OBRES AVINGUDA CATALUNYA

ESTRICTAMENT LOCAL

Cap dels que assistirem a la presentació de les obres de la TComercial de Puigdàlber vam entendre massa de que es tractava, es va preguntar que passaria amb les entrades de les cases, en voler convertir el carrer Sant Raimon de Penyafort en un carrer sense voreres, es va preguntar si es continuaria poder entrar amb cotxe als portals destinats a garatge, es va preguntar com quedarien les façanes, es va criticar el fet que només s’arreglés el sobre del carrer sense intervenir en les clavegueres ja antiquades i possiblement embossades… etc. El senyor alcalde va contestar que només es podien fer obres “per fer maco” atès que la subvenció només era per això.

VORADA AV CATLUNYA 2Una de les coses que també es van preguntar es on anirien a parar les vorades de pedra granítica i el senyor Masdeu va contestar que les que fossin necessàries, s’aprofitarien per posar-les als trams que també s’havien d’arreglar de l’Avinguda de Catalunya en la que també s’intervé de forma menor.

VORADA AV CATLUNYA 1Realment, el projecte així ho contempla, en les zones de l’Avinguda Catalunya on es fan obres hi havia d’anar, vorada de pedra granítica i rigola blanca. El projecte posa:  P9 VORADA RECTA  DE PEDRA GRANÍTICA 20×30 i P13 RIGOLA BLANCA 20x20x8.

En realitat, com ja sospitava al final de l’article anterior, el que s’està posant son vorades de ciment de les més barates que existeixen al mercat, el que farà que, una part de l’avinguda de Catalunya siguin de pedra, ben conservada i d’una elegància superior i a l’altra, precisament la part en la que s’intervé i que “hauria de ser més maca segons l’alcalde” serà d’una qualitat ridícula a l’alçada de les urbanitzacions més “cutres”  que ens puguem imaginar, amb vorada de ciment estret i simple (només cal mirar-ho). https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2015/02/27/sembla-mentida-la-incompetencia/

Recordo que en la darrera reunió del dia 2 de febrer de 2015, convocada per l’Ajuntament per intentar explicar el retard de les obres i atendre les múltiples queixes dels veïns (que encara ara no poden entrar als seus garatges), així com la protesta generalitzada per la construcció d’una parada d’autobús monstruosa, es va afirmar per part  d’un dels assistents, que el que hauria d’haver fet la gent que protesta contra la parada, es mirar el projecte de l’obra per poder-hi dir la seva.

Doncs això és el que fem i veiem com s’incompleixen reiteradament moltes de les especificacions del projecte, que, quan convé es canvia a benefici de no sabem qui ni perquè.

JACERES DEL CENTRE 2IMG_3013[1]On han anat a parar les vorades de pedra del carrer Sant Raimon ?, al mateix lloc on van anar a parar les teules del centre ?, al mateix lloc on han anat a parar les bigues de melis del  Centre ?. Ja em mirat el projecte M., i podem comprovar que quan convé es canvia el que es vol sota conveniències poc clares (podrien ser diferències econòmiques no contemplades).

Torno a repetir,  estem permetent i col·laborant en una forma de fer política basada en les aparences i que cap benefici porten al bé comú, estem llençant diners en obres inútils i desprès critiquem la construcció de trajectes AVE que va sense viatgers, de la mateixa forma que fem carrers que  pretenen ser bonics sense utilitat i parades d’autobús  sense autobusos.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a OBRES AVINGUDA CATALUNYA

  1. Enric Alemany i Pagalday ha dit:

    Ja fa un temps que vinc llegint les noticies que es publiquen al bloc, i la veritat es que hem sorprén la quantitat de situacions “extranyes” que realitza l’equip de gobern d’aquest petit, però eixerit municipi penedesenc.
    Ja es curiòs que desapareguin les teules, o que n’apareguin les restes que en quedaven, dins una propietat particular; ho és de curiòs, que desapareguin les vigues de fusta de melis, d’un local municipal enderrocat; i per acabar-ho d’adobar, també ho és que desapareguin les pedres de grànit de la vorada d’un carrer en obres. Ara, el que ja no és tan curiòs, ès que els presuntes responsables d’aquestes desaparicions, siguin membres de l’equip de govern, persones vinculades, per diferents motius a l’equip de govern, i funcionaris municipals. Això té, al meu modest entendre, altra nom que no cal dir, dons tothom que s’afeiti coneix, això fa tuf, i la veritat, no s’enten que els veïns no ho denunciin, dons no serà que l’administrador d’aquest bloc no els ho posi fàcil.
    No ens podem queixar de que els polítics son …, que la política es una … , si quan pasen coses com les que s’exposen en aquest bloc, no les denunciem, als mitjans de comunicació, o a la justicia si fos el cas, dons no denunciar-les, ens fa complices dels autors d’aquestes malifetes, i fa que aquests governants es sentin cada cop més valents, i més poderosos, i fa també, que nosaltres, els que callem, cada dia siguem més mesells
    Ànim amic Tutusaus, no defalleixis, amb gent com tú, i com el jutge Vidal, es amb qui vui construïr un nou estat; no pas amb els porucs, els mangants, i altres especímens que voleien, NO, amb aquests no, tot i que aquests també voten, SI, els mesells també tenen dret a votar, si no aquestes coses tan “extanyes” no passarien.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s