EXCUSES I MES EXCUSES A PUIGDÀLBER

NOTICIES D’ERC A PUIGDÀLBER

http://ercpuigdalber.wordpress.com/

En el següent enllaç i més avall transcrit, es publica la nota de premsa enviada des de qui sap on, per part de l’alcalde de Puigdàlber senyor David Masdeu amb imatges d’arxiu… el que vol dir que no ho ha fet presencialment sinó mitjançant una correu electrònic com a molt.

Sembla mentida que no es dediqui a dir quina ha estat la tramitació que es denuncia sinó que tan sols digui “que és falç”, es clar, segons ell tot està ben fet, només faltaria, per això va contestar l’Ajuntament desestimant el recurs presentat. El problema és que el grup d’ERC no ho creu així i per això ha anunciat la presentació de la denuncia, només ha anunciat la presentació de la denuncia, o es que sap el senyor Masdeu que ERC de Puigdàlber té la raó en aquest tema?

M’agradaria saber perquè quan es denuncien possibles irregularitats fetes per Masdeu, aquest senyor sempre treu les “possibles desavinences personals d’algun dels  regidors  cap a l’alcalde i l’adjudicatari” o qualsevol altra excusa  per  tergiversar les coses.

Em sembla una resposta mot poc intel·ligent per part de l’Alcalde, que sempre pretén involucrar als altres…. L’adjudicatari no te cap culpa de res, ha estat l’Ajuntament de Puigdàlber que no ha fet be les coses o que ha permès que es fessin malament, que és el mateix. No és responsabilitat de l’adjudicatari que li acceptin una proposta incomplerta sinó de qui l’adjudica sense requerir la manca de documents o de requisits.

Però si només fos això…… N’hi ha tantes de coses que s’han de denunciar….

http://www.rtvvilafranca.cat/noticies-rtvvilafranca/politica/32013-lalcalde-de-puigdalber-condemna-lactuacio-dels-regidors-derc-i-referma-que-tot-el-proces-dadjudicacio-ha-seguit-els-tramits-establerts.html

FOTO TV VILAFRANCA NOTAText de la nota de premsa enviada per l’alcalde: “Arran de la roda de premsa que ERC de Puigdàlber va convocar per explicar la denuncia a l’Oficina Antifrau irregularitats en el procés d’adjudicació del POUM del municipi, l’alcalde de Puigdàlber ha fet públic un comunicat on posa de manifest que la informació facilitada per els republicans és radicalment falsa i que tot el procediment d’adjudicació ha seguit els tràmits i mitjans establerts legalment.

Segons l’alcalde de Puigdàlber, David Masdeu, els regidors d’ERC amb aquesta actitud només busquen entorpir injustificadament l’acció de govern amb iniciatives fora d’on s’ha de fer, els plens. Diu també que tot plegat serveix per embrutar la imatge de l’ajuntament i perjudicar els interessos del municipi amb denúncies sense fonament que semblen respondre només a desavinences personals d’algun dels regidors cap a l’alcalde i cap a l’adjudicatari.Per aquesta raó, Masdeu demana als representants de l’Agrupació Comarcal d’Esquerra Republicana de Catalunya a l’Alt Penedès que desautoritzin les constants actuacions que porten a terme els regidors del grup municipal d’ERC a Puigdàlber durant l’actual mandat municipal, que no fan altre cosa que augmentar el descrèdit de la política en general i allunyar-la, encara més, de la ciutadania.”

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari