PUIGDÀLBER, UN AJUNTAMENT MOLT OPAC (per no dir FOSC).

És molt senzill definir-lo d’aquesta forma a la vista de totes les seves actuacions que podeu seguir tan sols llegint els articles d’aquest bloc i el d’ERC al que s’accedeix des d’aquest mateix.

El que primer ens ha d’estranyar és el fet de que l’equip de govern d’UNIÓ es permet declarar aquest bloc “non grat”, que segons ells mateixos vol dir només que “no els hi agrada” i en canvi no hi ha cap regidor, ni el mateix alcalde, que es permeti el luxe de contestar alguna , cap ni una, de les que ells nomenen “acusacions infundades” des d’aquest bloc. Vol dir que tot el que es va escrivint és d’una absoluta i irrefutable veritat i aquest seria el motiu pel qual “no els hi agrada”, senzillament els agradaria que “tothom calladet”.

En segon lloc,  des d’aquest mateix bloc es facil·lita l’accés a la pàgina web de l’Ajuntament per tal que tothom es pugi informar del que es fa. Però, resulta que és una pagina inútil, buida de contingut, no hi ha res. El més lògic i habitual en qualsevol Ajuntament mínimament democràtic, seria tenir-hi penjades coses que tothom ha de conèixer, com ara les Ordenances Municipals,  Les Normes Urbanístiques (actualment Normes Subsidiàries de Planejament) i les seves modificacions, els anuncis que s’han de posar al tauló d’anuncis de l’Ajuntament,  les publicacions oficials al BOP i al DOGC…. i moltes altres coses que serien de molta utilitat als ciutadans de Puigdàlber, com ara els texts de les Actes del Plens, de les Juntes de Govern……. Res de res, a la pàgina oficial de l’Ajuntament el que hi ha, és una absència absoluta de qualsevol informació.

Ens podem preguntar:

¿On està aquell desig de transparència del senyor Masdeu en la seva campanya?.

¿On està aquella ànsia de col·laborar pel be del poble d’acord amb l’oposició atès que tots han de remar en el mateix sentit?

¿On està aquella  bona voluntat i ganes de fer, de dialogar  i fer participar que va portar al senyor Rafael Del Moral a la seva integració a l’equip de Masdeu?.

¿On està aquell famós projecte del voladís de la Sala Polivalent que el senyor Masdeu va contractar de paraula i ara no sap com justificar?.

¿Que no te prou personal per portar la pàgina web de l’Ajuntament al dia?  ¿No recorda el senyor David Masdeu, els senyor dels mil càrrecs, que criticava al senyor Ferre perquè no contestava les preguntes?  ¿Que fa ara, amb un secretari tota la jornada i vostè al 55%?.

Per tot això dic que l’Ajuntament és opac, no opac, fosc, es governa des del secretisme més absolut, s’ha atribuït el màxim de competències a la Junta de Govern Local per tal que no es coneguin des del Ple i es governa a cop de Decret. Ja hi estem acostumats, però no és la manera més correcta. Però és la forma de fer-ho del senyor Masdeu, a qui desitjo que arribi ben lluny en la política per tal de demostrar com es fa, quins principis s’han de tenir per aconseguir-ho i on ens ha de portar tot plegat.

M’agradaria que públicament, els senyors de l’equip de Govern de l’Ajuntament de Puigdàlber, amb el seu alcalde al davant,  diguessin quelcom al respecte, m’agradaria sentir la seva veu fora dels cercles  tancats en que es mouen. Per Pere Tutusaus.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s