MOTIUS PARALITZACIÓ BLOC – SUBVENCIONS TRAMPA

 Tot i que a la vista d’aquest Bloc sembla que a Puigdàlber no passa res, la cosa és ben diferent. Durant molt de temps el senyor alcalde actual, l’Il·lm. Senyor David Masdeu i Baqués es va passar la vida dient que mentre el Bloc anés publicant coses d’ell i de l’ajuntament de Puigdàlber, no hi hauria cap tipus de col·laboració amb l’oposició, no se’ls informaria de res i faria com si no hi fóssim. Aquesta premissa va ser repetida com un “tantra” en cada Ple municipal i en cada conversa amb el representant del grup d’Esquerra a l’Ajuntament.

Doncs be, creient innocentment que això anava en serio, es van deixar de publicar articles al bloc, de forma que el “senyor” alcalde no s’ofengués amb les veritats que s’anaven fent públiques però que a “ell” no li agradaven.

Veient com han anat les coses, res ha millorat i, en contra del que deia o volia fer creure el senyor Masdeu, el fet de no publicar coses al Bloc encara ha empitjorat la relació: s’aprova quasi be tot per Junta de Govern o per Decret, no s’informa de res a l’oposició que s’assabenta de les coses pel que es diu al carrer, s’aproven adjudicacions sense ni tal sols notificar-ho………. vaja, que s’ha tornat a temps quasi be oblidats. És per tot això que es revifa el deure d’informar del que per part de l’ajuntament no es voldria que se sabés.

Subvencions Trampa

viure al poble 2014Tothom ha conegut (perquè va sortir fins i tot als diaris), que a Puigdàlber i a La Granada els hi havien donat un ajut en la campanya “VIURE AL POBLE MES”, consistent en una subvenció de més de 570.000,- euros a cadascun. A Puigdàlber, aquesta subvenció s’aplica al projecte anomenat “Puigdàlber, poble enoturistic i comercial”, no es broma !!! Subvenció que correspon a una inversió real d’uns 700.000,- €.

En el seu moment ja es va fer propaganda del seu contingut, Oficina de Turisme (que ja està oberta i en funcionament pagant CatSalut), punts TIP o mapes d’informació pública dels comerços i equipaments municipals, rutes BTT (encara no s’ha començat), rutes enoturístiques pel municipi (56 hectàrees), Llibre del poble (encara no se sap que passa), aplicacions en tecnologia de la informació…. i finalment, la “T Comercial”.

El problema de la subvenció es que per cobrar-la, s’han de fer les obres i PAGAR-LES en la seva integritat. I aquí sorgeix el problema per l’Ajuntament, i que fa que per aquest tema tinguin quasi be “dedicació exclusiva” d’un Secretari a jornada complerta (i més) i la administrativa…. fins ara també hi tenien a un Regidor, però va plegar al setembre per motius personals i ja no els hi treu les castanyes del foc (crec).

Aquest només és el plantejament del tema, — com invertir aquesta calerada amb coses que siguin útils pel poble ??? — Cóm controlar la disbauxa que pot representar aquesta inversió i el malbaratament dels diners en coses inútils en temps de crisi i extrema necessitat ??? – Cóm explicar a la gent que una subvenció pot comportar més un perjudici que un benefici ???

Ortega i Masdeu donant-se la màUn altra pregunta que ens podem fer és el perquè i cóm es donen aquestes subvencions, és casualitat que les d’aquest exercici s’hagin donat als dos pobles de l’Alt Penedès en els que el govern municipal sigui del partit d’UNIÓ ???? o és perquè els projectes presentats eren “els millors” i més necessaris ??? Qualsevol bon tècnic us ho dirà !

Però no patiu, el senyor Alcalde es va comprometre a explicar públicament com s’aniran fent totes les inversions, quina importància tindrà pel poble, que significarà la T Comercial i les demés inversions, ho explicarà el proper dia 28 d’abril de 2014 per tal que les obres puguin ser executades abans que “ell” plegui i deixi encara al poble més empantanegat de com el va deixar l’amic Carrera.

Com sempre i altra vegada, CONTINUAREM INFORMANT sense comprometre a ningú i explicant les coses que tothom te dret a saber.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s