PUIGDÀLBER AL DIA.OCURRÈNCIES I NOTES DE LA GENT (XIV)

 

20/280).-  22-02-2014                     RETORN

Poc a poc ens anirem incorporant altra vegada la deure d’informar, i és que darrerament  el bloc esta una mica parat però poc a poc tornarà a arrencar.  Estan “arreglant” la façana de l’Ajuntament de Puigdàlber (+ de 30.000), una “xapussa” al meu entendre i una mostra més de les coses mal fetes del nostre il·lustre alcalde honorífic.  Teòricament podem veure el POUM  a la pàgina web de l’ajuntament de Puigdàlber (puigdalber.cat) que ja mig funciona, per tal de presentar al·legacions, suggeriments o el que sigui. També es pot consultar una ordenança de 40 pàgines per poder multar als infractors de malifetes a la via triquinyuelespública.  Ha sortit per fi publicada la Sentència (en les bases de dades públiques) per la que s’anul·la una modificació que requalificava terrenys d’equipaments a zona residencial i condemnen a l’Ajuntament a PAGAR LES COSTES. Un dia s’haurà d’explicar abastament totes aquestes  “triquinyueles”  que feia el Carrera amb la connivència del nostre alcalde David Masdeu. Per cert, el camí de Bellavista al Camp de Futbol continua estant fet un fàstic.

19/279).-  20-01-2014                          IN THE DARK

Una de les poques  obligacions de servei públic que te un Ajuntament, és l’enllumenat públic. Les altres obligacions son la neteja viària, el clavegueram i el servei d’aigua. Pel que A LES FOSQUESfa a l’enllumenat, ja comencem a estar acostumats a que quan cauen quatre gotes, com si fos un interruptor automàtic, l’enllumenat del Camí de Bellavista desapareix per uns quants dies (i a vegades setmanes); és un enllumenat nou, fanals nous, instal·lació soterrada…..però, s’apaga cada vegada que plou. I el que es pitjor, ningú es preocupa d’anar despresa per arreglar-ho, com si es pretengués estalviar aprofitant la foscor. Quan s’apaga el llum, també s’apaga el de davant la fàbrica que també es públic, amb el perill que significa la foscor en aquella zona. Crec que el “dia a dia” també és obligació dels qui pretenen governar el poble…

18/278).-  19-01-2014                       INUTILITAT O DESPREOCUPACIO

Aquesta afirmació és la que surt quan veus les actuacions (o millor, manca d’actuacions) del nostre govern municipal. Es van gastar un munt de diners per canviar els llums i fanals cami bellavista 2del poble per disminuir el consum i complir amb la reglamentació, però en canvi, ara, quan es fon una bombeta, la posen blanca com abans de la millora. Va costar molts diner arranjar, posar cuneta de formigó i asfaltar el camí del camp de futbol a Bellavista, però l’Ajuntament és incapaç de mantenir la cuneta de formigó, com a mínim neta. Si no la neteja, no serveis de res perquè la terra s’hi acumula i ara, fins i tot i surten ja herbes sobre la terra acumulada. AJUNTAMENT, senyors que voleu manar el poble, com a mínim feu quelcom i que com a mínim sembli que el sou que cobreu  (sobre tot l’alcalde que no es veu mai, 800 € al mes, + seguretat social)  serveix per fer alguna cosa.

17/277).-  13-12-2013                                FA FRED

la nova societatAquest  any fa fred, ha començat aviat, podem considerar-ho normal i ens toca aguantar. El que no es tan normal és que al nou edifici de “El Centre” que ha costat un milió d’euros, no funcioni cap sistema de calefacció (amb excepció del “convector” de la pobre noia morta de fred de la recepció – oficina de turisme). De bon començament podem considerar l’edifici com un altra monstre faraònic (recordeu ? faraònic de Carrera i els Faraons… ara podem afegir Masdeu) on no s’hi pot anar ni a estudiar (deien que hi havia una sala d’estudi i lectura) ni a jugar…. et mores de fred.. ni a reunir-te perquè has de portar un bon abric. A que juguem ? encara no estem prou escarmentats  per tal que uns politics de “pacotilla” ens prenguin el pèl ?

16/276).-  31-10-2013               PUIGDÀLBER, “SIEMPRE NEGATIVO”

Aquesta vegada si que s’ha publicat  al setmanari El3deVuit la carta de la Maria sobre el viatge a Montserrat, a l’apartat d’opinió.  És el mateix text que ja es va publicar en aquest important3bloc la setmana passada i del que s’adjunta l’enllaç al final de l’article. El que m’ ha sorprès més però, és que a la mateixa pàgina del setmanari, hi ha un altra carta titulada “Acomiadament a l’Ajuntament de Puigdàlber”, signada per la que havia estat auxiliar administrativa de l’Ajuntament, Susanna Baqués Gallart, un tant dolguda per la forma en que, segons ella, ha estat acomiadada sense ni tan sols comunicar-li. És ben curiós que per un cantó o altre, les coses que s’escriuen sobre Puigdàlber i el seu equip de govern sempre són negatives i si alguna es publica com a positiva (sempre per part de  l’equip de govern), sempre és referida a subvencions de molts diners, inútils i insolidàries, que només es poden  considerar bones pel seu “ego” però que en cap cas repercuteix pels habitants de Puigdàlber i el seu benestar…. qui ho vulgui entendre ja ho entén !

https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2013/10/25/puigdalber-egoisme-incosciencia-o-irresponsabilitat/

15/275).-  15-10-2013                          AQUEST NOI EM FA PATIR

No es veuen  per cap banda, en particular el senyor Alcalde del poble, ja fa un mes que no GESPA D'UN CAMPel veig per cap lloc. No saben res, les dones del ioga esperant al carrer sense utilitzar el flamant Centre i sense poder accedir a l’auditori de l’Ajuntament. Els del futbol fent un munt d’hores gratis perquè des de l’Ajuntament no es fa res i encara els hi retallen les subvencions.  Encara no sabem quins regidors tenim a l’Ajuntament, en va plegar un i encara no sabem qui és el nou/nova ni quina “feina” farà.  Es retallen les subvencions a l’equip de futbol municipal i es paga la pujada a peu a Montserrat amb “avituallament, viatge i esmorzar pagats”… Amb  quatre mesos de sou de l’alcalde ja s’haguessin pagat les reparacions dels vestidors del camp de futbol, això seria un bon exemple de servei al poble i no el que fa.  Quina barra !!!

14/274).-  25-09-2013          AJ.PUIGDÀLBER:ADMINISTRACIO MODÈLICA

Aquest haurà de ser des d’ara el sobrenom de l’Ajuntament de Puigdàlber,  un organisme tancat en si mateix, tant de pensament com d’espai físic on no hi tenen accés més que els la nova societatmés propers:  la tieta, el cunyat, l’amic de partit… tots tenen accés a totes les interioritats de l’Ajuntament que, obviament, estan vetades als membres de l’oposició, que no poden ni traspassar el taulell on ara no hi ha ningú atenent (es va donar de baixa la plaça d’auxiliar administrativa). Aquest és el futur que espera a Puigdàlber els propers dos anys, un nou hermetisme informatiu que s’haurà de suplir amb la consulta al Butlletí Oficial de la Provincia, al que ens haurem d’acostumar. Canviant de tema, en el Ple de 9 de setembre es va comentar que quasi be totes les inscripcions del gimnàs del Centre estan ja completes, felicitar aquesta iniciativa i que duri, però potser s’haurà de tornar a la Sala- Auditori de l’ajuntament que era més gran i al menys es podia fer el ioga “a les fosques” i no com ara, perquè, a la planta baixa (consultori ICS) de llum natural, gens, però al segon pis, la que vulgueu.

13/273).-  23-09-2013                                    I ARA QUÈ ???

Després de l’estiu s’han precipitat els fets a Puigdàlber i no cap a millor sinó cap a pitjor. S’ha celebrat el Ple que va convocar ERC de Puigdàlber per demanar responsabilitats a Carrera i Masdeu, que possiblement s’haurà de repetir per les dubtoses actuacions tergiversadores del senyor alcalde  Masdeu.  Ha plegat per raons personals el regidor senyor Del Moral, que era l’anima de l’Ajuntament , regidor d’Hisenda i històries per no dormirEnsenyament, amb unes ganes boges de treballar pel poble i impulsor de la majoria de projectes. S’han acabat (o quasi) les obres de la Llar d’Infants, canviant la fisonomia de l’edifici i fent desaparèixer d’una vegada aquella cosa que va idear el senyor Carrera en els seus deliris de grandesa faraònics i inversemblants, estem parlant, com tots sabeu, de  “LA CABANA”. Els del futbol s’ho han de currar tot sols perquè l’Ajuntament  res de res, ells han de fer la feina, les obres, vaja, que l’Ajuntament, “ni això”. I a la oposició, amb aquest nou tarannà sense el Rafa, que la bombin, cap informació, cap contestació…….. ni tan sols saben qui  serà el nou regidor/regidora i quines feines tindrà encomanades.  I ARA QUÈ ??.  Us adjunto un enllaç al bloc d’ERC per tal que llegiu els darrers escrits presentats, sobre to el darrer (104).

http://ercpuigdalber.wordpress.com/2011/09/15/escrits-preguntes-iiiii/

12/272).-  17-09-2013                     POBRET PUIGDÀLBER !!!!

Dels Plens del dia 9 de setembre en parlaré en un article complert  perquè,  dona per tant, que necessitaré molt d’espai. En el Ple d’ahir, dia 16 de setembre, que va ser convocat Edifici Ajuntament Puigdàlberfora de termini com a ordinari, es va celebrar igual amb els 4 membres de l’equip de govern. De moment 4, perquè a l’últim punt de l’ordre del dia s’havia d’acceptar la RENUNCIA del regidor més treballador i eficient de tots, persona dialogant i compromesa amb qui es podia “al menys” parlar. El senyor Rafael Del Moral havia portat a l’Ajuntament de Puigdàlber un aire fresc que ara s’ha esvaït, transformant-se sens dubte, amb el que tornarà a ser un Ajuntament oligàrquic, tancat, “carca” com normalment ha estat l’Ajuntament en temps de Carrera – Masdeu. Ja en parlarem, però, “Pobret Puigdàlber” tens molta mala sort !!

11/271).-   05-09-2013               PLE DE 9 DE SETEMBRE A LES 19:15 h

El dia 9 de setembre de 2013 es fan els dos plens que es van suspendre el dia 5 d’agost, el primer ,a les 18 h. I el segon en acabar el primer, inicialment previst per les 19:15 h. Aquest segon, convocat per ERC Puigdàlber i dedicat exclusivament a una Sentència  de la que el MALA GESTIÓgovern de Puigdàlber no en voldria ni sentir parlar, perquè implica directament a l’actual alcalde David Masdeu en unes actuacions que provoquen a Puigdàlber molts perjudicis i no fan altra cosa que agreujar la difícil situació en que els governs de Carrera – Masdeu van deixar a l’Ajuntament de Puigdàlber per  la escomesa d’obres sense sentit i de les que ja es veu el seu resultat en detriment del manteniment “decent” del poble, al que tenen assumit en la més absoluta deixadesa i manca de serveis adients pels seus habitants. No hi ha dret, són uns gestors “nefastos” (com li agrada dir al David Masdeu dels altres) i només cerquen diners amb mitges veritats per invertir en obres inútils i sense sentit. NO HI HA DRET, Puigdàlber no s’ho mereix !!!

10/270).-  20-08-2013                           VACANCES ???  NOO

La veritat és que m’havia quasi be oblidat d’aquest apartat del dia a dia, ateses les moltes novetats que necessitaven més dedicació en extensió i contingut. Com s’ha pogut veure, es van suspendre els plens del dia 5 d’agost i segurament que es faran el dia 9 de setembre, disbauxa econòmicaun mes després de la suspensió.  En aquest mes es porten a terme coses importants, com la construcció d’una nova habitació que substitueix el “cucurutxo” de la Llar d’Infants, per uns 83.000,- euros….. només cal que qualsevol persona  que passa caminant per l’avinguda 11 de Setembre s’hi fixi i compari el que es podria fer amb aquests diners en una casa particular “pagant de la butxaca”. Com ja he repetit, el que s’haurà “pagat” (que no vol dir que costi això) per la Llar d’Infants una vegada “reparada”, seran uns  505.000,- €, dit en pessetes  per tal de veure el desastre, parlem de 83 milions (us imagineu que es podria fer amb 83 milions de pessetes ??). I després diem que hi ha crisis, per qui ?? per a què ?? Ja ho diu un article d’avui al diari ARA, signat per Salvador Cardús (pàgina 22 – recomanable) titulat “I això, qui ho paga?”, i com a reflexió principal:  “És prioritari acabar amb una cultura política basada en la no-responsabilitat de governants i governats”. No tot s’hi val amb els diners públics, i ho dic, una vegada més, pels que han estat responsables de la disbauxa a Puigdàlber, Carrera i també com a permissiu i aprofitat, el senyor David Masdeu.

9/269).-  24-06-2013                      24 DE JUNY DE 2013

Ja ha passat el dia 23 i no ha passat res. Vull demanar disculpes, una vegada celebrada la festa del cap de setmana a que em referia en l’article del Butlletí d’Esquerra de Puigdàlber núm. 5 que es va distribuir pels mitjans habituals en passat dia 20, a la persona o persones HONRADESAque  s’hagin  pogut sentir molestes per la publicació, perquè aquesta no era la meva intenció. El que es reivindica en l’article d’opinió és el fet que en matèria de responsabilitat administrativa i pagament d’impostos, tothom ha de ser igual a Puigdàlber, sense que ningú es pugui escapar d’aquesta obligació i com més prop del poder o del cercle d’influència del poder, més honrat i exemplar s’ha de ser. Ja li dèiem al senyor Carrera quan feia l’obra del restaurant de Can Ferran i la Sala polivalent al mateix temps i pel mateix constructor: “La dona del Cèsar a més de ser honrada, ho ha de semblar”.  Ningú dubta de que ho sigui (honrat), però no s’han de posar impediments per poder-ho controlar des de l’oposició de l’Ajuntament, tal com s’està fent els darrers mesos. Aquest era el motiu de l’article, no hi havia cap intenció de perjudicar a tercers.

8/268).-  23-06-2013                             VERGONYA

PLANTA BAIXA

El consultori només és la meitad de darrera.

El divendres dia 21 de juny els diaris porten la noticia de la inauguració del “nou centre cívic” de Puigdàlber amb una sala de gimnàs, per joves, petit consultori (RTV Vilafranca),  Oficina Municipal de Turisme… i a més a més publiquen les mides de l’edifici, El3deVuit parla de 250 metres quadrats cada planta (3 x 250 = 750), RTV Vilafranca, parla de 526 metres construïts, del quals 182 pertanyen al consultori…. i  també parlen del preu, 900.000,- € (les darreres dues fases…). Quina enganyifa tot plegat, quins informes contradictoris que deuen circular per l’Ajuntament, perquè, els mitjans de comunicació be deuen haver tret aquesta informació d’algun lloc no ? Si tenim en compte el mesurament més gran, 750 metres quadrats i els 900 mil fos l’import de TOTA l’obra, resulta un preu metre/quadrat de 1.200,- € i si tenim en compte el més real, 526 metres construits, que resultaria a 1.711,- €… .deu ni dó tenint en compte que es tracta de sales grans, sense cap tipus de decoració i una qualitat més que dubtable, i segons el diari, encara s’ha d’afegir la primera fase…. per ???.  Hi ha una explicació de tot plegat::  ES TRACTA D’OBRA PÚBLICA i… sembla que  tot s’hi val.

Al final, veig que no han posat la placa que conmemora les al·legacions A FAVOR de l’enderrocmaent del CENTRE.

7/267).-  29-05-2013                        HI HAVIA UNA VEGADA…………

https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2010/10/04/l%e2%80%99enderroc-no-la-rehabilitacio-del-centre/

CENTRE RECREATIU DE FONTRUBI07

Havien estat molt semblants i un ja no hi és………… El van ensorrar, el van destruir, el van enderrocar i alguns del artifex del fet, que  consten a un acta pública de l’Ajuntament de Puigdàlber per haver signat al·legacions a favor de l’enderrocament, es mereixen una placa a la entrada, que s’hauria de posar abans de l’inauguració del nou equipament lùdic que el substitueix.

I sembla ahir: No ha canviat gran cosa:

https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2011/03/16/shan-de-demanar-responsabilitats/

6/266).- 24-05-2013                        Butlletí Municipal Puigdàlber

Estic esperant amb candeletes el proper butlletí municipal de l’Ajuntament de Puigdàlber 2011-2015, per la seva transcendència en el moment actual en que es poden barrejar un BENEDICCIO DEL DIPOSIT AIGUA mes o menys 1957cúmul impensat de noticies i no totes massa favorables a la voracitat del govern municipal. Comprenc que la molta feina que dona la gestió d’un municipi de 500 habitants, amb  mig quilòmetre quadrat d’extensió,  una sola industria familiar, tres comerços i dos bars, no permeti  dedicar gaire temps a la publicació periòdica del butlletí informatiu que es va prometre. Però crec que la realitat és ben diferent, el que passa és que el tarannà d’aquest Ajuntament no és precisament donar informació, sinó amagar-la o donar-la ben tergiversada. Tres anys desprès que David Masdeu és alcalde de Puigdàlber no s’ha fet ni una sola reunió informativa tot i la seva rellevància política a la comarca. Ho torno a dir: Visca la transparència !

5/265).-  18-05-2013                            ATENCIÓ  ELS   GOSSOS  !!

No s’ha de confondre amb un altre cartell que diria “atenció als gossos” i ho dic perquè la darrera setmana suposo que l’Ajuntament ha encarregat a una empresa de jardineria que gos“netegi” una mica el poble desprès de comprovar la deixadesa que és ben palesa. Aquesta empresa, suposo també que de forma totalment autoritzada, ha procedit a tirar herbicides a moltes parts del poble SENSE SENYALITZAR i per tant, pot ser que els gossos i la mateixa canalla estiguin en perill si es posen  herbes  tractades a la boca. Només és una advertència per tal que qui ho llegeixi en prengui nota. Ja que no ho adverteix qui està obligat a fer-ho, ho faig jo des del bloc que és l’únic mitjà que tinc.

4/264).-  15-05-2013              SENTÈNCIA AL DIARI OFICIAL (DOGC)

En el  Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya de 9 de maig de 2013, es publica la part dispositiva d’una sentència, que afecta les previsions  que  l’Ajuntament de Puigdàlber Sentènciatenia sobre uns terrenys conflictius des de la època Carrera al voltant de la Sala Polivalent. De moment el senyor Masdeu, alcalde actual del municipi, partícip  i col·laborador en el resultat de la Sentència, ES NEGA a lliurar el contingut als membres de l’oposició i diu, en el Ple de 13 de maig que “la sentència conté molts errors….”  però no els hi vol donar. De moment es mostra a continuació la publicació del DOGC i quan sigui pública la Sentència, ja  s’explicarà el contingut i es valoraran també les opinions tant revolucionaries del senyor David Masdeu que, en contra del que fan els polítics, que “acaten” les sentències, es veu que “el polític” de Puigdàlber, la acata amb reticències. Ja en parlarem més endavant.

PUBLICACIO DOGC SENTENCIA

3/263).-  10-05-2013                     DESMEMORIATS I MURRUTS

Ja fa més de  tres anys que el poder establert ara a Puigdàlber criticava la manca d’obres al “Centre”,  la manca de neteja  del poble, la manca d’un inventari de parcel·les municipals, menys memòria que un peixun increment excessiu de l’IBI………… i ara des que manen (tres anys), que han fet ???. Han acabat el “Centre” però  per “misteris” que ja explicaran, encara no han obert, deu ser perquè esperen la subvenció per encabir-hi  l’Oficina de Turisme de Puigdàlber  en una planta baixa ja de per si prou atapeïda. Les parcel·les propietat del municipi  encara deuen estar al mateix lloc però tampoc sabem quines són, on son i quin valor poden tenir (recordeu quan el senyor David Masdeu  deia que “gracies a les parcel·les municipals, tenim l’economia salvada per trenta anys ?). Vaja que NO EXPLIQUEN RES PERQUE NO TENEN RES A EXPLICAR. Tot i això, es comporten com  si els hi deguessis quelcom i ni saluden, no responen ni a un simple “bon dia” o “bona tarda”, la educació sempre ha estat una assignatura pendent al poble.  BON CAP DE SETMANA.

2/262).-  03-05-2013                                      DEIXADESA

Si mirem el poble de Puigdàlber ara i l’haguéssim mirat fa quatre anys, recordaríem que estava molt millor que ara: Zona del parc de l’Olivera (al costat de la Sala Polivalent) feta un fàstic, tot i que va costar un pico (quasi 200.000 euros de fer – herència Carrera-ASFALT FLORITMasdeu);  els gossos tornen a campar per on volem i fer el que volen; no es netegen els vorals dels camins i fins i tot les zones de desguàs amb ciment s’han convertit en  zona  herbàcia;  les plantes ja comencen a trencar l’asfalt del camí del cementiri (no deu ser gaire gruixut); no cal dir res de les parcel·les com estan i també les municipals; els tractors de gran tonatge continuen passant per dintre del poble (que és encara el vial de servei de la C-15); els marges del límit urbà pel canto del cementiri  de la zona La Figuera, bruts i deixats; el camp de futbol i els voltatns tantes vegades cedits, que es van deixar immaculats tornen a decaure a marxes forçades….. podríem continuar, però de ben seguir que l’equip de govern hi posarà remei en un plis-plas, que per això “ells i els seus” són  els  (..) amos del poble i tot ho arreglen en un moment. Algú es pot imaginar que hagués passat si el poble hagués estat tant deixat quan el senyor David Masdeu i el Carrera estaven a l’oposició ???.

1/261).-  28-04-2013                               CADA DIA PITJOR

Aquesta és la resposta que ens donaria qualsevol persona una mica assabentada del que va passant a Puigdàlber a la darrera legislatura. Es veu que de diners n’entren molts i molts, pel Centre (encara no inaugurat), pel tema “Viure al Poble +” (que encara ningú ha CADA DIA PITJORexplicat que és i que es farà), pel consultori municipal que ocupa, junt amb l’oficina de turisme un espai de la planta baixa del Centre (tampoc inaugurat). Per altra banda, no ens cansem de sentir que “no hi ha diners” per res, es retalla l’ensenyament, la sanitat, el sou dels funcionaris, vaja, que això és un desastre econòmic. Potser ens hauríem de preguntar en temps com els actuals, quines són les prioritats d’inversió i repartiment solidari dels pocs recursos de que es disposa, prioritats que han d’estar per sobre dels favors polítics i dels colors que governen cada municipi (ens podem preguntar si es casual que els dos únics municipis del Penedès de rebre l’ajut VP+ siguin d’UNIÓ). I si  a sobre no hi ha cap control del destí dels diners, ja podem plegar. Imagineu-vos com devia anar tot en temps de bonança econòmica:  #Petitscacics.

https://puigdalbernoticies.wordpress.com/ Proposta d’article no fet

S’han d’exigir explicacions públiques de l’equip de govern per varies coses:   A) Sentència que condemna a l’Ajuntament per les malifetes del senyor Carrera amb la connivència de David Masdeu. B) Funcionament del Centre, costos, utilització, manca d’informació… gravacions de les activitats… tot el dia. C) Treballs de redacció del pla urbanístic de Puigdàlber que prepara l’arquitecte Josep María Martí de Vilafranca i que des de gener no ha dit “ni piu”.

ANTIC BLOC DE NOTICIES:

http://blocanticnoticiespuigdalber.wordpress.com/

Com sabeu, en aquest apartat es van posant les ocurrències i comentaris breus que van arribant a la redacció amb aquesta intenció (10 o 12  línies), cal dir si es volen com a “ocurrència” o com a “comentari”. Els anirem col·locant per ordre d’arribada, per dates  i quedaran de forma permanent al bloc, tenint en compte que, quan es faci massa pesat (20 apunts), s’iniciarà un nou “ocurrències i notes de la gent XV”. Per consultar els tretze primers blocs d’articles amb les primeres 260 ocurrències, podeu fer-ho als tres enllaços del final de l’article, que a la vegada, remeten als anteriors:

ARTICLES DE COMENTARIS ANTERIORS:

( XI ) https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2012/05/25/puigdalber-al-dia-ocurrencies-i-notes-de-la-gent-xi/

( XII ) https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2012/08/03/puigdalber-al-dia-ocurrencies-i-notes-de-la-gent-xii/

( XIII ) https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2012/10/25/puigdalber-al-dia-ocurrencies-i-notes-de-la-gent-xiii/

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s