NOTICIES BREUS a Puigdàlber (ja modificat)

Sembla que a l’ajuntament de Puigdàlber li han entrat urgències en aquest darrer mes i tant els butlletins oficials com la pàgina web municipal bullen de noticies i publicacions, no ja tan sols de les absències a que ens te acostumats el senyor alcalde rodamón, sinó d’aprovacions de projectes sense sentit i d’altres coses que breument s’exposen.

Ocupació urgent d’unes parcel·les per fer-hi passar la via de servei de la C-15 al pas per Puigdàlber.

Tot i que sembla que es va aprovar la urgència de l’ocupació de les parcel·les en data 5 de maig de 2009, ara resulta que en començar les obres, s’han posat sobre uns terrenys que no han estat expropiats i per tant, el propietari amb molt bon criteri i en defensa dels seus interessos, els hi ha fet parar les obres. Ara, a tota pressa els convoquen pel dia 10 de juliol de 2014 per tal de fer les actes d’ocupació. A Puigdàlber es portarà a terme entre les 13 h i les 14 h a l’Ajuntament i una de les persones afectades és la Conxita de Cal Sardalla per si no ho sabia i algú li vol dir….. l’altra propietari be que ho deu saber. Podeu trobar l’Edicte a la pàgina web de l’ajuntament de Puigdàlber o, en PDF, a continuació.

OCUPACIO TERRENYS C 15

Aprovació del projecte anomenat “Millora i potenciació de l’oferta d’enoturisme local”.

Publicat al BOP de la Província de Barcelona de data 23 de juny de 2014 i que està en exposició pública durant 30 dies per poder-hi presentar al·legacions o reclamacions. Ara resulta que Puigdàlber es vol gastar, segons el projecte que encara no he vist, al voltant de 82.000,- € en la potenciació de l’enoturisme local, algú ens podrà explicar que significa això ??? o també es tracta d’una nova modalitat de prendre el pèl a la gent i a les pròpies administracions ?? Sembla mentida que en èpoques com les actuals, els equips de govern del municipis i instàncies superiors no tinguin una mica més de seny i pensin en les veritables necessitats de la població. Convido, al igual que en el proper projecte a acudir a l’Ajuntament per veure aquesta meravella que ha de costar 82.000 euros. La publicació és la que segueix i que també podeu trobar al BOP o a la pàgina web de l’ajuntament.

APROVACIO PROJECTE ENOTURISME

Aprovació del projecte anomenat “Urbanització de la “T” comercial de Puigdàlber i adequació dels espais d’informació pùblica”.

Publicat al BOP de la Província de Barcelona de data 23 de juny de 2014 i que està en exposició pública durant 30 dies per poder-hi presentar al·legacions o reclamacions.

Al igual que l’anterior, forma part del programa “Viure al Poble Més” ( https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2013/01/24/puigdalber-viure-al-poble-mes-2007-2014/ ) i pel qual es permet a l’ajuntament gastar-se o malgastar, o llençar, digueu-li com vulgueu, la gens menyspreable quantitat de 700.000,- € o el que és el mateix, 116 milions de pessetes, o el que és el mateix, dos pressupostos ordinaris de l’Ajuntament.

Aquesta vegada, el projecte consisteix en “fer maco” (en paraules de l’alcalde Il·lm Sr. David Masdeu i Baqués), el carrer Sant Ramón i una mica l’Avinguda de Catalunya. No es tracta d’una reforma en profunditat, no es tracta d’arranjar els serveis, no es tracta d’arreglar les clavegueres ni de soterrar l’enllumenat…. tan sols es tracta de treure les voreres, fer un nou asfalt a nivell i fer veure que “fa maco” i tot això ha de costar, per sobre dels 420.000,- €. Els que coneixeu el poble sabeu que el carrer Sant Ramon, es precisament el que te l’asfalt més ben conservat, no hi ha trencaments com en altres carrers en els que s’hi han obert rasses per serveis, és un carrer amb vorades de pedra de cantera molt ben posada, amb acabaments amb rajola hidràulica…. vaja, que és un carrer “que fa goig”. Però resulta que per una llumenera que se li va acudir que aquest podria ser un bon reclam comercial (hi vindran totes les multinacionals a instal·lar-s’hi), per un endoll descomunal del partit que administra sense cap control els diners als municipis (els dos únics pobles que ho han aconseguit ara son d’UNIÓ) i per una manca de solidaritat del nostre alcalde, tot tira endavant i tindrem un carrer Sant Ramon sense voreres, a nivell, amb zones d’aparcament ben delimitades (nomé cal veure qui i quan s’aparca sobre les voreres actuals).

Esperem que ningú acusi a l’equip de govern de delicte contra l’administració per com s’està venent el que no és per tal d’aconseguir subvencions per coses inútils i innecessàries, que seran molt difícils de justificar si no és enganyant a les administracions que concedeixen les subvencions de forma tan maldestre.

Podeu veure el projecte en el següent PDF, en el BOP o a la pàgina de l’ajuntament.

APROVACIO PROJECTE T COMERCIAL

Aprovació inicial del POUM.

Es porta la seva aprovació inicial al Ple del dia 30 de juny a les 19:30h, tal com es desprèn de la pàgina web de l’ajuntament.

Suposo que els membres del govern i els seus amics més propers l’han vist i l’han pogut examinar, perquè als membres de l’oposició ha estat impossible mostrar-los-hi.  Ja fa més d’un any i mig que l’arquitecte encarregat de la seva redacció, el senyor Josep Maria Martí, íntim amic de l’alcalde de Puigdàlber, regidor d’Urbanisme de Vilafranca i president d’UNIÓ en aquella ciutat, va començar els treballs de continuació de redacció del POUM i ara resulta, que des del seu lliurament a l’Ajuntament el passat dia 19 de juny, no pot venir mai per explicar-ho una mica abans de portar-lo a l’aprovació i el senyor alcalde tampoc te calendari per fer-ho, que si obligacions personals inexcusables, que si el curs d’estiu d’UNIÓ…. tot són excuses, però en realitat, el que no volen es que es pugui examinar abans del Ple.

Sembla mentida que una cosa tant important es porti tan d’amagat, però el dilluns veurem de que va tot plegat, quin redactat han fet, quins canvis han incorporat. Tindrem també temps de presentar-hi al·legacions si han fet alguna barrabassada com pretenia el projecte inicial del 2006 amb el vist i plau de l’actual alcalde David Masdeu.

Com a temes d’actualitat, també podem parlar de l’aprovació de l’Ordenança sobre Convivència Ciutadana, amb més de 30 pagines i que no regula ni les deposicions dels gossos…. això si, obliga a tractar amb respecte als membres de l’Ajuntament sota amenaça de sanció.

També podem dir que s’està fent la tria del que ha de ser el nou agutzil per una temporada.

També s’ha sabut que comencen els problemes a la Llar d’Infants…. ai, ai ai…

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a NOTICIES BREUS a Puigdàlber (ja modificat)

 1. indignat ha dit:

  Senzillament indignant.
  Quina alegra, quina il•lusió, tenim un consistori màgic, omnipotent i no se quins adjectius més.
  Quan he arribat a casa aquesta tarda i he vist un full que suposadament ha de informar als veïns i veïnes amb claredat de la gestió del consistori i quina ha estat la meva sorpresa al començar a llegir el primer article. em semblava impossible el que llegia, quan he arribat al detall anual, ja que tot i estar ben còmode al sofà de casa meva m’he vist a la sala d’actes de l’ajuntament en una reunió informativa de fa uns quants anys en la que el senyor Regidor d’Hisenda deia que l’Ajuntament de Puigdàlber era el més sanejat del Penedès i tenia el futur assegurat per 30 anys, molt bonic tot aixó, però vergonyós de dir-ho quan ell sabia que tenia una sentencia de pagament de una expropiació no comptabilitzada, i a més penalitzada amb un interès elevadíssim que cada dia augmentava el deute. si senyors això era així, no com va dir en aquell moment, i ara ens diu que el que va trobar quan ell va tornar a l’ajuntament eren deutes i bancarrota, però no ens diu en cap moment d’un provenien aquells deutes. Senyor Alcalde no tergiversi la veritat i digui-ho tot, el deute venia d’una expropiació que ell mateix va gestionar i no se si tant bé o tant malament com va saber, però que el nou govern del 2007 va haver de parar per no incrementar més aquell deute. A més d’una nefasta gestió a la construcció d’una llar d’infants, la qual va costar el doble del preu pressupostat, un bon paquet també senyors!!
  Però ara ho han solucionat tot i tornem a estar amb superàvit. ESPERO QUE NO SIGUI COM EL QUE ENS VAN DIR ANYS ENRERE!!
  Sincerament m’indigna que amb aquesta prepotència, ens tractin a tots els Puigdalbencs i Puigdalbenques de rucs i perquè no dir-ho de idiotes, i amb perdó.
  Potser seria interessant que es dediquessin al govern del païs, s’acabaria el deute exterior, les retallades, l’atur i segurament la corrupció, això si, cultura, educació i justícia a terra.
  Puigdalbenc avergonyit de ser-ho!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s