JA ES VEU EL FINAL

UN COMENTARI:

https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2015/05/05/ja-es-veu-el-final/#comment-159

Sembla que finalment,  amb un mes de retard sobre la data prevista per donar per enllestides les obres del  projecte “Viure al Poble Més”  (carrer Sant Ramon, Avinguda Catalunya, plaça de l’Església, plaça de davant de Ca La Remei  llosa de la Sala Polivalent, plaça Ajuntament i plaça del  Til·lers), s’estan fent els darrers retocs de les obres.

Dic fent els darrers retocs perquè encara manca força feina a fer: arreglar els desperfectes ocasionats (que no són pocs), acabar la inacabable obra de la plaça de l’Ajuntament, acabar la plaça de l’Església (esperem que abans del dia de la Verge del Remei), començar la llosa del voltant de la Sala Polivalent… etc.

Ara be, com ha quedat l’obra ?? És una opinió bastant dispar. Per uns, entre els quals jo em compto, ha estat una obra totalment innecessària i amb uns resultats molt deplorables que no han complert les grans expectatives que es van prometre en presentar l’obra:

** El carrer Sant Ramon s’ha convertit en un carrer que, a simple vista res ha canviat (el color si, de moment), només que ara no te voreres amb desnivell, però continuarà sent una disbauxa d’aparcament encara amb més facilitats per envaïr les voreres marcades, els cotxes continuaran circulant (no és pas una zona piatonal) encara amb més facilitat i possiblement sigui el carrer més “brut” del poble en quatre dies atesa la impossibilitat de neteja dels espais que assimilen a llambordes, per no dir també el més sorollós.

** S’ha deslluït totalment la plaça dels Til·lers amb una zona de joc infantil en un lloc força inadequat i que la fa inservible per a qualsevol acte al centre del poble (es podia haver aprofitat com espai lúdic i lliure d’entrebancs).

** S’ha desaprofitat solucionar la mobilitat que representa la entrada al poble i la connexió de la C15 amb el vial de servei. La zona enjardinada (o pretesament enjardinada) de la entrada impedeix tota visibilitat (si era un problema un Stop de sortida pel cantó del pont, ara ho és pels dos cantons). No cal parlar de les maniobres de l’autocar (article anterior).

** La plaça de l’Ajuntament no ha sofert cap canvi, tan sols la renovació de les lloses per unes que ja estan plenes de taques d’humitat (cosa que no passava abans). El mur de delimitació amb l’Avinguda de Catalunya no significa cap avantatge si el comparem amb el que hi havia, amb l’agreujant que les lletres clavades suposen un perill si no es protegeixen de forma adequada. I per cert, parlant de lletres, l’escut que hi ha de Puigdàlber no es correspon amb l’escut oficial (voleu dir que no s’hauria de canviar ??).

** De la plaça de l’Església encara no en podem parlar, però bastant “armatoste” si que és.

** No cal parlar de la porta d’accès a l’Escola Virolai, digne d’una historieta de Mortadelo i Filemon. I tampoc cal parlar de la parada del bus o “mirador del monolit”

Un altra tema que queda pendent i esperem que per part de l’actual equip de govern es resolgui, és el canvi important que ha sofert el projecte executiu si el comparem amb el seu compliment. No és un tema menor perquè per rebre la subvenció del FEDER s’ha de justificar el compliment del projecte tal com es va presentar o la justificació dels canvis introduïts. Per molt que s’ha demanat, l’Ajuntament no ha contestat mai i un dia o altre ho haurà de justificar;  esperem QUE HO FACI ABANS DE LES ELECCIONS MUNICIPALS. Per valorar els incompliments finals esperarem a que es donin per finalitzades les obres (incloses les obres amb les millores que es va comprometre la empresa i gracies a les quals se’ls hi va adjudicar l’obra). Si no s’expliquen els canvis i la seva necessitat, si no es fan totes les obres que conformen les millores, l’adjudicació haurà estat un frau i així s’haurà de denunciar.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a JA ES VEU EL FINAL

 1. Enric Alemany i Pagalday ha dit:

  De nou un article punyent, en el que es denuncia la mala gestió municipal duta a terme per un equip de govern que, per el fet de comptar amb majoria absoluta creu, que també poseeix la veritat absoluta.
  Aquest fet, però, no és particular del municipi de Puigdàlber, malhauradament passa a molts d’altres, degut. sobre tot, a la mal entesa confiança que el poble atorga als equips que es presenten a unes eleccions, i que fa que més que gestió raonada i disciplent, es converteixi en una barra lliure, on tot si val, inclòs moltes vegades la corrupció, l’amiguisme i l’aprofitament indegut.
  Ara bé, el més estrany és, que aquests equips que de la confiança en fan abús de confiança, quan es tornen a presentar a unes eleccions, el poble els hi torni a renovar, doncs, o bé en són complices d’aquest abús, o bé són mesells i ja els està bé el que passa.
  Ara acaba de començar la campanya electoral per a renovar els equips municipals, i tenim, en els pobles que passin fets com els que s’exposen en aquest bloc, l’oportunitat de cambiar, de fotre’ls al carrer, de no ser complices dels mals governs, i molt menys de ser mesells.
  Enric Alemany i Pagalday

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s