OPINIONS D’UN PUIGDALBENC DESPRES DEL PLE DE 19 DE SETEMBRE

El passat dia 19 de Setembre, l’equip de govern d’UNIÒ DEMOCRATICA  que governa l’Ajuntament de Puigdàlber va convocar el tercer ple de la nova legislatura, un ple que  va ser de pur tràmit, que es podien haver estalviat ,i que serà recordat per les persones que varen estar presents, com una demostració del despreci, prepotència i despotisme, que varen fer gala, vers  l’oposició.

És indignant que els que administren  el nostre municipi, governin per decret i que al cap de tres mesos comuniquin al plenari, que és el màxim òrgan de govern d’un  ajuntament, que és el que han fet.

Aquest govern encapçalat pel molt il·lustre Sr.D.Masdeu que diu que te una dedicació de dinou hores setmanals al càrrec (55% de la jornada),  quant se’ls hi fan preguntes, contesten que les respondran en el proper plenari del mes de Desembre. Perquè les preguntes les van entrar a les 14,30 del dia 16 i per correu electrònic, fora de l’horari d’atenció al públic

És que els regidors de l’oposició són públic ? Doncs es veu que si, o més ben dit els considera  alumnes, perquè el senyor “mestre”  els renya, els diu que no fan els deures, i que son ganduls,  no fan be la seva feina,  pregunten massa, els castigarà sense informació i si protesten del tracte que reben i ho publiquen, els denunciarà als tribunals.

Quina vergonya. Quin govern, que el regidor de torn no pot contestar ni a dues preguntes que l’incumbeixen de la seva gestió. Que feia una setmana que havia  començat el curs escolar i no sabia quants alumnes estaven matriculats a la llar d’infants, que n’hi havia dos  que ballaven, però no va especificar ( si entre ells ó amb les mestres ) i a l’escola Virolai, que és pública, tot i que el regidor  formi part del consell escolar, no sabia tampoc quants alumnes hi van.

És l’equip de govern més anti-democratic que recordo haver vist passar per aquest ajuntament, no tracta a tots els seus veïns per igual.  Dissimula i encobreix actuacions d’alguns i perjudica d’altres.

Ja no recorden les peticions i propostes  que fa un parell d’anys feien per unir els veïns, i pel bé de Puigdàlber.

Segueixen aquella dita que diu, “a l’enemic ni aigua “, i es ben cert que ho practiquen, perquè des de que és alcalde el Sr.D Masdeu als plens no es posa aigua pels regidors. Deu ser també per decret d’alcaldia i per “estalviar”.

De ben segur doncs,  que Puigdàlber té el govern que es mereix, però també és cert que no hi ha mal que cent anys duri.

Salut amics. Per P.F.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s