PUIGDALBER: DAVID MASDEU ES PREPARA PER L’ASCENS – CAMINADA – VIURE AL POBLE

DAVID MASDEU ES PREPARA PER L’ASCENS – CAMINADA

Puigdàlber s’ha convertit darrerament en el destinatari del superàvit de la Generalitat de Catalunya. Des que governa el senyor David Masdeu, president comarcal d’Unió a les comarques penedesenques, vocal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, vocal de la Mancomunitat Penedès Garraf, President del Consell d’Alcaldes de l’Alt Penedès…. i no se quins altres càrrecs ostenta, tot ens plou: que si ara una subvenció (293.000,- €) per acabar l’edifici del centre, provinent de CatSalut per abastir un nou consultori municipal totalment equipat a la planta baixa, que si ara subvencions per organitzar dies d’esport   dies de mobilitat….. i segons noticies recent d’ahir mateix, es veu que el senyor Masdeu va predicant en el seu entorn íntim (proper) que ben aviat serà oficial una molt important subvenció per fer més atractiva la vida al poble, en sentit turístic, comercial, urbanístic i tot el que pugui comportar una millora del territori, fins i tot l’atractiu agrari de l’entorn. Naturalment tot s’haurà de justificar….i controlar…… El que li interessa a David Masdeu de moment, només es “anunciar-ho” abans de que passi tal com va fer amb la subvenció del Centre Recretatiu, promesa des de fa més de cinc anys i que encara no s’ha materialitzat de forma efectiva.

Segons la meva humil opinió, això de ben segur que s’emmarca dintre d’una campanya d’ascens polític  personal del personatge, que reconvertit a l’independentisme des de la dreta més recalcitrant, cerca un encaix dintre la vida política, sense comptar amb els beneficis personals i econòmics que li comportaria aquesta nova etapa que persegueix.

Que cadascú valori la solidaritat en la forma de repartiment de les subvencions davant les necessitats de la societat i la forma de gestió interessada en la vida municipal de cada poble. Moltes vegades donen ganes de deixar-ho tot veient aquestes gestions i  les accions dels polítics que ens gestionen la vida i, el que és més greu, EL FUTUR.

CAMINADA A MONTSERRAT (ASCENS).

Finalment, s’ha aconseguit organitzar una caminada “popular” per part de l’Ajuntament de Puigdàlber (esperem que aquesta vegada no hi hagi fang al camí – difícil amb tanta pedra). La realitat però no es altra que justificar una de les subvencions de la Diputació de Barcelona, pagant literalment a qui vulgui anar a caminar, no amb diners sinó amb el transport gratuït, l’esmorzar i fins i tot una bossa d’avituallament en una caminada de dues hores.

Per ser una caminada popular estranya el fet que sigui “pujar a peu a Montserrat des de Collbató” perquè això no es altra cosa que organitzar una sortida pels afins, amics, familiars i coneguts tal com s’ha fet altres vegades amb cotxes particulars, però estalviant el cotxe.

Un altra discriminació de la sortida és el fet que aquell cap de setmana (del 26 al 29), hi ha la romeria de Puigdàlber entre d’altres pobles de la comarca, com La Granada o Subitrats i aquesta  “caminada” sembla feta NOMÉS pels que estan a Puigdàlber, impedint que els que estan a Montserrat puguin gaudir dels mateixos avantatges que la gent que no hi ha anat.

En aquest Ajuntament, des que governa Masdeu (amb influències no confessables) TOT SON MANEGADES, amb perdó de la expressió, tot són consecucions  pel benefici personal, d’amics i de certes famílies, per dir-ho directament i oberta.

Amb aquesta política, el país mai anirà be, per molt independents que siguem, la gestió no és el fort de l’Ajuntament de Puigdàlber……  Sap greu, però és així i els temps ho dirà, però potser sigui massa tard.

Enllaç amb la caminada i que cadascú ho valori: Els bastons són totalment PRESCINDIBLES,  el que no ho es tant, són les sabates i que no siguin estretes ni “noves”.

http://www.puigdalber.cat/agenda/agenda/id/78

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s