Us adjunto un enllaç de la noticia publicada al diari El Punt – Avui de 5 de novembre de 2011.

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/471538-mas-codina-crea-un-nou-departament-per-impulsar-les-exportacions.html

18).-  01-11-2011                  LA  BARROERIA  AL PODER

Aquesta foto recorda moltíssim un dipòsit que va servir durant anys a Puigdàlber pel seu primer subministrament domiciliari d’aigua (encara es pot veure la seva base al carrer Sant Isidre). I dic recorda perquè, com que li feia nosa a un senyor sense escrúpols que tenia un restaurant al poble, el va fer tirar a terra… prou que va costar, però el va enderrocar, de la mateixa forma que va enderrocar un dels Centres Recreatius  més emblemàtics de la comarca. Aquest dipòsit de la foto, evidentment, no és el de Puigdàlber, és ni més ni menys que el d’EVORA, ciutat portuguesa de l’Alentejo,  declarada  a l’any 1986 Patrimoni de la Humanitat per la Unesco…. Tot i així, a ells no els hi fa nosa, no l’han fet caure, no l’han fet enderrocar. Si premeu sobre la foto de la dreta (dia que es va inaugurar el dipòsit a Puigdàlber, sobre l’any 1957 – 1958), encara coneixereu a algú, no fa pas tants anys.

https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2011/03/16/shan-de-demanar-responsabilitats/

17).- 28-10-2010                  PUIGDÀLBER:  AJUNTAMENT MUT

Sembla mentida que tot i sent regidors de l’Ajuntament, ens haguem  d’assabentar de les coses a través de les publicacions al BOP i l’equip de govern no digui res, ni que sigui com a comentari, en un Ple. Tot això ja sabem que és normal en l’alcalde i també en algun regidor, però no esperava el mateix d’una persona nova al consistori i que semblava tenir molt bones intencions, democràtiques, obertes i amb coneixement suficient com per saber fer les coses be (i parlo del senyor Rafael Del Moral Lirola). A continuació en l’enllaç que segueix hi ha les aprovacions per l’equip de govern d’unes memòries valorades per import de 111.575,- € més I.V.A. (més d’un 25% del pressupost ordinari) i que no sabem ni que són, ja ho esbrinarem i també convidem a qui vulgui que vagi, dintre del temps donat, (fins el 20 de novembre de 2011) a veure-ho a l’Ajuntament, això si, en horari d’oficina. També vull afegir que aquestes publicacions no surten, a dia 28 d’octubre, publicades a la pàgina web de l’Ajuntament que, teòricament és la única font  d’informació de l’Ajuntament.

https://puigdalbernoticies.files.wordpress.com/2011/10/doc281011.pdf

16).- 16-10-2011               COMPTES AJUNTAMENT PUIGDÀLBER 2010

En el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de 13 d’octubre de 2011, s’ha publicat l’Edicte pel qual resten a exposició al públic durant  23 dies (15 + 8, fins el dia 10 de novembre de 2011) els comptes de l’Ajuntament de Puigdàlber del 2010. Es poden examinar els comptes i els justificants del mateixos; hi pot anar tothom que ho desitgi i es podrà veure també l’informe negatiu sobre els comptes emès pel grup d’ERC a l’Ajuntament  http://ercpuigdalber.files.wordpress.com/2011/09/informe-comissio-de-comptes-representant-grup-erc.pdf que pot servir de guia per fer les comprovacions que es creguin adients, com ara la manca de comptabilització de despesa pendent….. (en temps de Carrera i de David Masdeu com a regidor d’Hisenda ja es feia aixì) i altres. La publicació al BOP és la que segueix i que també podeu veure prement sobre l’imatge del BOP a la barra dreta de la pàgina principal del bloc.

https://bop.diba.cat/scripts/ftpisa.asp?fnew?bop2011&10/022011024537.pdf&1

15).- 14-10-2011                           Dedicacions totals i parcials

Ens referim al polítics. Ara és moda dedicar-se a moltes coses, tenir molts càrrecs, uns amb dedicació total i d’altres amb dedicació parcial, o el que és pitjor, tots amb dedicació total. Ja no ens posem amb les duplicacions de càrrecs a diferents administracions, cosa que seria objecte d’un altra article. En ajuntaments petits, molt petits, la dedicació s’explica si es compleix, per exemple a Puigdàlber, quan la dedicació era total, teníem un alcalde que es dedicava al poble de forma “total”, feia d’alcalde i del que fos, ajudava en tot, estava a l’abast de tothom; ara tenim un alcalde a dedicació parcial del 55% (només per cobrar la subvenció de 800 euros al mes) però no es troba enlloc, sempre està delegant… Això si, s’ha omplert de càrrecs al Consell Comarcal, Consell d’Alcaldes, presidència del partit a la comarca, Mancomunitat Penedès Garraf…… Ho torno a repetir, amb la que ens està caient, no anem be, tots plegats ens ho hem de fer mirar i per un bon especialista que a aquests SI que els hi han retallat el sou sense cap culpa. En aquest món actual tinc la sensació que es premia la incompetència i d’aquesta forma anem cap al precipici. Per Pere Tutusaus.

14).- 06-10-2011                          COMPTES AMB RETARD

Fa  pocs dies ha sortit publicat al diari El Punt-Avui, una noticia que diu que hi havia  80 municipis  que encara no havien presentat  els comptes del 2010, i que si no ho feien aviat, podien veure estroncades les aportacions de l’Estat. Puigdàlber era un d’aquests municipis que no havien complert les seves obligacions comptables. Sembla  estrany  que un municipi tan petit i fàcil de manejar no compleixi amb prestesa les seves obligacions per tal de no veure’s  oblidat dels pagaments estatals.  No cal recordar que tenim un alcalde amb una dedicació de més del 50% de la jornada i amb sou per fer feina (on el veieu ?? ni hi és mai, no apareix ni a les hores convingudes) i un secretari a temps complert, i una administrativa a temps complert, i una auxiliar a mitja jornada….. Que passa…. ?  On és l’eficiència que prediquen els polítics cap als altres ???. He pogut constatat que el senyor David Masdeu, de teoria en te molta i bona, el problema és  que no la porta a la pràctica. Per pere Tutusaus.

13).-  04-10-2011                            AMUNT QUE FA PUJADA  !!!!……

De moment això……., ara tenim massa feina, desprès ja escriurem mes coses:

http://www.rtvvilafranca.cat/noticies-rtvvilafranca/politica/27549-david-masdeu-sera-el-president-del-consell-dalcaldes-de-lalt-penedes.html

També podeu llegir atentament el següent article que mira per on…… És Puigdàlber.

https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2011/09/24/i-si-fos-puigdalber/

12).- 27-09-2011                  GRACIES ESQUERRA VILAFRANCA

Són les 22:45 del dimarts dia 27 de setembre de 2011 i el representant d’Esquerra de Vilafranca del Penedès acaba de retirar la moció que s’havia presentat el mes de juliol en defensa de la llibertat d’expressió per l’acord pres a l’Ajuntament de Puigdàlber de nomenar “no grat” aquest bloc. Ha estat una actitud valenta i de fermesa per part d’Esquerra, en defensa de la llibertat d’expressió davant l’actuació de l’alcalde de Puigdàlber, senyor Masdeu. Aquesta moció presentada s’ha vist esmenada per part del grup de CiU de Vilafranca en el sentit d’una esmena a la totalitat, deixant reduïda la moció per una defensa genèrica de la llibertat d’expressió, però sense condemnar l’actuació de l’alcalde Masdeu. Davant el debat creat i jugades considerades “brutes”, el representant d’Esquerra ha retirat la moció. Gracies Esquerra Vilafranca, Gracies.

http://ercpuigdalber.files.wordpress.com/2011/09/mocio-defensa-llibertat-dexpressio.pdf

11).- 26-09-2011         INFRAESTRUCTURES INÙTILS – JA ERA HORA

Avui, dia 26 de setembre de 2011, es publica a les pàgines sèpia deLa Vanguardia un petit reportatge sobre les obres inútils fetes pels darrers consistoris, parla de poliesportius sense equips que hi vagin, per la senzilla raó que no n’hi ha; parla de centres recreatius sense utilitat, parla de construccions duplicades per la proximitat a altres pobles amb els que mancomunar serveis; parla de la  impossibilitat de manteniment de les construccions faraòniques…. El denominador comú, és que tot són edificis inútils o quasi be inútils, que han endeutat els pobles i que s’han de pagar sense remei …. Recordeu que ha passat a Puigdàlber ???, perquè es deuen tants euros ??? i que s’està fent ara…. un gimnàs ???, una sala de jocs ???…. I molta gent no pot pagar ni els lloguers de les seves cases al mateix Puigdàlber…. Val més que ho expliqueu, equip de govern de Puigdàlber, si és que  podeu, voleu i  en sabeu  d’explicar-ho.

 10).- 22-09-2011                     SANITAT PÚBLICA,  SI O NO ??

Finalment, en el Ple de 19 de setembre, es va aprovar la moció en defensa del sistema sanitari públic. Això si, traient dos dels acords que afecten al Govern de la Generalitat, del mateix color, o a mitges, que el de Puigdàlber; per un cantó, no es vol fer constar el rebuig a les polítiques que posen en perill la sanitat pública i per l’altra,  la qüestió de no fer arribar enlloc l’acord pres, no sigui que la Generalitat vegi que a Puigdàlber es defensa una sanitat per a tothom…. Es van treure doncs, els acords 1 i 6, manifestant  l’alcalde que a partir del dia 1 d’octubre tornaria a obrir el Consultori Municipal dos dies a la setmana…..

MOCIO EN DEFENSA SISTEMA SANITARI PÚBLIC

9).- 21-09-2011               QUINA VERGONYA – VERGONYA ALIENA

Al bloc d’ERC a Puigdàlber podem veure publicat el contingut de l’acta del Ple de 4 de juliol de 2011 i pel que sembla, a partir d’ara, aniran publicant, una vegada aprovades, totes les actes del plens que es facin a l’Ajuntament de Puigdàlber per tal que tothom tingui coneixement de la feina a l’Ajuntament i les actituds de cadascú.  Per cert, que el darrer Ple de 19 de setembre va ser patètic…. l’alcalde amb la seva prepotència, amenaça i mofa i fins i tot el regidor d’ensenyament que no sap o no vol dir quan nens hi ha matriculats a la Llard’Infants i a la Escola, quina vergonya !, D’AIXÒ SE’N DIU TRANSPARÈNCIA.

http://ercpuigdalber.wordpress.com/2011/09/19/plens-ajuntament-de-puigdalber-legisaltura-2011-2015/

8).- 16-09-2011                     PLE 19 DE SETEMBRE DE 2011

http://www.puigdalber.org/public/upload/documents/CONVOCATORIA%20PLE.pdf

En el Ple de 4 de juliol ja va quedar palesa la intenció del nou Govern d’UNIÓ a Puigdàlber, de governar “en secret”, aprovant-ho tot en Junta de Govern Local o per Decret, de forma que ens ha tocat el Govern Municipal més opac dels darrers anys (que ja es dir si tenim en compte els anys en que David Masdeu era regidor  amb responsabilitats de govern). Aquesta convocatòria que presento ho demostra, estrictament mocions i donar compte de Decrets. No quedarà altra remei que “fer preguntes” i intentar que les contestin i si no les contesten, als diaris, com sempre…..

http://ercpuigdalber.wordpress.com/2011/09/15/escrits-preguntes-iiiii/

7).- 15-08-2011              DES DEL 12-09 NOUS HORARIS IGUALADINA

A la pàgina web de l’Ajuntament s’informa que han canviat els horaris de l’autobús de línia a Puigdàlber, però per accedir-hi t’envien a la pàgina web de la Igualadina.Ho podien haver fer més fàcil i posar directament els horaris con es fa a l’enllaç que segueix. Crec que es podria fer la feina més ben feta en tot plegat, no tot ha de ser “voler el poble net a qualsevol preu”, les persones necessiten i volen uns altres serveis i no només construccions.

http://www.igualadina.com/pdfs/sqi_vil.pdf

6).- 08-09-2011                             ALTRES ACTES DE LA DIADA 

Sense rebutjar en absolut les activitats programades i que consten també enunciades a la web municipal i en aquest mateix bloc, per part d’Esquerra a Puigdàlber, es programa un senzill acte de conmemoració segons el cartell que s’adjunta.

 http://ercpuigdalber.wordpress.com/2011/09/08/diada-11-de-setembre-per-esquerra/

5).-  06-09-2011                    RESPONSABILITATS A L’ORDRE DEL DIA

Parlant de responsabilitats,  ahir va començar el judici contra el president d’Islàndia per manca de diligència. A Puigdàlber es va expropiar un terreny sense diners….. Es va tirar a terra un centre fet per particulars del poble amb les seves mans i esforços… Es fa una construcció sense utilitat previsible sense finançament demostrat… i això no genera responsabilitats per incompetència i negligència. Per altra banda alguns Ajuntaments es volen negar a tornar el que “diuen” van cobrar de més de l’Estat Espanyol… I Puigdàlber, que deu ?…. i si no s’hagués fet la revisió de l’IBI, quin fora el seu deute ?. L’Ajuntament de Puigdàlber,  tot i el personal que té, NO RESPON RES DEL QUE SE LI PREGUNTA.  Per Pere Tutusaus.

 4).- 17-08-2011

L’Ajuntament de Puigdàlber convoca una plaça d’auxiliar         administrativa/administratiu.

Amb caràcter d’urgència i en ple mes d’agost, l’Ajuntament de Puigdàlber convoca una plaça d’auxiliar administrativa amb els requisits i forma de contractació que consten als enllaços de més avall.  Es dona cobertura legal a una contractació, però resulta que la plaça ja està ocupada des del 8 d’agost……, però això no vol dir res ????. Els interessats tenen 10 dies naturals (s’acaba el dia 26 d’agost) per presentar-se. Tothom que compleixi els requisits te dret a fer-ho i optar a la plaça. La informació al BOP del dia 16 d’agost i a la pàgina web de l’Ajuntament de Puigdàlber.

http://www.puigdalber.org/public/upload/documents/BASES%20Seleccio%20AuxAdminC2_D.pdf

https://bop.diba.cat/scripts/ftpisa.asp?fnew?bop2011&08/022011020962.pdf&1

https://bop.diba.cat/scripts/ftpisa.asp?fnew?bop2011&08/022011020460.pdf&1

Es curiós veure que es contracta amb caràcter d’urgència i de forma interina, el dia 8 d’agost de 2011 amb un escrit de 29 de juliol i es convoca la plaça en un escrit de 19 de juliol que no es publica fins el dia 16 d’agost i es donen 10 dies per presentar documentació……..  Si tan prediquen la transparència i la llibertat, bé ho podien haver publicat durant el mes de juliol (abans de la contractació interina) a la pàgina web de l’Ajuntament, que per això està no ??.

3).- 15-08-2011                          Qüestió de credibilitat

Tenim tanta informació als blocs, que només caldria anar recordant, per exemple:

http://cdcpuigdalber.wordpress.com/2011/05/15/una-cara-molt-dura-i-molt-de-morro/

També tenim una carta al 3deVuit de data 12 d’agost de 2011, pàgines 16 i 17 (cartes dels lectors) que coincideix amb la nota de l’equip de govern de Puigdàlber a la pàgina 8, il·lustrat amb una fotografia de l’Ajuntament, pero amb un títol molt suggerent  (“L’esquelet de la nau industrial s’acabarà a finals d’aquest mes”)…. es de suposar que es tracta d’un error atès que  la fotografia no és de la Sala Polivalent.

02).-  13-08-2011                               Ja tornen a fer el mateix

Els senyors d’UDC a Puigdàlber ja tornen a fer com feia l’IUP (per alguna cosa són els mateixos) i no em deixen posar comentaris als articles de la seva pagina web que ara fan veure que és de CiU Puigdàlber. A les darreres noticies  aparegudes als diaris i a la pròpia pàgina deien que “respectaven la llibertat d’expressió”………. doncs,  Quin respecte !!!!, si no deixen ni publicar un innocent comentari a les seves pròpies noticies (o és que el que diuen no es la veritat i tenen por ???). Per cert, que en aquesta pàgina web de CiU Puigdàlber surt la foto  amb  un regidor que no volia sortir als mitjans. I per cert també pel senyor David Masdeu, com parla per la radio quan no te al davant a qui acusa i calumnia!!!, que valent !!!, quina loquacitat !!!.  Per Pere Tutusaus (Puigdàlber).

01).-  06-08-2011              PUBLICACIONS HISTÒRIQUES

Adjuntem un enllaç amb el bloc que segueix (de Josep Arasa i Ferrer), concretament, a un article que surt publicat al setmanari el 3 de vuit de data divendres 5 d’agost de 2011, pàgina 27 titulat “EL MÉS PETIT DE TOTS”.

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/202588

https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2011/05/27/documents-historics-de-puigdalber/

ANTIC BLOC DE NOTICIES:

http://blocanticnoticiespuigdalber.wordpress.com/
Com sabeu, en aquest apartat es van posant les ocurrències i comentaris breus que van arribant a la redacció amb aquesta intenció (5 o 6 línies), cal dir si es volen com a “ocurrència” o com a “comentari”. Els anirem col·locant per ordre d’arribada, per dates  i quedaran de forma permanent al bloc, tenint en compte que, quan es faci massa pesat (20 apunts), s’iniciarà un nou “ocurrències i notes de la gent VIII”. Per consultar els sis primers blocs d’articles amb les primeres 120 ocurrències, podeu fer-ho als tres enllaços del final de l’article, que a la vegada, remeten als anteriors:

ARTICLES DE COMENTARIS ANTERIORS:

( IV ) https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2011/02/24/ocurrencies-i-notes-de-la-gent-i-v/

( V  ) https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2011/03/09/puigdalber-alt-penedes-al-dia-ocurrencies-i-notes-de-la-gent-v/

( VI ) https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2011/05/30/888/

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a PUIGDÀLBER AL DIA. OCURRÈNCIES I NOTES DE LA GENT ( VII )

 1. Uns veins de Puigdalber ha dit:

  Feia molts dies que no escrivia en el bloc, però veient el que veig cada dia a les noticies no puc evitar “publicar” la meva inquietud respecte a quines seran les reaccions ciutadanes (de fora de Puigdàlber) quan se sàpiga que el que farà l’Ajuntament és finançar les obres del nou consultori integrat a la planta baixa del Centre Cívica amb la subvenció promesa pel Departament de Sanitat de la Generalitat al poble de Puigdàlber per construir un nou consultori municipal… la primera pregunta que hem sorgeix és ¿el Departament de sanitat tirarà endavant amb la subvenció? ¿aquesta mesura no es diametralment oposada a tot el que està passant a Catalunya, retallades, manifestacions pel tancament de serveis, etc?…

  Article del diari ARA 02/09/2011.
  “Els nous tancaments de CAPs ordenats per Salut reactiven les protestes ciutadanes…A Tarragona hi ha hagut protestes en diversos centres d’atenció primària i al Vallès Occidental els veïns han tornat a mobilitzar-se en els espais desallotjats…”

  Hi està havent problemes i retallades a tot arreu i Sanitat ens donarà a Puigdàlber una important subvenció per construir un consultori municipal ??? El projecte de construcció del CAP de Vilafranca està parat !!!… Però segurament si que ens ho donaran, ja que “no en tenim cap altre” i el metge ve 2 matins a la setmana!! … Ai que ens linxaran !!.

  El tema està prou fotut, ja que si sanitat no donés aquesta subvenció (Deu no vulgui que això passi) d’on sortiran els diners per pagar les obres del centre cívic?¿s’endeutarà mes l’ajuntament? ¿ho tindrem que pagar entre tots?

  Per una altra banda…Un cop fet l’edifici… ¿com es pagarà el manteniment de l’activitat? ¿s’haurà de contractar gent nova?¿qui ho haurà de pagar tot això?… glucs!!

  Ah! i finalment donar les gràcies a l’administrador per tenir operatiu el blog i permetre expressar-nos lliurement… no volem identificar-nos individualment ja que veiem que per part de l’equip de govern de l’Ajuntament no està clara la línia entre llibertat d’expressió i “traïció”… i fins que tothom tingui clars aquests conceptes preferim expressar-nos sota l’identificador de veïns de Puigdàlber, que és, al final, el que som!!..

 2. guerra i pau ha dit:

  Falta de memòria?
  La veritat és que no ho puc arribar a entendre i no m’ho puc creure, el Sr. Alcalde de Puigdàlber no vol donar cap mena d’informació a l’oposició, ho va dir ell mateix a l’últim ple, encara que no cal que ho digui, només veure els punts de l’ordre del dia del ple ordinari del mes de setembre, completament buit de contingut, i a més sense respondre cap pregunta perquè, segons diu Masdeu, van arribar tard, a dos quarts de tres del divendres dia 16 de setembre (segons Masdeu hi havia menys de 24 h…… fins a les 19,30 h del dia 19.. fallen les matemàtiques)

  Jo com a veí de Puigdàlber els demanaria al senyor Alcalde i resta de govern que facin un exercici de memòria i busquin la Fura, el 3 de vuit, i d’altres publicacions en que van aparèixer molt macos en una foto els membres de l’IUP en aquell moment a l’oposició, en la que tot plorant varen denunciar al Síndic de Greuges a l’alcaldessa perquè no els donava informació i a més no tenien un despatx a les dependencies de l’ajuntament per a ells (per cert, m’agradaria que fessin pública la resposta del Síndic, que els deixa ben galdosos dient que no interfereixin en el Govern municipal amb tonteries).

  Però veig que no han aprés, ans el contrari, encara son més opacs que en el període 1991 al 2007 en que també hi estaven vostès. No ho recordeu? NO HO VOLEU RECORDAR???

  Tot això em sona malament, problemes? centre? retallades? … el temps ens ho dirà i Déu vulgui que m’equivoqui però pensem que el passat sempre torna i ho podeu constatar.
  Siau.

 3. Uns veins de Puigdalber ha dit:

  Si un no te res a amagar, explica i és transparent… si se li demanen explicacions sobre alguns punts (com en el Ple), simplement les dona ¿perquè no ho hauria de fer?… doncs està clar, perquè hi ha marro… quina por quan es destapi l’olla!! perquè al final tot se sap… i posaria la mà al foc de que a l’Ajuntament de Puigdàlber hi ha molts problemes econòmics (com a tot arreu… encara que als altres llocs ajusten pressupostos i no es es gasten els diners que no tenen fent obres quasibéinutils)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s