UNA CARRETERA C-15 BEN GALDOSA PER PUIGDÀLBER

Al setmanari  “El3deVuit” del divendres 14 d’octubre de 2011 es parla dela C-15, de la seva imminent inauguració abans del previst, de les seves virtuts…. Sobre aquesta nova via de comunicació hi donen la seva opinió els alcaldes per on passa la C-15, entre els quals, evidentment, l’alcalde de Puigdàlber, que com a bon aprenent de polític de més alçada, es limita a fer divagacions generals més enllà del que li pertoca, com ara la necessitat d’infraestructures per aconseguir més llocs de treball, que serà una via ràpida per anar de l’Anoia al Garraf, connexió amb el quart cinturó….i bla, bla,… bla, però no parla de la imminent incidència amb el seu municipi, que per ara, és la seva principal obligació de protegir i administrar.

En l’execució de l’obra dela C-15 no s’ha respectat el projecte aprovat.  Puigdàlber s’ha quedat sense una de les entrades i sortides que s’havien aconseguir fa més de 25 anys essent alcalde el Ramón Capellades (la entrada i sortida per la part nord per l’Av. M. Torrescasana) i quan Puigdàlber tenia encara menys recursos i indubtablement, menys personal dedicat que ara.

Amb l’actual execució de l’obra, Puigdàlber es queda amb una sola entrada al municipi impedient la circumval·lació natural que estava inicialment prevista i que s’ha fet variar per l’actual consistori al principi de l’obra que afecta al poble. Amb aquesta obra, tal com s’ha executat, Puigdàlber s’ha quedat com un poble murallat amb una única porta d’entrada en la que, amb dificultat hi pot entrar l’autobús de línia i també amb dificultat un vehicle de gran tonatge.

Aquesta era l’obligació dels administradors del municipi, vetllar per una execució de l’obra adient amb les necessitats del poble i no dedicar-se a grans projeccions nacionals i de la gran política que sembla ser el que li agrada al David Masdeu, parlar molt sense dir res. Apujar els impostos si que en sap, tot i que no serveixin pel benestar del poble i els seus habitants.

Tampoc s’ha previst per part de l’equip de govern de Puigdàlber un pas subterrani per una possible ampliació o adequació del clavegueram, tot i que per escrit es va sol·licitar en el seu dia.

Esperem que es tingui en compte demanar el canvi de l’indicador de El Gorner, atès que tal com està ara, sembla que pertanyi a Subirats, tal com es fa correctament en l’indicador de Can Cartró. En un municipi amb equip de govern d’empenta, ja s’hauria modificat.

I des d’un caire més genèric,la C-15, en el tram Puigdàlber – Vilafranca, dubtosament pugui ser considerada mai una via ràpida, amb una pujada d’un quilòmetre sense via lenta i amb una limitació a 80 per hora en el tram de baixada, únic en el que es podria avançar, sense comptar amb l’augment de quilometratge del tram tal com s’ha fet.

Amb tot el que ha succeït, be es podia haver estalviat el David Masdeu les declaracions al diari. Al menys, els seu company dela Granada diu sense embuts que no li agrada la solució que han donat al pas per la Teuleria, més elevat que abans (i amb una despesa de combustible considerable per aquesta causa). La única raó que s’acut per la rapidesa en l’acabament no és altra que la necessitat de “començar a cobrar” per part de la concessionària, el més aviat millor, per això és tracta d’un peatge a l’ombra.

Un alcalde hi és per defensar els interessos del seu municipi i dels seus habitants i en aquest tema dela C-15 el nostre alcalde s’ha lluït, es veu que ell no agafa mai el cotxe de línia ni ha d’anar a peu travessant tot el poble per agafar-lo a baix a la carretera.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s