LA TEORIA DELS XANTATGES

Sempre he pensat que en el món de la política les coses no son mai blanques o negres i que ningú es pot fiar mai de ningú. Estem rodejats de noticies de totes classes que deixen ben galdosos als polítics en general, des dels càrrecs mes grans als més insignificants, entenent submisiocom a tals, els alcaldes  de pobles petits sense cap rellevància però que es pensen ser els amos de l’univers; dels regidors dels governs  d’aquests pobles ja no dic res perquè la majoria prou feina tenen per entendre res del  que s’hi cou, però hi han de ser perquè la llei ho diu i són necessaris per obtenir els quòrums necessaris i poder per fer anar el cap amunt i avall.

Dit això, voldria ressaltar que, segons s’ha vist, per aconseguir càrrecs dintre de la política de baixa estopa, s’han de saber coses del “altres” i fer-los hi saber, de forma que funcioni el que he anomenat, “la teoria dels xantatge”. El més interesant es saber coses que els més grossos volen amagar…… i que pel que s’està veient, una bona part tenen coses per amagar, a continuació, han de saber que el petit polític aspirant a pujar sap “coses” del polític de més poder i és capaç,  sense escrúpols, de fer-ho servir per “escalar” en els graons del poder. El sistema ja esta servit per aconseguir càrrecs a dit dintre d’un Departament i sense oposicions, assegurant una jubilació ben airosa. Quants càrrecs han accedit d’aquesta forma ??? Com sempre he dit en aquest bloc, els articles sempre són aplicables al petit poble a que fa referència el títol. Per altres tipus de política de gran volada, s’ha d’estar be amb el mon financer

Un altra forma de pujar en la política sense fer res, és el pagament de sacrificis teòricament fets en favor del bé del partit o en favor d’altres polítics a qui es deuen favors o promeses. Aquesta segona versió s’aplica sobre tot per col·locar a persones que no fan res en càrrecs ben remunerats i que els permetent fer altres feines, ja sigui en el camp polític o privat. Podríem consultar en aquest sentit tots els càrrecs de confiança a les Diputacions, els assessors i encarregats d’estudis de qualsevol cosa…… al  Penedès també en coneixem molts, tant dels grups que ara estan al poder com dels que hi havia abans.

Permeteu-me que no sigui més explícit, però segurament que alguna gent que llegeixi aquest article es veurà identificada i molta d’altre deduirà ben fàcilment o identificarà a les persones que em refereixo, com a mínim al Penedès.

Campana llibertatCom a resum de tot plegat i ara que és noticia…….. Quanta gent sabia coses d’en Jordi Pujol i ho ha fet servir per “escalar”  a canvi del seu silenci ??…  Tanta hipocresia hi ha a la política que ningú sigui capaç de fer el que ha de fer i denunciar les irregularitats quan es veuen a simple vista ??….. Si volem, QUE EL VOLEM, un País nou, tenim molta feina, SOM-HI. UN PAIS NOU SENSE CORRUPCIÓ NI MALVERSACIÓ. Ens ho mereixem !!!

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a LA TEORIA DELS XANTATGES

  1. Miquel A Ferrer ha dit:

    Sense oblidar als “cooperadors necessaris” per omissió. Tenallats per la por. Que no troben suport ni protecció del sistema judicial. Ens cal fer foc nou, ens cal la independència per canviar les coses de soca-rel. Per somiar en una nova consciència social i política.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s