PUIGDALBER I LES ELECCIONS

Puigdàlber forma part del reduït nombre de municipis en els que CiU és UNIÓ. M’explico: El govern municipal de Puigdàlber està format únicament i integra per membres del partit d’UNIÓ DEMOCRÀTICA DE CATALUNYA  del senyor Durán i Lleida i ho dic així perquè sembla el seu propietari tot i les desavinences internes. Aquest fet va ser conseqüència d’un intercanvi de cromos molt freqüent entre CDC i Unió per salvar el seu matrimoni a les diferents comarques i  mantenir les cadires de cadascú dintre de les matemàtiques partidistes.

Ortega i Masdeu donant-se la màÉs un govern elitista encapçalat pel senyor David Masdeu i Baquès que governa amb majoria absoluta i assumint la major part de les tasques de forma personal o, com a molt, en Junta de Govern Local quan es tracta de no assumir masses responsabilitats. D’aquesta forma a Puigdàlber s’aproven veritables barrabassades per aquest sistema, s’adjudiquen projectes o direccions d’obra a familiars de l’alcalde o a empreses en que hi te molt a veure aquest mateix familiar, es contracten assegurances també a familiars… etc. No es que tot això sigui il·legal (ho ignoro), però fa una miqueta de tuf.

VIATJANTA l’Alt Penedès hi ha tres municipis governats per UNIÓ, Puigdàlber, Sant Martí Sarroca i La Granada. Pel que fa al primer municipi, el seu alcalde és a la vegada President Comarcal d’UNIÓ,  a més a més de president del Consell d’Alcaldes i conseller al Consell Comarcal, però el més curiós és que més d’un trenta per cent del temps es fora de viatge (sobre tot Japò i Dubai) i per tant, poca o nul·la dedicació pot tenir en tots aquest organismes. Pel que fa al segon municipi, es veu que també el seu alcalde ostenta un càrrec de confiança a la Diputació de Barcelona (cobrant, es clar) i el de La Granada sense cap vinculació a càrrec partidista important que jo sàpiga.

viure al poble 2014Amb el que si coincideixen Puigdàlber i La Granada, és en que han estat ambdós els únics beneficiaris del “Viure al poble Més” de la comarca (casualitat ??), amb unes assignacions econòmiques per inversions  de més de 700.000,- euros cadascun i que tots dos han dedicat a fer “OBRES I MÉS OBRES”, en el primer poble totalment innecessàries (poble enoturístic i comercial) i en el segon, per restaurar els casc antic del municipi (desconec la seva necessitat, però tinc entès que com a mínim ho van consultar als veïns).

Tot està en obres de cara a les eleccions del 24 de maig. Però la pregunta és, estaran aquest pobles amb els seus governs unionistes a l’alçada del país, tot i representar a CiU  en el territori ??

cartipasEstic segur que a la llarga, UNIÓ anirà a remolc de CDC perquè si no, es quedaria sense seients, però de moment, sembla que no volen fer el pas de decidir per quin país es decanten i ho deriven a passades les municipals. No entenc aquesta demora i crec que fora molt més honrat que prenguessin aquesta decisió abans de les municipals i així sabríem per on va el govern municipal governat per aquest partit, sense perills de no sumar de cara a la consecució del país que volem i que no tenim clar que representa UNIÓ.

Aviat tornarem a parlar de les obres.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s