PUIGDÀLBER AL DIA.OCURRÈNCIES I NOTES DE LA GENT (XI)

20/220).-  02-08-2012                     BUTLLETI AMBIENT

No fa pas massa es va prendre una iniciativa encertada en passar per les cases del poble el primer butlletí dedicat al medi ambient, “Ambient”  de la respectiva regidoria que porta el senyor Del Moral. Seria bo que en properes trameses d’aquesta revista es fessin els consells per reciclar, com ara, aixafar  les ampolles  de “pet” o de plàstic per tal que 20 garrafes de 8 litres no omplin un contenidor; doblegar els cartrons pel mateix motiu…. que s’apleguin les KK’s dels gossos, sobre tot a les voreres………. que fa una mica de fàstic, i un recordatori per tal  de dir que nos es tracta només de posar “molts” contenidors, sinó també de “buidar-los” quan toca i no quan  ja fa dos mesos que no hi cap res més. Són consells ben intencionats que no “costen” res i serveixen per recordar que també és deure i obligació dels senyors de l’equip de govern tenir cura d’aquestes “menudències” i  que……  “no només de diners i coses mal fetes viu l’home” com vol fer creure el senyor alcalde David Masdeu.

19/219).-  30-07-2012                               DECADENCIA

La decadència s’ha apoderat de Puigdàlber, els carrers deixats, les aceres plenes d’herba, les parcel·les brutes i perilloses, els arbres del famós i caríssim Parc de l’Olivera mig morts i gespa inexistent, els contenidors, molts i abundants, plens a vessar…. Fins i tot la decadència ha arribat al “monòlit” de Manel Carrera, que ha quedat situat en mig d’herba seca i dels contenidors amb una cadira de contemplació del monument. No molesta gens que es mori la gespa (gasta molta aigua inútilment) del “monument”, mai ha fet cap falta, ni la gespa ni el mateix monument, que va sortir molt car per la caparrada d’un senyor que va ensorrar el poble pel futur i mai més tornarà a ser el que hagués pogut ser. És estiu, l’Ajuntament de Puigdàlber no organitza res, sembla que no fa res, és totalment inoperant, podriem dir que és totalment inútil veient les seves actuacions (o més ben dit, no veient-les).

18/218).-  22-07-2012       MUSICA A LES VINYES (SUBIRATS)

Ahir vaig assistir a la primera actuació d’enguany  del festival  Musica a les Vinyes  que anualment organitza  el Patronat de Turisme de Subirats, genial !, admirable ! aquesta gent te una empenta a la que ja fa temps que no ens tenen acostumats. Em va sobrar però, l’aparició d’un dels vicepresidents de la Diputació de Barcelona i és que darrerament, l’aparició dels polítics més aviat desllueix les festes i  esdeveniments, sobre tot si són culturals.  Com que no em va caure gaire be, en arribar a casa vaig buscar qui era i fixeu-vos que em vaig trobar als enllaços que adjunto a continuació:

http://www.324.cat/noticia/1647293/bergueda/Investiguen-lalcalde-de-Cercs-per-tres-presumptes-delictes-urbanistics-i-de-prevaricacio.

http://www.europapress.es/nacional/noticia-piden-tres-anos-alcalde-cercs-barcelona-autorizar-construccion-ilegal-complejo-industrial-20120315140010.html

Com que en aquest bloc tot es connecta amb Puigdàlber, resulta que aquest Diputat de la Diputació és d’UDC (com David Masdeu), és d’origen penedesenc (Sant Martí Sarroca… com el seu alcalde) i també he sabut (coses dels moixonets), que va ser un dels mentors del senyor Masdeu en la seva ascensió al poder comarcal d’Unió i un dels seus “protegits”. Coses del destí.

17/217).-  20-07-2012                   OBRES SENSE TENIR DINERS

En El Ple de 16 de juliol de 2012 el David Masdeu va dir MENTIDER al senyor Peña en dues ocasions. En el mateix Ple, el senyor David Masdeu va reconèixer (perquè es veritat) que es va fer l’obra del centre segona fase SENSE TENIR ELS DINERS i la empresa ha cobrat (de moment) de l’Estat Espanyol…. Per tant, quan es va contractar, no hi havia finançament  real (només promeses). Una empresa ha fet una obra, l’ha cobrat i de moment l’Ajuntament de Puigdàlber deu els diners a l’Estat (AIXÒ ES VERITAT SENYOR MASDEU ??).  Un altra obra que una empresa ha fet però NO HA COBRAT EN LA SEVA TOTALITAT és el voladís de la Sala Polivalent, que va contractar de “paraula” el senyor David Masdeu quan era regidor d’Hisenda del govern de Carrera. També es va contractar SENSE DINERS….. És potser una moda establerta per David Masdeu com a polític ?? o és una còpia de com ha anat Espanya en aquest darrers anys ??.

16/216).-  17-07-2012              PER FI ES POT PASSAR PER LA VORERA

Avui dia 17 de juliol de 2012 l’equip de govern s’ha decidit a contractar a “algú” per tal que talli els rebrots del arbres, tant els que surten del sòl com les rames que baixen de dalt. Amb aquesta operació tan simple que fins a l’any 2011 feia l’agutzil en el moment que feia falta, s’ha aconseguit que després de dos mesos sense poder passar per les voreres ara es pugui fer lliurement sense impediments. Felicitar la rapidesa amb que actua l’Ajuntament en el que han de ser les seves minses obligacions.  Per altra banda, dir que ens alegra a tots molt saber (segons paraules de l’alcalde David Masdeu al Ple del dia 16 de juliol), que ara a Puigdàlber “sobren els diners” …. “a cabassos” ens entren, va dir l’Il·lm. Sr. Alcalde (per això serveix ser president d’Unió i del Consell d’Alcaldes va afegir… )… esperem que aviat es noti aquesta abundància de cara al benestar de les i els Puigdalbencs.

15/215).- 12-07-2012                      MES DEIXADESA ENCARA

Les manques d’actuació del govern municipal comença a ser esperpèntica,  ara, afegit a la deixadesa en els arbres, en les voreres, en les parcel·les i a tot el poble en general, s’afegeix la manca de rec del  parc de l’Olivera (una) que ocasiona que s’estiguin MORINT els arbres….. fins i tot la gespa del MONOLIT , record de l’insigne alcalde Carrera i que era “intocable” sembla més seca del compte, tot i la despesa en arreglar el rec automàtic amb un preu força considerable.  Ara resulta que, segons el senyor Mariano,  un dels problemes de l’Estat Espanyol són els municipis…., si són com el de Puigdàlber, tenen raó, és un problema.

14/214).- 11-07-2012               DONACIONS DE SANG  A PUIGDÀLBER

El passat dilluns dia 9 de juliol de 2012 a la tarda ( de 6 a 9)  va ser present a Puigdàlber una unitat de donació de sang i com sempre el poble va respondre molt favorablement amb 25 donacions, que representa un 5% de la població, que és molt. Aquesta hauria de ser la noticia bona del dia, però es veu emmascarada per la manca d’atenció del consistori municipal en la preparació de les dependències de la biblioteca, perquè estava SENSE aire condicionat, SENSE llum a la part de dalt on s’omplen els formularis i el metge fa les proves  i comprovacions. S’ha de denunciar una vegada més LA DESIDIA i DEIXADESA de l’actual equip de govern en les coses petites i del dia a dia, que a la fi, són les úniques obligacions que té. La resta de feina només serveix per tapar les SEVES PROPIES MALES  ACCIONS i minimitzar els desastres que els governs en els que estava David Masdeu han ocasionat. Per cert, que aquest alcalde que te ara Puigdàlber no es veu mai per enlloc….. i cobra del poble… fins quan ????

13/213).- 09-07-2012                   Puigdàlber, que hi ha de nou  ?

Els de Puigdàlber estan pitjor

Fa dies que estic desconnectat del poble però veig que tot continua igual, la mateixa inoperància de l’equip de govern que reparteix els diners com li dona la gana…. festes i subvencions no controlades,  deixadesa total en els arbres del poble que més aviat semblen una selva que  zones decoratives pel poble, continuant sense contestar les preguntes i com sempre, fent el que els hi dona la gana. Poc a poc però les coses s’aniran posant al seu lloc, si la crisi no ho arregla, s’hauran de cercar noves i imaginatives solucions.

12/212).-  25-06-2012                    MES OBRES A LA C-15

Ara  l’equip de govern de David Masdeu diran que tot ho fan sense fer soroll i que estan a punt d’aconseguir que la C-15 es desviï de dins del poble de Puigdàlber. La crua realitat però, és que el grup de l’oposició els hi ha hagut de recordar al menys en cinc ocasions aquesta irresponsabilitat en la manca de control de l’execució de l’obra de la c-15 en la que no es van preocupar de res. Aquest estiu els tractors podran passar per la troncal de la C-15 i es suposa que aviat es comencen les obres pel desviament del vial de servei. L’actual equip de govern només es va preocupar de la sortida del “cumu” però va deixar totalment abandonat i “sense ni adornar-se’n”  l’enllaç de la via de servei. Suposem que ara el polític comarcal David Masdeu es voldrà penjar una medalla que, com tantes altres, no es mereix.

11/211).-  22-06-2012     PLENS MUNICIPALS – CURIOSITATS

A continuació us adjunto l’enllaç per poder veure el contingut de les actes del Plens de l’ajuntament de Puigdàlber dels dies 19 de març, 11 d’abril i 18 d’abril de 2012. Si teniu paciència podreu veure la talla política de l’alcalde de Puigdàlber, el seu tarannà democràtic i el seu respecte per la Llei i l’ordre (com es diria en altres temps). És important remarcar les intervencions de l’alcalde en el Ple del dia 11 d’abril de 2012 i la seva extravagant (per no dir altra cosa) forma d’enfocar-ho tot. També cal veure la seva negativa al compliment de la Llei contra l’informe del Secretari en el Ple de 19 de març, per amagar tant com pot les seves freqüents absències del poble tot i la seva dedicació del 55% al municipi (que per això cobra). Vaja, que així anem !!!

http://ercpuigdalber.wordpress.com/2011/09/19/plens-ajuntament-de-puigdalber-legisaltura-2011-2015/

10/210).- 18-06-2012             COSES INUTILS I CARES

A Puigdàlber també ha passat: Sala polivalent, més de 1.000.000,00 €,  un xurro. El Centre Cívic per acabar i sense utilització, quasi 1.000.000,00 €……. La zona verda del camp de l’olivera, més de 600.000,00 €……. Tot adient, necessari  i imprescindible per Puigdàlber. Ens passa com a Grècia, que guanyen els que més han enganyat al poble i a Europa.

9/209).-  11-06-2012     NOTICIES AL WEB  PUIGDALBER.CAT

M’he queixat moltes vegades de la poca informació que ofereix la web de l’Ajuntament de Puigdàlber, fins el punt que no s’hi pot trobar ni tan sols la normativa urbanística, tot i ser de les coses més importants d’un poble, ni el contingut de les actes del plens, ni el contingut dels butlletins municipals…. ni, ni.. ni, és una web infrautilitzada que va promocionar la Diputació però no es fa servir pel que ha de servir. Tan sols s’hi posen noticies sense sentit ni contingut,  com ara la “visita” que van fer a la Diputació l’alcalde David Masdeu i un tinent d’alcalde, com si una visita a la Diputació fos una cosa excepcional…. que si va anar a fer ? Què es va aconseguir ? tot son secrets… el que importa, és la FOTOGRAFIA.

http://www.puigdalber.cat/noticies/noticia/id/432

8/208).-  11-06-2012                   FUTBOL CLUB PUIGDALBER

Es veu que a Puigdàlber ja tenim un nou tema. Un dels anuncis més sonats del programa de govern de David Masdeu era la consecució, o estudi o promesa de la gespa pel camp de futbol i ara resulta que amb prou feines es pot mantenir l’equip… tot i les injeccions de subvencions per fer-lo viable. I tant que va costar mantenir l’equip quan el Ramon ho va deixar, cansat dels pocs recolzaments que tenia i els diner que li havia costat. Al final s’ha d’arribar a una conclusió molt trista i es que Puigdàlber té l’equip de govern que es mereix, el poble s’ha deixat enganyar, ensarronar, per les promeses impossibles d’un aspirant a polític que només pensa en el seu benefici i com aconseguir tapar forats provocats per ell mateix en governs anteriors dels que formava part. Tanta fanfarroneria s’assembla a la d’Espanya en les darreres declaracions del president del govern i es que s’haurà de concloure que realment, “no hi ha un pam de net”.

7/207).- 04-06-2012         NOU FULL INFORMATIU A PUIGDÀLBER

Ha aparegut avui mateix, però amb referència al mes de maig de 2012 i sense voluntat de periodicitat fixada. Pel que sembla, impulsada pel Regidor de Medi Ambient, amb una iniciativa lloable i plena de bons desitjos lluny del que fins ara ens tenia acostumats el govern dirigit per David Masdeu. Aquesta iniciativa demostra que amb pocs recursos es poden fer moltes coses, només cal la voluntat i ganes de treballar, temps de dedicació efectiva i sense cap mania del que diran (segurament hagués estat més ecològic blanc i negre i paper reciclat). Personalment li dono tot el meu recolzament perquè crec que ha estat feta des d’una intencionalitat de servei i per iniciativa pròpia. Us l’adjunto l’enllaç que segueix. Perdoneu la qualitat però no l’he pogut capturar des de la pàgina web de l’Ajuntament perquè no hi apareix, ni aquesta publicació ni tampoc el Butlletí Municipal.

https://puigdalbernoticies.files.wordpress.com/2012/06/ambient-nc3bam-1-puigdc3a0lber.pdf

6/206).-  03-06-2012                       MANCA DE DIÀLEG

Pot ser aquesta sigui la causa de tot el que passa a Puigdàlber. Per una banda, sembla que la gent sigui dialogant (alguns) però que se senten pressionats per uns altres que no volen aquesta diàleg sense cap raonament explicable. Ens podem preguntar que passa, que amaguen per no accedir a un diàleg fluït i ben capaç de posar remei a moltes coses que afecten al nostre petit municipi ? Ells ho sabran, però al igual que amb Espanya, que ens prenen el pèl a cada cantonada, a Puigdàlber sembla que no es vol veure la veritat de les coses i al final s’arreglaran, però hauran sortit molt cares… per tots.

5/205).-  31-05-2012 (maig cada dia) REUNIONS NECESSÀRIES

A vegades, per molt personalista que un sigui, cal mantenir informat  (o desinformat) al grup, no sigui que alguns dels seus membres es creguin les veritats que van sortint per tot arreu. Per això, de fonts ben informades m’ha arribat la noticia que el dia 30 de maig de 2012 a la nit  hi va haver reunió, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, dels membres de la llista d’UDC a Puigdàlber. Suposo que el seu líder espiritual va desmentir coses que van sortint als informatius, com ara que el Centre ja té qui el pagui, que l’han denunciat per una tonteria però que no es preocupin que els seus advocats els paga el poble, que van fer la punyeta a l’oposició perquè els hi van desmuntar el Ple que van convocar, que volen sancionar al cap d’ERC perquè diuen que va desobeir a l’alcalde (que s’ha pensat !!),….. i moltes altres coses per mantenir la unitat i el fervor, no sigui que comencin les mateixes desconfiances que la gent normal comença a tenir del govern central, de l’autonòmic… i perquè no dir-ho, del local.

4/204).-  30-05-2012                          MALES NOTICIES

Només cal parar-se i llegir un diari, veure la tele o sentir la ràdio, tot són males noticies econòmiques, i  t’entra una espècie de profunda impotència, ja no tan sols davant d’aquestes barbaritats de  les que no ens podem ni tan sols imaginar les quantitats en mils milions d’euros (tothom pensava que aquestes quantitats de les que parlen no les tornaríem a sentir quan va entrar l’euro), sinó en les coses  del  dia a dia en les administracions més properes, actuant també amb una total irresponsabilitat, quan t’adones que tothom fa el que pot per aprofitar-se……… I per postres ara la camama de les reunions dels partits catalans per fer veure que fan quelcom per aconseguir un pacte fiscal que encara ningú ha sentit ni proposat en que consisteix. Amb aquest panorama, qualsevol petit polític s’atreveix a qualsevol cosa creient que “no passa res”… Aquesta és la sensació.

3/203).-  29-05-2012                         DESAPAREGUT

Mira que els membres de l’oposició  d’ERC s’ho treballen !! Cada dilluns a la tarda, sobre les 19h a l’Ajuntament i sense cobrar ni un duro (no arriben ni per fotocòpies del documents que lliuren en PDF) i en canvi, el senyor alcalde David Masdeu sembla que, immers en  “les seves coses” hagi desaparegut  de l ‘àmbit municipal del poble de Puigdàlber… , ja te qui li fa la feina, tota la feina, diguem-ne per exemple, el Regidor d’Hisenda que està  al peu del canó intentat modificar costums ancestrals de temps més aviat oblidats i que el tarannà del nou alcalde del poble ha ressuscitat en forma d’actuacions no tant democràtiques com de paraula pretén. A vegades no saps si refiar en la gent o no, però, de moment només  ha quedat  clar que de l’alcalde, ja sigui per les seves actuacions, els seus silencis o les seves  mitges veritats, no es pot refiar.

2/202).-  26-05-2012                      LINK AL BLOC ERC

Aquesta vegada, fora  de la promesa de que al maig cada dia un article, n’hi afegeixo un en dissabte, per aconsellar que aneu seguint l’enllaç al bloc d’ERC, on posen dia a dia, tots els escrits que presenten a l’Ajuntament, que és la millor forma de que, els que hi estiguin interessats, puguin seguir les vicissituds d’aquest petit Ajuntament tant problemàtic per actuacions no gens clares d’algun polític municipal que vol arribar molt amunt a qualsevol preu. Al final del mateix enllaç, es pot veure que l’Ajuntament (sobre tot per part del regidor d’Hisenda) també es contesta algun escrit dels que presenten.

http://ercpuigdalber.wordpress.com/2011/09/15/escrits-preguntes-iiiii/

1/201).-  25-05-2012    Butlletí Municipal núm. (?) maig 2012  (comentari 6)

Tot i que el Butlletí Municipal de l’any dona per molt, i es podria revocar i criticar pàgina per pàgina i paràgraf per paràgraf, si qualsevol persona que llegeix aquest bloc vol preguntar per qualsevol dels continguts, ho pot fer a l’apartat de comentaris i els contestaré en poc temps. Carretera C-15, al menys es reconeix que no s’ha estat capaç d’incidir en res per evitar el traçat de la via de servei per dintre del poble, el més greu és que no se’n havien ni adonat fins que la van trobar feta. I és que l’actuació sobre l’execució va ser mentre governava David Masdeu (que pressumeix de la inauguració amb “les autoritats”) i no cal que pretengui donar la culpa als altres (que és el que fa sempre) perquè no tenia ni idea del que s’estava fent. Ara diu que ho vol solucionar, com ?? De moment, ara mateix tenim el poble ple d’herbes i palla, d’herba seca que cau dels remolcs que van passar ahir i a cada “banda sonora” van perden part de la carga que “vola” pel poble, demà seran fems i passat demà altres coses. No es controla el dia a dia del poble, només es pensa en “altes volades”.

ANTIC BLOC DE NOTICIES:

http://blocanticnoticiespuigdalber.wordpress.com/

Com sabeu, en aquest apartat es van posant les ocurrències i comentaris breus que van arribant a la redacció amb aquesta intenció (10 o 12  línies), cal dir si es volen com a “ocurrència” o com a “comentari”. Els anirem col·locant per ordre d’arribada, per dates  i quedaran de forma permanent al bloc, tenint en compte que, quan es faci massa pesat (20 apunts), s’iniciarà un nou “ocurrències i notes de la gent XI”. Per consultar els deu  primers blocs d’articles amb les primeres 200 ocurrències, podeu fer-ho als tres enllaços del final de l’article, que a la vegada, remeten als anteriors:

ARTICLES DE COMENTARIS ANTERIORS:

(VIII)   https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2011/11/11/notes/

( IX )  https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2012/01/28/1620/

(X)  https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2012/04/05/puigdalber-al-dia-ocurrencies-i-notes-de-la-gent-x/

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s