PUIGDÀLBER AL DIA.OCURRÈNCIES I NOTES DE LA GENT (XII)

20/240).-   24-10-2012                       QUE US SONA ???

http://www.ara.cat/societat/Equipaments-faraonics-abandonats_0_795520630.html#.UIO_sBrAb7c.email

La diferencia amb l’article és que a Puigdàlber els diners s’han tirat sense tenir ni tan sols els ingressos………. I el problema és que segueixen gestionant el poble els mateixos (o al menys 1) que van ocasionar la desfeta. I per tal d’ arreglar-ho, aborden les solucions amb una total insolidaritat amb al resta de mortals de Catalunya, amb subvencions semblants al pagament de  les inversions de l’AVE de Toledo a Albacete…. Visca la disbauxa protegida políticament com si es tractés d’una democràcia !! tan sols pel fet de ser pesat i del partit co-governant.

19/239).-  22-10-2012                     CEMENTIRI NET I POLIT

clicar sobre la imatge per veure un comentari

La veritat es que se m’ha borrat el text que tenia, però  no patiu, m’ho torno a inventar:  Com que  s’apropen les festes de Tots Sants i dels difunts, l’Ajuntament de Puigdàlber s’ha afanyat a contractar una empresa per tal de fer una neteja i rentar la cara al cementiri municipal (una vegada a l’any no fa mal) i l’obra es va fer el pont del dia 12 d’octubre. El que no es tan normal que a dia d’avui encara tenim al davant les galledes de pintura plenes de les deixalles de l’obra esperant a que algú les tregui. Això denota la deixadesa del nostre Ajuntament  que només es preocupa de demanar molts diners en subvencions per malgastar-los en obres inútils i fer expedients ben grossos per inventar tot el que es pugui inventar.  No caldria veure publicades les noticies en l’article per fer el que estan obligats a fer……

18/238).-  20-10-2012                      L’ESQUERRA D’UN NOU PAÍS

De Puigdàlber ja en saben força, massa… i el que veiem no ens agrada però és el que hi ha. Fins el dia 25 de novembre ens hem de preguntar on anem, on volem anar per decidir a qui volem confiar el futur immediat (i potser no tant immediat) del nostre país i quin partit ha de ser el que més pot representar, sense enganys ni reconversions de darrera hora, els nostre anhels i esperances de futur. Us adjunto un enllaç a una conferència de l’Oriol Junqueras, historiador i President d’ERC que val la pena escoltar amb atenció si teniu una horeta.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fk8Z_c17ggI#!

http://ercpuigdalber.wordpress.com/2012/10/17/conmemoracio-fusellament-de-lluis-companys/

17/237).-  15-10-2012            PUIGDALBER EL LABORATORI

L’Equació del Referendum. Amb aquest  títol ha escrit en Pol Pagès (ERC Sant Quintí de Mediona) un article d’opinió en el setmanari El3deVuit de data 11 d’octubre de 2012 (enllaç que es pot veure sota aquest article). I en la meva opinió, té tota la raó en defensar la inconveniència d’una majoria absoluta de CiU a les eleccions del 25 de novembre i no per la valentia de Mas ni per la manca de credibilitat de CDC sinó per la desconfiança que genera UNIÓ dintre de la Federació. A Puigdàlber ja hem tingut experiència en aquest  tema i la traïdoria que va ocasionar la entrada a l’alcaldia de David Masdeu (UNIÓ) i que des de la direcció es va fer combregar amb rodes de molí a Convergència. Que seria de Catalunya amb un partit en majoria absoluta de CiU ? doncs l’article ho explica, un partit controlat per Duran i Lleis con l’anomenen , per la gent tergiversadora d’UNIÓ que no faria altra cosa que apartar a Mas de la via que ha engegat. Per això ara el Durán fa veure que s’ha tornat independentista, per aconseguir una majoria que pugui dominar cap al camí contrari. Sempre he dit que Puigdàlber és un país en petit, un laboratori del que seria i que NO HA DE SER.

http://ercpuigdalber.wordpress.com/2012/10/15/article-3-de-vuit-pol-pages/

16/236).-  13-10-2012                   LA ESCOLA NO FUNCIONA

Aquesta vegada no em refereixo a Puigdàlber. Pel que sembla, les matemàtiques no són el fort a l’ensenyament dels polítics espanyols i els del PP i Ciudadanos, que pretenen encabir a cent mil persones a la rodona de la Plaça de Catalunya, com si en un metre quadrat hi poguéssim posar a 16 persones i amb mobilitat com es veia per la tele. Quina vergonya tot plegat. El problema és que quan no hi ha defensa d’uns ideals indefensables es fa el que sembla impossible i es defensa l’impossible,  i ara si que em refereixo a Puigdàlber, de forma que la manca d’informació i diàleg abans de fer les coses provoca la realització dictatorial i il·legal de decisions. L’article de Masdeu i l’ascens sembla que ha provocat “morros” a molta gent, però és el que penso i cal dir-ho i si no…… Que parlin. Parlant la gent s’entén.

https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2012/10/11/david-masdeu-es-perepara-per-lascens-viure-al-poble-caminada/

15/235).- 10-10-2012            ACTES DE PLENS AJUNTAMENT

La pàgina web de  l’Ajuntament  de Puigdàlber continua sent un forat negre a l’espai (perquè no se sap el que hi ha a dins), mancat d’informació  oficial tal com fora de desitjar en un organisme de funcionament democràtic i transparent.  Avui s’ha posat al bloc d’ERC Puigdàlber  el contingut de les darreres actes aprovades (amb esmenes) en el Ple de 24 de setembre.  És curiós veure les respostes a les preguntes del Ple ordinari  i les incoherències  amb les que dia rere dia ens sorprèn l’Il·lm. Sr. Alcalde President de l’Ajuntament  de Puigdàlber, el senyor David Masdeu i Baqués, fent valer la seva incomparable vàlua política, que de ben segur el portarà molt lluny (i no és broma).  S’adjunta el següent enllaç per poder veure el contingut del Plens:

http://ercpuigdalber.wordpress.com/2011/09/19/plens-ajuntament-de-puigdalber-legisaltura-2011-2015/

https://bop.diba.cat/scripts/ftpisa.asp?fnew?bop2012&10/022012022169.pdf&1 (l’aigua puja un 16 per cent a partir 1 de novmebre de 2012………… El senyor Masdeu diu que això no és res, total,………diu que només són 2 euros per rebut i mes (que en realitat son quasi 3).

14/234).-  08-10-2012                 NOTICIES DEL GRUP D’ESQUERRA

Al Bloc d’Esquerra Puigdàlber ens obsequien amb un escrit presentat a l’Ajuntament el dilluns dia 8 d’octubre, que de ben segur donarà molt de que parlar, perquè afecta de forma directa a personatges mitjanament coneguts (sense comptar ja amb l’alcalde David Masdeu) a la comarca i que fa que encara es perdi més la confiança en els polítics que es volen dedicar a la política. No es pot dir res encara, però per l’escrit sembla que aquesta contractació per procediment negociat fa una mica de tuf i suposo que l’Ajuntament de Puigdàlber s’afanyarà a contestar de forma immediata abans de que la noticia agafi volada. Suposo que les noticies que apareixen en aquest bloc molesten a segons qui (sempre els mateixos), però també sé del cert que hi ha gent per la que aquest és l’únic mitjà d’estar informat del que passa a Puigdàlber, a ells van dirigits aquests articles. Enllaç al bloc d’ERC:

http://ercpuigdalber.wordpress.com/2011/09/15/escrits-preguntes-iiiii/

13/233).-  02-10-2012                   CARA DURA SENSE LIMITS

Si parlem de Puigdàlber i llegiu aquest bloc ja res ens pot estranyar. Aquesta vegada ens referim a l’adjudicació de la continuació del POUM  de Puigdàlber a una empresa “amiga” i no és ara hora de desvetllar el que ha passat perquè han de ser altres instàncies les que ho han d’esbrinar. Només vull dir que s’ha de ser bastant sapastre per fer les coses com es fan i que sembla mentida que “algun” regidor amb cara i ulls no pugui plantar-se i dir el que pensa de les manegades que es couen a les Juntes Locals de Govern de l’Ajuntament de Puigdàlber. Per  ara no dic res més, però dintre de dos mesos hi ha eleccions i tal com van les coses, cada dia els canvis ens envaeixen per tot arreu. Com es diu en l’idioma del país veí:  A BUEN ENTENDEDOR……POCAS PALABRAS BASTAN. Llegir article 11/231 sota d’aquest.

12/232).- 30-09-2012             CARTELL  CAMINADA POPULAR ORGANITZADA  PER  L’AJUNTAMENT  DE  PUIGDÀLBER  I   CARACTERISTIQUES DE LA CAMINADA.

Tot i els esforços de la organització, ha estat impossible fer la caminada popular proposada pel diumenge dia 30 de setembre. “Hi havia fang”,  i no s’ha pogut fer.  Esperem que la propera caminada sigui TOTA per carreteres asfaltades i així no hi haurà riscos de “fang”. Si no es vol fer o no es tenen ganes de fer alguna activitat, no cal fer-la per força, ni que sigui  per justificar subvencions.

Davant la suspensió de la caminada popular de Puigdàlber, el Jordi i jo hem optat per aplicar el pla “B”, que no ha estat altra que apuntar-nos  a un  “altra caminada” que organitzava Bosc Verd de Vilafranca, que “no s’ha suspès pel fang”. S’ha fet pels voltants del poble abandonat de Marmellar i amb unes meravelloses vistes  per la nitidesa del dia. Llàstima que els caminaires de Puigdàlber no hagin pogut gaudir d’un dia tan preciós.

11/231).-  30-09-2012         OPOSICIÓ INVESTIGADORA PER FORÇA

En el darrer Ple es va preguntar sobre les festes  i celebracions de Can Ferran a Puigdàlber i el dilluns s’ha demanat a l’Ajuntament  de Puigdàlber que ensenyin l’expedient de concessió de les llicències per veure que no hi hagi “tractes de favor” als que l’Ajuntament ens te acostumats i ja va sent hora que es digui.

També ha demanat el grup d’ERC veure l’expedient de contractació de l’acabament del POUM (Pla urbanístic de Puigdàlber pels propers 25 anys) a una empresa de Vilafranca (J.M. Martí Arquitectes Associats) molt propera a l’ideari de l’alcalde de Puigdàlber (UNIÓ o UDC), per un preu relativament baix per la feina que s’ha de fer  (i han dit que “no hi hauria modificacions ni pujes posteriors”). Tot és qüestió d’investigar a veure si se’n treuen conclusions.

10/230).-  25-09-2012                Resum ràpid Ple 24 setembre

A la espera d’una valoració més acurada, s’ha acordat, només amb els vots de l’equip de Govern d’UDC, el següent: 1.- Un increment del rebut de l’aigua en un 16%.  2.- La ratificació del Conveni amb Cat Salut per acabar de pagar l’edifici del Centre, per import de 293.000,- €. Amb el vot també d’ERC, s’han aprovat dues mocions amb les rectificacions demanades, una de recolzament  al Govern per aconseguir l’Estat Propi i un altra en defensa del municipis (traient un apartar que parlava que molts regidors no tenen retribució). I s’han contestat algunes preguntes per part del govern municipal, com ara que el Restaurant Cal Ferran te totes les llicències per funcionar com a restaurant i paga els impostos corresponents  (s’ha d’investigar) i que no sabien que  hi va haver una celebració fins a les 4 de la matinada (també s’investigarà, van dir). I que la Llar d’Infants te 14 nens dels quals 42% (6 nens/nenes) són de fora del municipi……..Ja s’ha preguntat l’Equip de Govern perquè no s’hi apunten els infants del municipi ???, podria ser perquè no poden assumir el cost (però paguen aquí els seus impostos) o perquè no els hi agrada el tracte del personal de la Llar d’Infants (caldria esbrinar-ho). A l’aprovació de les ordenances pel 2012  s’haurà de parlar d’això.

09/229).-  14-09-2012          PLENS MUNICIPALS A PUIGDÀLBER

Si seguim la mateixa normativa que es va fixar a principi de legislatura, a Puigdàlber toca el Ple ordinari el dia 17 de setembre de 2012. Però  a dia 14 de setembre, 48 h abans el Ple no s’ha convocat de cap de les formes que fa servir l’Ajuntament (correctes o no).  Els motius de la manca de convocatòria són desconeguts, pot ser que vulguin posar-hi quelcom que encara no està preparat, pot ser que sàpiguen que algun dels membres de l’oposició no hi serà el dilluns següent (o esperen que no hi sigui) o qualsevol cosa.. .també pot ser que algun dels “seus” regidors estigui de vacances a “terres llunyanes” i perilli alguna votació que vulguin portar al Ple, vaja, que FAN ELS QUE ELS HI DONA LA GANA com un bon ajuntament democràtic que és, no respecten les normes que ells mateixos han imposat, mantenen el silenci i l’ocultació en tot el que fan, vaja, que és un Ajuntament modèlic (ironia pura) com pocs….. i això que l’alcalde David Masdeu és un dels polítics “importants” de la comarca, president de l’UDC comarcal que ara s’ha tornat independentista per obligació. Quina pena tot plegat !

08/228).-  13-09-2012           HA COMENÇAT EL CURS ESCOLAR

El dia 12 de setembre va començar el curs escolar a Puigdàlber i sembla que l’ajuntament del municipi no ha tingut massa cura en tenir les instal·lacions a punt per fer-ho, sobre tot pel que fa a les zones exteriors de la escola. L’espai enjardinat o hort està deixat i brut, amb la pèrgola caiguda i amb filferros, la porteria del pati trencada…. les parets fetes malbé… Quan va perdre l’alcaldia de Puigdàlber el Manel Carrera (essent regidor de govern el senyor David Masdeu, no oblidar-ho), els que van entrar ja ho van trobar tot fet malbé, sobre tot el camp de futbol i el col·legi…. durant el seu mandat es va posar tot al dia, net i ben arreglat i ara…….. Tot torna a estar igual, la deixadesa torna a imperar. Ens podem preguntar en que consisteix la diferència, i jo us contesto: En la manca total d’interès pel poble, el govern actual només pensa en ell mateix, en el seu benefici, en les aparences, en fer la pilota a qui convé per tal que els votin i en la mentida continua, la manca d’informació… i no continuo perquè seria inacabable. I ara sembla ser que  els mateixos que criticaven ja no critiquen, callen… a que es deu ???  Potser la manca de democràcia i llibertat ha envait també  Puigdàlber ??.

07/227).-  12-09-2012                       DIADA HISTÒRICA

Voldria felicitar als veïns de Puigdàlber que s’han afegit aquests darrers dies a les celebracions de la Diada nacional de Catalunya, la participació a la carpa i conferència (per part del CCN) del dia 8 a la plaça de l’Ajuntament,  la participació massiva a la marxa de torxes de Vilafranca del Penedès i alguns des de La Granada del Penedès en un acte de germanor, recolzat per l’Ajuntament de La Granada (EL DE PUIGDÀLBER, PER DESCOMPTAT NO) i finalment, amb la participació de bastants veïns a la gran manifestació, històrica manifestació de Barcelona del dia 11 de setembre de 2012. És una llàstima que l’ajuntament de Puigdàlber com a institució, no s’hagi sumat a cap acte reivindicatiu i s’hagi limitat a organitzar la típica i catalana “paella”. És el que hi ha i és l’Ajuntament que es va votar, que s’ho passin molt bé amb les “seves coses” i que gaudeixin del cercle tancat que han creat a esquenes del mateix poble.

06/226).- 05-09-2012          Celebració Festa 11 setembre segona part

En aquests dies en que el personal de l’Ajuntament ja s’ha reincorporat a la feina no es qüestió d’exigir massa encara i per això aconsello seguir el bloc d’Esquerra en el que es publiquen les actuacions que es pensa portar a terme en aquests dies de reivindicació  per l’autogovern al que aspira Catalunya. M’agradaria veure alguna senyal reivindicativa per part de l’equip de govern de l’Ajuntament de Puigdàlber (CiU) però està clar que “no està per la feina”.

http://ercpuigdalber.wordpress.com/2012/09/03/11-de-setembre-2012/

05/225).- 28-08-2012      FESTA 11 SETEMBRE A PUIGDÀLBER

Si la diada del 11 de setembre es redueix a Puigdàlber a fer una “gran paella” anem ben arreglats. http://www.puigdalber.cat/public/upload/documents/11%20SETEMBRE.pdf. Per un Ajuntament de CiU (en teoria nacionalista – independentista per la branca de CDC però dubtós per la banda d’Unió que impera a Puigdàlber) i amb una oposició d’Esquerra  (independentista) seria normal organitzar “quelcom més per la diada” de forma oficial i no una insulsa paella típica de festes i festetes amb poc pressupost (que no vol dir que sigui dolenta ni s’hagi de menysprear).  Precisament aquest any, l’assistència a la “gran paella” impediria l’assistència a la gran manifestació que ha de ser la de Barcelona, a la tarda i per la qual ja s’han organitzat fis i tot autocars. Per tant, no es que no s’hagi d’anar a la “paella” sinó que aquesta,  aquest any, no és la millor forma de reivindicar les llibertats de Catalunya. Que cadascú triï, les dues coses són per ara, bastant incompatibles,  -O la paella o la manifestació-, la festa i la teca o la reivindicació nacional.

04/224).-  16-08-2012                           FC  PUIGDÀLBER

En un dels darrers Plens de l’Ajuntament de Puigdàlber es va preguntar al David Masdeu que hi havia rumors de que la temporada 2012-2013 s’havia demanat per jugar al camp de futbol de la Granada. L’alcalde David Masdeu va contestar que era qüestió de col·laboracions entre Ajuntaments de la Comarca i que aquesta temporada Puigdàlber no tindria un equip de futbol, sinó que en tindria DOS. Davant d’aquesta afirmació i veient l’entusiasme del “nostre” alcalde, no ens queda més remei  que felicitar-lo. Però, i si no fos veritat ???? diríem que el nostre alcalde s’ha marcat un altra “farol” de mentider compulsiu. Només vull recordar que sempre s’ha lluitat per tal que Puigdàlber tingui un equip de futbol, ha costat molts esforços  i molts sacrificis, s’ha ajudat al manteniment de l’equip, sobre tot quan el Ramon, desprès de molts anys de dedicació abnegada, ho va deixar. Seria una llàstima que ara, “el govern dels millors” no fes res per mantenir un equip de futbol a Puigdàlber…………. ja només faltaria perdre això.   http://fcpuigdalber.blogspot.com.es/

03/223).-  10-08-2012                           PUBLICACIONS AL BOP

Normalment en aquest bloc es publiquen critiques a l’Ajuntament de Puigdàlber, recomanacions. I fins i tot (poques) algunes lloances, dirigides  a algun regidor en concret, però casualment, mai a l’alcalde David Masdeu de qui no conec encara cap acció positiva convincent cap al poble.   Ara m’he decidit a posar un enllaç al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona al lateral d’aquest bloc perquè resulta que es publiquen coses que s’aproven d’amagat i ni  tan sols  “tots”  els regidors de l’Ajuntament en tenen coneixement. Per exemple, pel Butlletí (BOP) coneixem que es vol tornar a contractar el POUM (Pla urbanístic de Puigdàlber) i s’han publicat les bases de contractació……REDACCIO POUM PUIGDALBER com que “no ho han comunicat a ningú de l’oposició” ara ja s’ha passat el  termini per presentar-hi  esmenes, al·legacions o suggeriments…………….  Caldrà estar molt atents d’ara endavant amb el que vol fer “aquesta gent”, cal anar molt en compte amb els interessos particulars dels que manen…. ja els coneixem i volen el càrrec pel que el volen, no cal recordar que el càrrec de  regidor d’Urbanisme se’l  ha reservat el mateix alcalde David Masdeu.

http://bop.diba.es/default.asp?C=recerca.avancada

02/222).-  07-08-2012                    CRITIQUES CONSTRUCTIVES

Ara resulta  que les noticies  i recomanacions d’aquest bloc serveixen com a mitjà de queixa a l’Ajuntament.  Ahir i avui mateix s’estan netejant les parcel·les del poble (camp de la figuera) tot i que no són de propietat municipal i dubto que la contractació s’hagi fet pel promotor o s’hagi iniciat cap expedient d’execució subsidiària: Era necessari pel risc d’incendi……….. També cal netejar les parcel·les (una) de l’Av. 11 de setembre a tocar de cases habitades i pel mateix motiu. S’han netejat places que només es van netejar el primer dia de feina de la Fundació Mas Albornà…. S’han mig podat els arbres per poder passar per les voreres, s’han fet (diuen) gestions per solucionar problemes de la C-15 (cosa que no s’ha aconseguit per molt que digui o vulgui fer creure el senyor David Masdeu) i sembla que després de tres mesos algú buidarà els  flamants contenidors de paper i cartró. Seria bo que l’Ajuntament expliqués com ha quedat el tema dels tractors per la C-15 abans del setembre, perquè sembla que no ho saben ni ells. Resumint…….: Actuacions totes denunciades en aquest bloc… i per tant, ni que sigui només per això ja és útil,  tot i que fa un any i un mes que  el  Ple de l’Ajuntament amb majoria absoluta de UNIÓ  (fracció Duran i Lleida) el va declarar “non grat”.

01/221).-  03-08-2012              C-15  i la ENTRADA A PUIGDÀLBER

En el darrer pamflet de l’Ajuntament de Puigdàlber es parla de la C-15 i de les “moltes coses” que l’Ajuntament ha fet per solucionar el problemes que comporta.  Doncs pel que sembla, “NO HA FET RES”  perquè de les entrades al poble ningú en parla i mira que són perilloses (jo mateix n’he estat víctima), tant pel que fa a la entrada venint de Vilafranca (manca de visibilitat absoluta pels cotxes que venen de Sant Sadurní) com de la entrada venint d’Igualada en la que la senyal  de STOP  costa de ser respectada, sobre tot per la manca de visibilitat cap al pont.  Per altra banda, la senyalització  de la via de servei al principi de l’Avinguda de Catalunya sembla indicar que aquell és el camí cap a Vilafranca….. En el cas de la C-15, a Puigdàlber s’ha  deixat executar sense cap control que pogués beneficiar al poble i només es van modificar dues coses que en realitat només han beneficiat a la mateixa concessionària (que es va evitar  expropiacions i obra) a la entrada del Cumu. I, cal dir-ho, l’obra s’ha executat  durant el mandat de David Masdeu, només faltaria.

ANTIC BLOC DE NOTICIES:

http://blocanticnoticiespuigdalber.wordpress.com/

Com sabeu, en aquest apartat es van posant les ocurrències i comentaris breus que van arribant a la redacció amb aquesta intenció (10 o 12  línies), cal dir si es volen com a “ocurrència” o com a “comentari”. Els anirem col·locant per ordre d’arribada, per dates  i quedaran de forma permanent al bloc, tenint en compte que, quan es faci massa pesat (20 apunts), s’iniciarà un nou “ocurrències i notes de la gent XIII”. Per consultar els deu  primers blocs d’articles amb les primeres 220 ocurrències, podeu fer-ho als tres enllaços del final de l’article, que a la vegada, remeten als anteriors:

ARTICLES DE COMENTARIS ANTERIORS:

( IX )  https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2012/01/28/1620/

( X )  https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2012/04/05/puigdalber-al-dia-ocurrencies-i-notes-de-la-gent-x/

( XI ) https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2012/05/25/puigdalber-al-dia-ocurrencies-i-notes-de-la-gent-xi/

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s