PUIGDÀLBER AL DIA.OCURRÈNCIES I NOTES DE LA GENT (XV)

06/286).-  15-06-2014                 TRACTORS PEL MIG DEL POBLE

En veure les obres d’adequació del vial de servei de la C-15 semblava que aviat el poble de Puigdàlber s’estalviaria que els tractors, grossos i petits,  passessin pel mig del poble en tractor molt carregattenir-ho prohibit per la C-15 la major part de l’any.  Però  mira per on, les obres s’han parat, sembla QUE LES HAN FET PARAR perquè  s’han posat a fer feina on no toca, en terrenys dels altres. No se de qui ha estat la culpa, però a la vista del que ha passat, sembla que les administracions son bastant maldestres en fer les coses. En aquells terreny hi passen les clavegueres de Puigdàlber……. suposo que ja està ben lligat que el propietaris hi tenen una servitud, o tampoc s’ha mirat això ?.  En altres coses ben bé que s’hi mira l’Ajuntament, com per exemple  dues parcel·les que ha deixat perdre (o no ha fet res per defensar-les)  sense fer-hi res  el senyor i amic alcalde David Masdeu.

05/285).-  12-06-2014                    PETIT INCENDI i EMBÚS

Com ja va sent habitual els darrers anys, casualment es cala foc a una parcel·la del Camí de Bellavista tocant a la casa inacabada de la sortida. Si no vaig errat, a l’any passat es va aprovar una ordenança per evitar aquestes coses i netejar les parcel·les, que s’ha fet sobre el particular ??, sembla que el més calent és a l’aigüera.

vehicle modernPer altra banda, ahir mateix, pocs minuts abans de que els bombers i els Mossos entressin a tot gas, es va produir un petit embús al centre del poble, entre que un cotxe entra al garatge  envaint el pas, dos cotxes baixen,  altres dos pugen i d’altres aparcats es fa un tap que sembla mentida que es produeixi en un carrer que resulta ser la via principal de pas. Ara, amb la TE COMERCIAL tot s’arreglarà no ?? o potser mancarà un estudi de mobilitat ??

04/284).-  10-06-2014                                  CAL ??

quan la gespa encara semblava gespa

Em refereixo a l’Ajuntament de Puigdàlber, cal ?.  En els temps que el senyor David Masdeu i el seu inefable amic Manel Carrera  (amo i señor del restaurant de Can Ferran en activitats dominicals i esporàdiques) van estar a l’oposició, no van deixar de fer la vida impossible als qui “honestament” volien el millor pel poble, treballaven pel poble. En el moment que aquest senyor (David Masdeu) va  aconseguir l’alcaldia (aquesta vegada per una moció de censura pagada a 500 euros  al mes durant un any) tot va canviar, altra vegada inversions i obres sense pensar en el poble ni el seu benestar, ni en el manteniment de les inútils i costoses construccions. Tenim un alcalde “viatger”, sols pensa en el seu negoci, cobra 800 euros al mes del impostos que tots paguem  i no FOT RES, tot ho confia al Secretari  (que tant criticava perquè deia que no era necessari) i a l’administrativa omnipotent (en el bon sentit de la paraula…. que tot ho fa i ho sap fer). No caldria ni alcalde, si no fos per la influència política que tantes subvencions inútils i estèrils aconsegueix gracies  a UNIÓ (de moment).

03/283).-  15-04-2014                          COM SI NO HI FOSSIN

És cert que l’alcalde Masdeu (David Masdeu i Baqués) només cobra 812 euros bruts al mes per governar un municipi de 530 habitants i 56 hectàrees de superfície i que ho fa amb una exemple obra faraónica inùtil i abandonadajornada parcial del 55% i la resta a la empresa, però el que no pot ser es que s’ho tirin tot a la esquena, sobre tot les més petites obligacions com son el manteniment de la salubritat de carrers i els pocs camins que hi ha al municipi; com ara el manteniment de l’enllumenat en condicions; com ara el manteniment d’una zona “verda” que va costar 180.000,- € al municipi en el mandat de Masdeu-Carrera (quina vergonya). La única feina que tenien era mantenir en funcionament la Llar d’Infants i fins i tot això han donat a una empresa externa sense pensar en el nens ni en el personal. Per a que serveix a Puigdàlber tenir un Ajuntament ????. ENS PREGUNTEM. Per fer obres i més obres inútils, CONTESTEM. El dia 28 d’abril ens ho explicarà el senyor alcalde.

02/282)  28-03-2014                                   RETORN AL PASSAT

ENXUFEShttps://puigdalbernoticies.wordpress.com/2014/03/28/retorn-al-passat/

 

 

 

01/281)   27-03-2014                    SUBVENCIONS  TRAMPA

viure al poble 2014https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2014/03/27/motius-paralitzacio-bloc-subvencions-trampa/

 

 

ANTIC BLOC DE NOTICIES:

http://blocanticnoticiespuigdalber.wordpress.com/

Com sabeu, en aquest apartat es van posant les ocurrències i comentaris breus que van arribant a la redacció amb aquesta intenció (10 o 12  línies), cal dir si es volen com a “ocurrència” o com a “comentari”. Els anirem col·locant per ordre d’arribada, per dates  i quedaran de forma permanent al bloc, tenint en compte que, quan es faci massa pesat (20 apunts), s’iniciarà un nou “ocurrències i notes de la gent XVI”. Per consultar els catorze primers blocs d’articles amb les primeres 280 ocurrències, podeu fer-ho als tres enllaços del final de l’article, que a la vegada, remeten als anteriors:

ARTICLES DE COMENTARIS ANTERIORS:

( XII ) https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2012/08/03/puigdalber-al-dia-ocurrencies-i-notes-de-la-gent-xii/

( XIII ) https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2012/10/25/puigdalber-al-dia-ocurrencies-i-notes-de-la-gent-xiii/

( XIV ) https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2013/10/14/puigdalber-al-dia-ocurrencies-i-notes-de-la-gent-xiv/

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s