LA CABANA, PUIGDÀLBER: HISTÒRIA D’UN CAPRITX

demolicio 6He posat aquest títol com podia haver-ne posat un altra qualsevol: “Seqüència d’una destrucció anunciada”“Les conseqüències de la inutilitat” o “Com llençar els diners que no són teus” o “Les conseqüències de les obres faraòniques d’un alcalde” o “Un arquitecte que només sabia dibuixar” o, per acabar amb un títol semblant al que he triat, “Història resumida de la SONY DSCdisbauxa”.

Tan sols pel text ja sabem a que i a qui ens referim, però si mirem les fotos que acompanyen aquest article, la cosa ja es fins i tot transparent.

Com el poble de Puigdàlber ha pogut comprovar pel soroll que feien, el dia 24 de SONY DSCjuliol de 2013 han començat les obres de modificació de la Llar d’Infants de Puigdàlber i, com ja se sabia, s’ha començat per l’enderrocament del “cucurutxo”  que el senyor Carrera es va capficar en dir “Cabana” i que volia ser la sala polivalent (a Puigdàlber qualsevol cosa és una sala polivalent) de la Llar d’Infants construïda el 2006  i inaugurada el 2007; una edificació SONY DSCsingular, molt cara i que no ha servit mai per la seva finalitat, plena d’humitat, tancada tot el temps, perillosa per la seva estructura, amb goteres moltes vegades….. el que ha donat lloc al seu enderrocament.

En aquest punt us remeto a l’article publicat no fa gaire i que podeu veure al següent enllaç. Llar d'Infants amb cabana inùtilhttps://puigdalbernoticies.wordpress.com/2013/05/23/puigdalber-llar-dinfants-la-cabana/

SONY DSCQualsevol dels títols del primer paràgraf seria adient, la destrucció o demolició del cucurutxo característic ja es va fer evident des del primer dia de funcionament de la Llar i que seria inútil ja ho veia tothom amb un mínim senti comú. Que es van llençar molts diners en la construcció també és evident, però no és amb l’únic que els governs de Carrera i Masdeu ho van fer (no SONY DSCoblidem que l’edifici de la Llar d’Infants, cucurutxo inclòs  va costar més de 420.000,- €, la Sala Polivalent més d’un milió d’euros, la zona verda de la Sala i terreny de la Sala uns 600.000,- € i l’enjardinat uns 180.000,- € i ara el Centre també al voltant  d’un milió d’euros).  Tot han estat obres faraòniques d’un alcalde que encara volta pel poble com a turista i del que no ens SONY DSCpodrem mai oblidar, acomboiat per persones amb finalitats desconegudes i amb el suport del que encara ara és l’alcalde del municipi, no dic el nom perquè m’acusen de repetir-lo massa.

Aquesta Llar d’Infants tant útil i funcional que ara es reforma, va estar dissenyada i dirigida per una companya de  l’arquitecte municipal de Puigdàlber, que hauria de ser responsable d’haver permès aquesta disbauxa constructiva…. però és el mateix de la Sala polivalent, que hi farem !, els diners no són seus, i abans que els aprofiti qui ho necessita, val més llençar-los.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s