FINGIDA SENSIBILITAT SOBIRANISTA A L’AJUNTAMENT DE PUIGDÀLBER

Abans de llegir l’article que segueix, si encara no l’heu llegit, dir que les meves sospites s’han complert i que l’Ajuntament de Puigdàlber (UDC que va fins i tot a la manifestació del dia 11) NO DEIXA UTILITZAR L’AUDITORI MUNICIPAL PER L’ACTE QUE S’ORGANITZA EL DIA 8 A LA TARDA-VESPRE. Només per tal que tothom ho sàpiga. Per tant, l’acte es farà a la PLAÇA DE LA VILA (està previst que sigui una nit molt agradable, no patiu). A continuació en pdf, el cartell dels actes, amb la presència de  JORDI BAGES, de la Junta del CCN (Cercle Català de Negocis).

cartell Puigdalber cap a l’Independencia 8 09 2012

Innocent de mi, jo em pensava que l’Ajuntament de Puigdàlber (em refereixo sempre a l’equip de govern  que decideix les coses) havia entès el que és la democràcia, que els espais públics són per la utilització del poble, que el seu deure es vetllar pel benestar dels habitants del poble que governen i que la seva feina no es altri que  CERCAR EL BE PÙBLIC… però veig que anava ben equivocat.

Em pensava que dintre dels actes de la celebració de la Diada de Catalunya no hi hauria impediments per la utilització d’espais públics com ara la Sala de l’Auditori Municipal i la mateixa plaça de l’Ajuntament. En aquest context, un membre  de l’Assemblea Nacional Catalana  que viu a Puigdàlber va demanar la utilització d’aquests espais i se li va denegar de paraula, dient que l’Auditori, segons l’ordenança 22, NOMES POT SER UTILITZADA PER CASAMENTS (quin morro) i que a més a més la seva utilització només la pot demanar un grup polític per actes polítics. A la vista d’aquesta resposta, va demanar l’espai el grup d’Esquerra de l’Ajuntament i encara estan esperant resposta.

Sembla mentida que en un poble de 500 escassos habitants, sense recursos  i sense massa feina per administrar, es dediquin a fer la guitza en coses que no haurien ni d’ocupar un minut de la feina  dels treballadors i del secretari. Quina necessitat tenen de filar tant prim en coses com aquestes quan per contra, aproven coses que ratllen la il·legalitat, es dediquen a contractar sense finançament, amaguen tota la informació que poden fins el punt que el mateix grup de l’oposició ha de mirar diàriament a veure que posa el BOP de Barcelona per veure que ha aprovat la Junta de Govern Local composta pel senyor David Masdeu, Juan Josep Tello, Isabel Cànoves i Rafael Del Moral (equip de govern).

Que no son sobiranistes aquests governants de CiU de Puigdàlber ??

Que estan en contra de la difusió de les virtuts dels sobiranisme a Catalunya  i la realitat comparativa amb Espanya ??

No se que decidiran sobre la utilització dels espais demanats per ERC, però veient el tarannà que porten molt sospito que faran els impossibles per impedir qualsevol manifestació i si més no, allunyar-la del centre del poble on prefereixen que hi regni la calma i la utilització d’alguns  espais públics per altres coses més complaents i submises.

Espero i desitjo que prenguin exemple d’altres alcaldes de la mateixa  UDC que s’impliquen de forma destacada participant en els actes que els seus pobles organitzen, fins i tot a la mateixa comarca… el que passa és que no és el mateix ser sobiranista per convicció que per obligació.

No vull que això serveixi per fer pressió sobre la decisió que han de prendre, però tampoc serveix la manifestació de l’11 de setembre per fer pressió pel pacte fiscal i la gent així ho escampa.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s