ASSAJOS BALLS POPULARS AMB PROBLEMES

BALLS POPULARSEstem en dies crucials per veure avançar o retrocedir al procés cap a la independència de Catalunya, però això no ens ha de fer oblidar el dia a dia del nostre Ajuntament de Puigdàlber, objecte principal d’aquest bloc.

Fa molts dies que no escrivia i no per manca de noticies o de fets, sinó per manca de temps per fer-ho. Ara no és que me’n sobri, però crec que és la meva obligació anar informant del que passa, ara que han desaparegut els tan promesos “butlletins municipals”.

La darrera actuació de l’Ajuntament de Puigdàlber, que no la més important ni transcendent, han estat els impediments o intents de boicotejar els assajos de la canalla pels “balls populars” que es feien a l’auditori de l’Ajuntament de cara a la Festa Major d’aquest any 2014.

I és que a l’Ajuntament de Puigdàlber no li va costar res exigir a la persona que de forma totalment desinteressada ensenya els balls, que si tenia assegurança per fer això. Davant d’aquesta actuació de prepotència davant la voluntarietat, es van convocar els assajos del dilluns dia 3 de novembre a la plaça de l’Ajuntament, cosa que va fer reaccionar a l’Ajuntament, que es va “inventar” que havien fet una ampliació de l’assegurança que cobria també el assajos i que ja es podien tornar a fer a l’auditori de l’Ajuntament.

Aquests sembla ser que son els fets, ara ve la reflexió:

FESTA MAJORAquests balls es van iniciar en el període de govern de CiU (sense Masdeu) i PSC (de Harry), de forma totalment desinteressada com ara, els vestits els van fer també de forma voluntària i desinteressada, gent del poble i tothom es va abocar per poder-los mantenir en els anys futurs. Quan el senyor Masdeu i el senyor Harald Ebinger (PSC) van fer la moció de censura contra el govern de CiU (sense Masdeu) i posteriorment govern d’UNIÓ a l’any 2011, es van veure OBLIGATS a continuar permetent aquests balls i mantenint totes les costums que s’havien establert en l’època anterior, com ara el sopar de cap d’any, el de Sant Joan…. coses que a ells mai se’ls hi hagués acudit, però que es van veure obligats a mantenir. El que demostra la poca voluntat de servei és que ara tot ho han donat a tercers per la seva organització, amb el que ha perdut l’encant de col·laboració, i és que ganes de treballar poques i millor que tot ho organitzin altres encara que surti malament com moltes vegades ha passat.

Aquesta vegada, amb aquest intent de boicotejar l’assaig “s’han passat”, ara es veu que tothom haurà de tenir assegurança, els que fan gimnàs, els que fan Pilates, els que fan dansa del ventre, els que fan ioga….. els que fan “pastorets” a la Sala Polivalent……….. i fins i tot perilla la cavalcada de Reis si no ho organitzen els membres del govern, perquè no han estat capaços ni tan sols de fer-se responsables de pagar una bateria (112 euros) d’un tractor que va explotar com a conseqüència de suportar un sobrevoltatge per la il·luminació de les carrosses.

No es tracta de fer obres i més obres a Puigdàlber (per altra banda totes inútils del tot) sinó de conformar una societat plural i amb participació, amb voluntarietat i ganes de mantenir una vida social transversal i no classista com la que es propugna.

Ara serà qüestió d’analitzar TOTES les assegurances de l’Ajuntament, què asseguren, quines actuacions estan cobertes, per quines quanties, a qui es paguen les assegurances i quin és el seu cost. Poc a poc.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s