“ORDENO Y MANDO”

Ja vaig quedar ben parat quan el passat dilluns dia 2 de febrer, mitja hora abans de la reunió convocada pel senyor alcalde de Puigdàlber, vaig trobar parlant al senyor Carrera amb el senyor Masdeu, que rebia les darreres indicacions per enfocar la reunió d’una forma segura i intransigent. I de ben cert que ho va fer, no li va importar demostrar la veritable raó del seu mandat: Fer el que li rota, fer el que li dona la gana, fer el que vol sense importar-li el que digui la gent  ni si les obres i decisions que pren beneficien al poble o no.

La veritat és que, des de la prepotència de l’alcalde Carrera, que es va burlar del mort i de qui el vetlla, no havia vist mai tanta hipocresia  en una trobada amb la gent del poble, la bona gent del poble.

De res ha servit la protesta quasi unànime per una decisió que tenia fàcil solució, com ara el canvi d’una obra a la entrada del poble que al final resultarà més cara que comprar-la prefabricada i “normal” (parlem de la parada d’autobusos o llenyer). Una parada que al final resulta que no serà més que un refugi per la canalla perquè d’autobusos no n’hi passaran, o més ben dit, passaran de llarg per l’altra banda de la carretera.

Una obra que ara s’ha obert pel costat, que hi posaran ?? Si hi posen vidre, resulta que tots els vàndals de Puigdàlber (que segons l’alcalde sembla que sigui tothom) els trencaran. Si ho deixen obert, em pot dir senyor alcalde perquè serveix l’obra ?? Sort que els bancs els han fet de  totxanes a prova de vandalisme. Va home va !!!

Una nova acció d’un ignorant alcalde del que passa al seu poble (diu que ell no pot estar per tot… com si hi dediqués gaire temps), ha estat l’actuació d’uns treballadors del manteniment de la C-15 que sense avisar als seus propietaris, han decidit tallar d’arrel unes plantes que hi havia a la paret d’una propietat on s’ha obert el vial de servei de la carretera.  I aquesta actuació s’ha fet amb l’autorització expressa del nostre regidor d’obres, el senyor Tello, que, tot i ser de viatge (tenim uns governants molt viatjats), va deixar signada l’ordre d’intervenció per tal que ho fessin quan ell no hi era. Va home va !!

I que faran més ara que ja s’ha aixecat la veda ?? Han vist que no passa res, han vist que poden fer el que els hi doni la gana i no passa res, tenen el camí lliure per fer el que vulguin. Han vist que al govern espanyol pots robar, aixafar, fer lleis contra el poble i contra Catalunya i no passa res… i s’han apuntat al carro de la prepotencia descarada. Han vist que poden anar trepitjant i no passa res, han vist que es poden aprofitar de la política i no passa res, sobre tot quan l’alcalde ha vist que per tirar endavant amb les seves  ànsies de protagonisme cal apropar-se a la pitjor part de CiU:  UNIÓ, amb les seves incongruències i inseguretats programades, que li van força be als seus ideals…  o manca d’ideals. Tot s’hi val !!

Espero que el senyor Masdeu Baqués tingui la valentia de tornar-se a presentar a les eleccions municipals de maig de 2015 (i que surti elegit), per tal que pugui assumir ell mateix totes les obres que ha endegat i el seu partit perdi tot protagonisme en les eleccions de setembre de 2015, per tal que vegi que, sense els favoritismes que li atorga la connexió amb les instàncies que destinen els diners per llençar-los a la claveguera, no es rés més que un gestor nefast que només ha portat el poble a la indigencia social, obligat a conservar unes infraestructures innecessàries i costoses per un poble de 500 habitants. Ja va començar el seu mestre (Carrera) amb obres que s’han demostrat totalment  defectuoses i mancades d’utilitat i ara ELL continua i ha continuat amb la mateixa dèria. Pobre Puigdàlber, quina mala sort vas tenir, quin mala sort has tingut amb l’arribada d’aquest dos personatges units per l’avarícia i l’egoisme.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s