AJUNTAMENT PUIGDÀLBER PEL 2012 – BON ANY

L’any 2011 pel que fa a Puigdàlber acaba igual que va començar o molt pitjor. Hem tingut unes eleccions municipals on s’ha imposat la promesa falsa,  el favor consentit i el que és encara més greu, la recerca del benefici particular per sobre de l’interés públic.

Podem dir que, com a poble, hem tingut sort de que encara hi ha molta gent que te criteri format i sap distingir la mentida repetida de les veritats raonadament defensades i s’ha esborrat del mapa polític del poble una forma de fer traïdora i aprofitada que ha propiciat però,  la tornada d’una forma de governar personalista i afavoridora.

Dic que hem tingut sort perquè el socialista (o la menys així es feia dir) ha desaparegut del mapa polític i sense que es vegi per enlloc, el que vol dir clarament, que l’únic que pretenia era omplir un “ego” personal relacionat, si més no amb l’orgull d’ocupar algun lloc dintre de la política, al igual que el seu homònim de l’UDC que a base de fer el pilota  i ser més pesat que un sac de plom, aconsegueix  infiltrar-se en el poder de la dreta més rància dintre de la federació teòricament catalanista.

 Ara a l’Ajuntament de Puigdàlber, a banda  d’haver-hi algun regidor (un) que treballa quasi be desinteressadament i te prous coneixements com per defensar alguns postulats que pels altres serien quasi be impossibles de pronunciar i encara menys d’entendre, també s’ha imposat amb força una nova oposició que controla els afers sempre foscos i rebuscats del poder instituït des de maig de 2011 a Puigdàlber.

És sempre difícil lluitar contra unes actituds dictatorials i més encara contra persones que no raonen les seves decisions de forma clara, però  aquest és  el deure de l’oposició, lluitar contra les roques i denunciar tot el que sigui denunciable, perquè l’únic que busquen en les seves malifetes, és poder dir que “això ja ha prescit”. No cal dir que si la defensa és aquesta, significa que et declares culpable…. així es va fer amb la plusvàlua del senyor M. Carrera que “no va pagar”, de la mateixa forma que ara el senyor Masdeu defensa que ja no es pot anar contra la mala execució de la Sala Polivalent perquè s’ha deixat passar el temps…. No siguis ridícul, que la vas executar tu i el teu amic Carrera !!! i fins i tot el regidor Tello corrobora aquesta mala execució fins el punt que diuen que paguen ells (el govern) de la butxaca el pagament de la caiguda constant de plaques del sostre i liquiden amb el constructor responsable perquè sap “masses coses”  d’aquella construcció i així “queda tots saldat i quitis” TOT PRESRIT  segons David  Masdeu.

L’any 2012 ha de ser un any de resultats. En el Ple de 19 de desembre de 2011 l’alcalde Masdeu va anunciar que es presentava a l’aprovació (i es va aprovar per unanimitat) el conveni amb CatSalut mitjançant el qual s’autoritzava a l’Ajuntament de Puigdàlber  a signar un ajut de 300.000,- € per  al finançament del Centre que Carrera va enderrocar. La condició d’aquest ajut és amb la finalitat de destinar la planta baixa a consultori mèdic municipal.  Males èpoques en esperen, però el senyor Masdeu va adjudicar l’obra (encara no de forma clara perquè “ell” no hi era) sense finançament  i només amb promeses, que degut a la seva tossuderia (tal com va dir el Diputat senyor Castellà “amb el tossut que és, si no aconsegueix ell no ho aconsegueix ningú”) sembla ha aconseguit…. ja es veurà el compliment en temps de crisis galopant i amb l’agravi comparatiu que aquesta subvenció ocasiona quan es retallen tants i tants llocs de treball sobre tot a la Sanitat, no deixant cobrir les baixes i traient dies a la setmana en els consultoris… el més important per Masdeu no és aconseguir que es reposin els dos dies de consultori a Puigdàlber, sinó que li paguin l’obra, la “seva obra” que va fer contractar de forma totalment irresponsable pels seus regidors Hebinger, Tello i Cánoves.

L’any 2012 també haurà de ser el de  l’exigència dels serveis bàsics que sembla es volen retallar, el de controlar el dèficit que suposa la Llar d’Infants per una mala planificació i el recordatori de quines són els serveis obligatoris que l’Ajuntament ha de prestar… entre els quals la neteja viària, clavegueres en bon estat i enllumenat.

El sou de l’alcalde s’haurà de revisar d’acord amb la manca de subvencions que s’hi destinin. No és normal que amb les retallades de tot arreu, l’alcalde d’un poble de 525 habitants cobri quasi bé com un mileurista a jornada complerta i més si es tracta d’un empresari que utilitza el seu càrrec polític pel seu negoci particular i propaganda gratuita (només cal mirar les tertúlies culturals i gastronòmiques a les que assisteix amb la seva esposa professora de música  (TresdeVuit de 23 de desembre)… que ridícul “yo me lo guiso, yo me lo como” es veu que en èpoques de festes, hi ha poques noticies per publicar i s’aprofita qualsevol cosa per omplir (llàstima la periodista que te moltes i molt millors aptituts).

ESPEREM QUE EL 2012 SIGUI MILLOR i posi les coses al seu lloc.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

0 respostes a AJUNTAMENT PUIGDÀLBER PEL 2012 – BON ANY

  1. P F ha dit:

    Ja els hi esta be!!. De ben segur que la immillorable economia de Puigdàlber que pregonava el tàndem “ Carrera – Masdeu” la tenien tant ben guardada, que no la troben per enlloc.
    Doncs ara que treballin, que apleguin el que han sembrat, inclosa la porqueria del terra com li tocava fer al Manel (l’agutzil), i de pas, que podin ells els arbres que han quedat per fer, que ho faci el regidor de parcs i jardins al mateix ritme que li exigien a l’agutzil (10 per dia).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s