ELECCIONS MUNICIPALS 2015

Ja s’ha vist com han anat els resultats a Puigdàlber, el grup d’ERC es torna a quedar amb 3 regidors i el  grup d’UNIÓ, amb 4, per tant, pot governar altra vegada amb majoria absoluta.

Aquesta  vegada però, han votat  25 persones menys que a l’any 2011 i el grup d’ERC ha aconseguit només 2 vots menys i en canvi, el grup d’UNIÓ ha aconseguit  12 vots menys que a l’any 2011.

Tot i el gran esforç que ha realitzat la llista d’UNIÓ  amb el porta a porta insistent  i en massa, no ha aconseguit millorar els resultats obtinguts a l’any 2011, ans al contrari, encara han estat quelcom inferiors.

“El números no quadren”, s’ha sentit dir en alguna de les reunions posteriors del grup d’UNIÓ. I és que ho tenien tot molt ben  mil·limetrat, volien una majoria  aclaparadora, no en tenien prou en guanyar per majoria, volien aixafar al contrincant d’ERC per demostrar que  tothom els admira i aprova les seves polítiques d’inversions infinites.

Resulta que la gent de Puigdàlber té molt més seny del que es pensen des del grup d’UNIÓ i no es  creuen el que els diu el senyor Masdeu i els que l’acompanyen (que possiblement tampoc sàpiguen “de la missa, la meitat”).

Si  als votants de Puigdàlber ( 414) els hi restem totes les famílies implicades en la llista d’UNIÓ i els votants captius que això significa, resulta que ben poca gent vota lliurement i d’aquests, la majoria ha votat ERC.

El grup d’ERC ja va deixar ben clar perquè es presenta: entre d’altres coses, per lluitar per la transparència, informació i legalitat de les iniciatives d’UNIÓ.

Des d’ERC es complirà tot el que s’ha promès i per això ja han anunciat uns canals de comunicació a través de la seva adreça de correu i bloc per tal de tenir a tothom informat de les iniciatives i noticies que genera l’Ajuntament.

Us passo l’adreça del seu correu i del bloc:

puigdalber.erc@gmail.com

http://www.ercpuigdalber.worpress.com

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari