VAIG PODER RECORDAR

En una recent trobada vaig coincidir amb persones que coneixen bé la història d’alguns personatges que han afectat molt a la convivència de Puigdàlber en aquests darreres 25 anys. Com tothom sap i coneix,  el personatge que més ha influït en la història més recent  és  un alcalde “rebotat”  de Vilafranca i que va aparèixer a Puigdàlber com a factòtum polític als voltants de  l’any 1991. Es bo recordar la història que ja he repetit tantes vegades, perquè sense la història no s’entenen moltes coses.

sala-polivalent-lateralÉs normal que  tothom busqui el seu benestar personal,  la seva ubicació política, pública i privada i que si es tenen dificultats, ja siguin econòmiques o d’altra tipus,  es busqui el millor per  donar-les hi solució. El que no és tant normal, o tal com estan les coses, no hauria de ser-ho, és  passar per damunt de tots i de tot per aconseguir-ho.  No importa  ocultar realitats a les administracions superiors per aconseguir ingressos que no corresponen,  no importa voler Can Ferranvendre patrimoni particular a l’Ajuntament en benefici propi, i en no aconseguir-ho,  inventar-se unes expropiacions  impensables i caríssimes per fer-hi una gran Sala  inútil i senzilla  (però a preu d’obra d’art) al mateix temps que una obra privada i així “despistar” el que es pugui, de forma que el control es fa impossible, tant en material com en factures de professionals que hi actuen.

DIPUTACIO BARCLEONANo és normal acceptar una càrrec polític amb el compromís de compartir-ho amb altres companys i quan és l’hora de la veritat dir-li que “nanai”, sense importar ni les amistats, ni la moral, ni les formes…. tan sols subsistir en aquest món de la política rastrera a que ens estan acostumant les darreres informacions que surten cada dia als diaris i setmanaris.

Tampoc és normal massacrar de forma ferotge a un ex-company  de partit pel sol fet de portar la contrària i voler-se presentar per un altra llista, fent difusió per tot el poble de Puigdàlber de mentides i acusacions. Podríem dir que per algun personatge, SI ES NORMAL FER AIXÒ…. ho ha demostrat en varies ocasions.

ABANDONAR EL VAIXELLEl que si és normal en aquests tipus de personatges, es abandonar el vaixell quan les coses no surten al gust de l’interessat, tal com el nostre personatge va fer, en el moment que ja havia aconseguit el que volia, va fotre el camp… i per postres, “enfadat”. Però va deixar un bon deixeble, amb menys paraules però encara amb més malícia.

Tots els que llegiu aquest  bloc sabeu de sobres de qui i de què estem parlant…….. qualsevol dubte o endevinalla ho podeu posar com a comentari al final de l’article.

No hi ha com trobar-se gent que coneix una història comú i recordar-la tants anys desprès…. i el que és millor, coincidir amb els fets i diagnòstics tot i no haver-se conegut mai abans. Coses de l’Estiu !!!

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s