AJUNTAMENT DE PUIGDALBER. INFORMA O DESINFORMA

El dia 31 de juliol de 2012 s’ha distribuït per les cases de Puigdàlber -tasca que ha realitzat la auxiliar administrativa de 10 a 13:30 h- un full informatiu, el contingut del qual podeu veure en el següent pdf.

 AJUNTAMENT DE PUIGDÀLBER INFORMA AGOST 2012

Per tal que la gent de Puigdàlber no se sentí com a imbècil o triomfant (segons les circumstàncies) per les informacions que consten en aquest full informatiu titulat  “l’Ajuntament de Puigdàlber Informa” d’agost de 2012 (que s’ha distribuït el juliol perquè no es poden esperar més), em veig amb la obligació d’advertir de les següents incongruències:

Com és habitual quan es tracta de les “fatxenderies” de l’alcalde David Masdeu, vull fer palesa la seva irresponsabilitat en donar a conèixer, de forma tant patent i publica la irregularitat de la construcció del Centre sense diners per fer-ho. M’explico: Si ara, a juliol de 2012 es signa un conveni per pagar una obra del Centre, vol dir que a l’abril de 2011, NO HI HAVIA DINERS PER CONTRACTAR-LA i per tant, es va contractar, descaradament de forma irregular amb la responsabilitat que comporta per qui hi va votar a favor (casualment, molt llest ell,  el senyor David Masdeu NO HI ERA). Sembla mentida que amb l’assessorament d’un secretari a la corporació es deixin publicar aquestes informacions que posen en públic  les il·legalitats de l’Ajuntament de Puigdàlber.

També sembla mentida que es publiqui la propaganda de l’equip de govern municipal per aconseguir només calers per amagar les seves irregularitats i no es fixin en el dia a dia del camí de Bellavista sense llum, i tota la brutícia i deixadesa del poble en general, zona verda de la Sala Polivalent, parcel·les, manca de tot tipus d’activitat….. que fan ?, només aconseguir diners per pagar les seves malifetes ?.

Aquesta contractació irregular no fora problema si hagués estat per una obra útil i necessària, però es pot plantejar com un gran problema quan es tracta d’un centre cívic amb un futur incert i en moments de penúria econòmica per la Generalitat de Catalunya, que es la que s’ha compromès al seu pagament. I és que el senyor Recasens (UNIÓ) ja ho va dir, dirigint-se al senyor Sánchez Llibre (UNIÓ), “no et deixis enredar”, referint-se a David Masdeu, i afegint que “és tant pesat que el que no aconsegueixi ell, no ho aconseguirà ningú”… La llàstima és que aquestes tossuderies per tapar irresponsabilitats les paguem entre tots, puigdalbencs i foranis, és una llàstima el funcionament de la política en el moment actual.

Pel que fa a la C-15, l’Ajuntament de Puigdàlber NO HA FET RES sobre la mateixa i no s’ha adonat que la via de servei passava per dins del poble fins que els membres d’Esquerra li van advertir del problema, segons escrits que consten al bloc de l’agrupació (escrit núm. 44). Puigdàlber te un Ajuntament que va a remolc del que fan els altres o li aconsellen des de fora, no actua mai per iniciativa pròpia, però s’atribueix els èxits (però quins èxits ??).

https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2012/04/05/puigdalber-al-dia-ocurrencies-i-notes-de-la-gent-x/

L’Ajuntament continua treballant, diu el full informatiu, deu treballar tant a l’ombra que NI ES VEU.

És una pena tenir un equip de govern que el poble de Puigdàlber no es mereix, però tenim el que s’ha votat per majoria i de moment, ells han d’aguantar el pal ni que estigui ben tort.

Salut i bon estiu…………..

Puigdàlber, agost de 2012

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s