PROTOCOL DE MANIOBRA AUTOBUS

Volia explicar a tothom que ho vulgui llegir, el protocol d’actuació de l’autobús quan passa per Puigdàlber per la zona de la parada nova de trinca que cada vegada s’assembla més a un tanatori (si l’Ajuntament ja s’hi assemblava, ara, a la parada i han posat més a més, la pedra gris).

maniobra diaria

maniobra diaria

PROTOCOL DE MANIOBRA: L’autobús entra des de la C-15, tan si procedeix de Vilafranca com d’Igualada, a continuació agafa tot el carril contrari  de l’avinguda de Catalunya i ocupa tot el carrer, gira cap a la dreta ocupant  TOT el carril de servei de la C-15 i para al mig, ocupant tot el carril de servei i les 2/3 parts de l’avinguda de Catalunya; així roman mentre la gent, que espera l’autobús sota les flamants pedres grises, surt de la parada, camina 20 metres per la vorera, travessa el carril de servei (inutilitzat en la totalitat per l’autobús) pel davant de l’autobús i puja per la porta dreta davantera (normal),  arrambada a la que havia estat granja i ara en estat ruïnós.

Amb aquesta actuació obligada podem veure que :

** No era en absolut necessària la parada en el lloc on s’ha construït .

** No era necessari fer una obra tant complicada per una parada d’autobús, que es venen ja prefabricades y molt més funcionals i atractives.

** No s’ha fet cap estudi de mobilitat ni s’ha consultat a la companyia d’autobusos sobre la millor solució de forma que no s’interrompi la circulació cada vegada que passa l’autobús.

** No s’ha tingut en compte que aquest lloc de parada de l’autobús és el punt més llunyà per a totes les persones del poble i tot i així, no soluciona cap dels problemes que provoca el pas de l’autobús pel mig del poble. (Cal tenir en compte que els camions articulats del poble i els que van a la industria del camí de Bellavista passen sempre per l’avinguda de Catalunya sense cap problema).

** S’ha actuat en contra de les opinions del poble segons la reunió que es va fer, de forma que el govern actual, ha pres el pel a la població…… sense dir altres coses de l’obra general que encara no està acabada.

** Serà l’Ajuntament el responsable de qualsevol cosa que passi davant la inseguretat que signifiquen les maniobres de l’autobús en la forma que es veuen obligats a actuar.

** Per sort, és molt fàcil eliminar aquesta obra inútil i reconduir el pas de l’autobús per Puigdàlber.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s