PUIGDÀLBER ÉS UN POBLE MOLT POBLE

No deixa de ser una opinió personal, però no puc estar-me de dir-ho perquè és el que sento i crec. Les coses són com són i sembla que no es poden canviar si hom no vol. De la mateixa manera que les persones de bona voluntat no imposen les seves idees, hi ha d’altres que es mesuren per la manca d’aquesta mateixa voluntat d’entrega cap al altres i a qui no els importa imposar-les, sinó que per tal d’aconseguir allò que volen fan l’impossible  sense escatimar en  presions, la por, les falses  promeses…

En qualsevol altre poble, més obert que Puigdàlber, més “de món”, les coses es podrien mirar d’un altra manera,  tothom podria tenir el seu dret a les opinions i per fer-ho no seria assenyalat pels que tot ho controlen. Les persones serien lliures de sentir-se com són en realitat o al menys com volen aparentar ser, sense haver de mirar sempre de reüll a veure qui mira, des de quin lloc mira, amb qui va, amb qui parla i què fa en cada moment.

Des que el partit  Demòcrata Cristià (Unió) – que de cristià en té només el nom i de demòcrata la teoria- governa a Puigdàlber de la mà de David  Masdeu, ha quedat ben palesa la realitat que ens envolta, d’un govern sustentat pels mateixos poders a l’ombra que tant van celebrar una victòria més minsa del que s’esperava al maig del 2011. Són els mateixos poders que van fer possible un llarg mandat d’un personatge que va portar el malestar al poble durant molts anys i que ha deixat en la seva herència d’egoisme i opacitat, una forma de fer dictatorial i digne d’altres temps.

No crec que el nostre poble de Puigdàlber tingui remei en un futur proper. Si una mica de llum havia brillat  a l’horitzó, es va esvaint poc a poc en d’intimisme de les llars cada dia mes tancades i pendents del “que diran”, sense atrevir-se a dir el que d’altra forma podrien expressar lliurement. És una llàstima que en un entorn tan agradable que podria ser, la gent s’hagi de sentir encotillada en uns perjudicis dignes de l’època feudal.

Puigdàlber no te sort, no ha tingut gaire sort.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s