ALTRA VEGADA LES BIGUES DEL CENTRE

SONY DSCEl dia 9 de novembre va ser un gran èxit de participació i com és natural, a Puigdàlber també. El procés participatiu es va dur a terme a la entrada del Centre, a l’avinguda de Catalunya 8 de Puigdàlber.

SONY DSCEl fet de passar-hi el dia em va fer recordar que estava trepitjant un terreny on hi havia hagut el CENTRE, el veritable CENTRE de Puigdàlber, el que millor s’havia conservat a les rodalies i que va ser enderrocat de males maneres per ordre i desig  personal d’un alcalde que va governar (a tot se’n diu governar) a Puigdàlber des de l’any 1991 fins al 2007, la major part dels anys com a llista única. Aquest Alcalde es deia i es diu encara ara Manel Carrera Labrado i ja PORTES MELIS 1forma part de la història negre de Puigdàlber, degut a les seves obres faraòniques (Ajuntament desproporcionat, Centre Cívic amb expedient impossible i de molt baixa qualitat, Llar d’Infants que costa el doble del pressupostat i encara s’ha hagut de modificar recentment, expropiacions mal gestionades que valen el doble per culpa dels interessos no pagats, obres públiques dubtoses per la seva coincidència amb obra particular i un llarg etcètera per continuar.

PORTES MELIS 2PORTES MELIS 3Aquest enderrocament del Centre, protagonitzat per Manel Carrera va suposar la pèrdua d’un dels únics patrimonis cultuals de que disposava Puigdàlber. Enderrocament que va ser recolzat per una llista de 35 persones que consten en un acta de l’Ajuntament i que són fàcilment reproduïbles si algú vol saber de qui es tracta.

De la construcció i disbauxa del nou Centre, o simulacre que s’ha fet en el seu lloc sería material d’un article molt més llarg.

Del que es tracta ara, i continuant en un article que es reprodueix a continuació de fa mesos, és donar a conèixer on han anat a parar les jàsseres de melis que es van treure del CENTRE adduint que estaven en molt mals estat (quina mentida més denigrant). Tothom ha vist en altres ocasions les jàsseres tallades a les portes del CENTRE i ara tenim ocasió de veure una de les portes que s’han pogut fer amb la seva fusta i la quantitat que encara queda per fer servir per obres de qualitat. Quina vergonya !!!

VIGUES DEL CENTRE PUIGDALBER

CARRERA, sempre et recordarem !!!…………. però també a les persones que han fet possible la destrucció del patrimoni i que un dia o altre figuraran a la entrada del CENTRE, al costat de la placa de la inauguració on consta la consellera que ha pagat dues vegades la planta baixa.

Les fotos van distribuïdes per l’escrit.

Veure també: https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2014/07/13/comentaris-recents-nou-apartat-dacces-directe-a-la-dreta-de-la-pagina/

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s