PUIGDALBER COMENTARIS MUNICIPALS

Edifici Ajuntament PuigdàlberS’ha vist en el darrer mes (des que va plegar el regidor d’hisenda), que s’ha baixat dràsticament qualsevol tipus d’activitat a l’Ajuntament de Puigdàlber, sembla talment que l’alcalde hagi desaparegut, juntament amb la resta de membres de l’equip de govern, menys el primer tinent d’alcalde que s’ha transformat en el representant visible de l’Ajuntament.

sou alcaldeAixò si, el que continua cobrant el sou és l’alcalde desaparegut, un alcalde al que només li interessa figurar però no fer res pel poble, li interessa demanar subvencions per llençar els diners a la claveguera i poc més, amb quines intencions ?, ho ignoro, però la realitat és molt crua i tothom que vulgui observar-la una mica, ho pot veure.

sense activitatA finals de l’any 2012, ja fa quasi be un any, es va contractar la continuació del POUM de Puigdàlber a un arquitecte “amic”  de l’alcalde i dirigent del partit en que milita i encara, a hores d’ara,  no s’ha fet ni una trista comunicació formal, ni al poble ni al grup de l’oposició de com estan els treballs. Només es va limitar el senyor alcalde a anunciar en roda de premsa als mitjans de comunicació, el febrer de 2013, unes presumptes irregularitats que deia  “pretenia fer”  qui signa aquest article, acusacions sense cap fonament i amb uns planells (suposo que inventats) que es nega a lliurar o ensenyar (un nou cavall de batalla per demostrar les mentides i manipulacions d’aquest senyor, el nostre alcalde). Car dir-ho per tal que ho tingui en compte: Les presumptes irregularitats que diu el señor Masdeu que jo volia fer (mira que és complicat el noi), són molt menors (si fossin veritat) que les que ELL VA FER AMB LA FABRICA FAMILIAR…. Diu que jo les volia fer i ell, LES VA FER, mira per on ! d’això se’n diu ser desmemoriat o tenir memoria selectiva.

justicia justaTambé el senyor Masdeu, es nega a demanar responsabilitats (perquè a ell també n’hi toquen) al que havia estat alcalde senyor Carrera, per la Sentencia del Tribunal Superior de Justicia de Catalunya, que anul·la d’una requalificació urbanística de Puigdàlber i que en el seu moment el senyor Carrera i Masdeu van valorar en 1.000.000,- €.  I és que a més a més, la Sentencia condemna a l’Ajuntament a pagar les costes del procediment i el peritatge de la part contrària, i el motiu d’aquesta condemna a l’Ajuntament de Puigdàlber, és el fet d’haver actuat amb TEMERITAT i MALA FE. És greu, molt greu….. darrerament ja hi estem acostumats a aquestes coses per les noticies i la forma d’actuar d’alguns polítics,  però que això passi fins i tot a Puigdàlber,  el municipi més petit de Catalunya, ja és arribar massa lluny i s’ha de lluitar per tal que aquestes actuacions temeràries es corregeixin com més aviat millor.

maqueta del segon pisUn altre tema candent al petit poble de Puigdàlber, és el funcionament del que havia estat El Centre i que ara s’ha convertir en un edifici que només genera despesa a canvi de res. Al menys és el que ens podem imaginar, perquè, d’informació, cap. Teòricament, diuen que les inscripcions a les diferents activitats estan cobertes i fins i tot diuen que paguen les despeses de la empresa que ho gestiona, però no s’ha presentat cap número que ho demostri, ni cap pla d’usos de l’edifici, ni el contracte amb aquesta empresa, ni res de res, Puigdàlber continua sent del mateixos, els de sempre, un regne de taifes on “yo me lo guiso, yo me lo como”  la opacitat és la premisa sense la qual no poden funcionar.

cartipasAra que s’ha de renovar el cartipàs municipal amb un nou regidor entrant (misteri la seva identitat en un mes de vacancia), esperem que amb la nova reestructuració del consistori hi entri un nou regidor capaç de fer la feina que ha quedat pendent i que el regidor sortint feia, amb tanta bona voluntat com manca de comprensió per part dels altres.

ioga espacialPer cert, que una de les activitats que s’havia de fer al nou Centre i en els que hi ha major participació (el ioga), s’ha hagut de tornar a fer en el lloc d’abans, l’auditori de l’Ajuntament; una indicació més de la inutilitat de les inversions que “no toquen”.

Per cert, que el manteniment de la neteja de zones públiques continua essent força deficient.

obres de poca envergaduraPer cert, que els tractors de gran tonatge han continuat passant per dintre del poble en direcció a Igualada.

montserratPer cert, que la excursió a Montserrat s’ha tornat a fer el dia que Puigdàlber organitza el romiatge a Montserrat amb la discriminació que això suposa per una bona part de la població en benefici de gent vinguda de fora, aliena al poble (no s’ha d’oblidar que és una excursió molt llaminera: Donen avituallament, esmorzar i viatge gratuït…. per una caminada de dues hores a molt estirar).

Per cert, que la obra de la Llar d’Infants ja s’ha acabat, quasi be dintre del termini, però encara es veuen operaris treballant-hi de tant en tant en horari escolar.

PROMESES VOCACIONALSPer cert, que l’arranjament del camp de futbol ha anat a càrrec dels directius i components del Futbol Club Puigdàlber, sense quasi be participació de l’Ajuntament, tot i que el camp és de la seva titularitat. Felicitar a aquests voluntaris per la seva feina que es tradueix al mateix temps en una total ineficàcia de l’equip de govern municipal, que, no oblidem COBRA per una feina que no fa.

Fins la propera.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s