ELECCIONS MUNICIPALS MAIG 2011. PUIGDÀLBER

 

Aquesta entrada recollirà totes les noticies sobres el procés electoral a les eleccions municipals del municipi de Puigdàlber programades pel mes de maig de 2011

15).- 27 -05-2011              DARRERA NOTICIA I RECORDS

 Imatges del passat. No ha pogut ser per culpa de qui ho hauria d’explicar. En aquest bloc ja es parlarà sempre  d’UNIÓ a Puigdàlber, aquí ja ho han aconseguit i poc a poc ho aconseguiran a tot arreu. Com més imputats, més guanyen, com més noticies dolentes des del punt de vista moral, més vots treuen. Aquesta és també la darrera noticia referent a les eleccions municipals 2011.

Nomes cal dir al “senyors” de l’IUP, que si haguessin estat més generosos amb el Harry i li haguessin  “deixat”  22 vots, ara els d’Esquerra tindrien 2 regidors, els de l’IUP (ara UNIÓ ) 4 i a més a més el  Harry com si fos d’UNIÓ. Han estat massa egoistes…., però el poble de Puigdàlber hi ha sortit guanyant. Així demostraran del que són capaços tot sols.

 

14).- 23-05-2011            RESULTATS ELECCIONS COMPARADES

http://www.elpunt.cat/canals/politica/eleccions-municipals-2011/resultats-eleccions-municipals-2011.html

13).-  20-05-2011                  I FINALMENT, EL DISCURS DE  l’IUP – CIU

Va ser el darrer dia de la campanya, el dia 20 de maig de 2011. La gent no anava a un meeting o trobada de presentació d’un programa electoral de la nova llista de CiU a Puigdàlber o antiga IUP, la gent ANAVA A BERENAR………. Que no veniu a berenar ??? deien.

Aquesta és la forma que te CiU d’atraure gent a la seva convocatòria, preparada dos diens abans per un dels mes insignes electricistes del poble que, com a antic president de l’IUP, suposem que no ho facturarà a l’Ajuntament. Ja es veurà.

El contingut: Si no fos per la presentació del Diputat (d’Unió, per descomptat) que va venir a presentar la trobada, meeting, berenar o el que sigui, hauria quedat bastant pobre tot i la parafernàlia muntada amb recepcionistes incloses a les escales i a la entrada de l’Auditori Municipal.

Al principi, un flac favor per part del Diputat, defensant una política dirigida a les persones i no tantes construccions i camps de futbol………. Quina putada Masdeu !!, tu que només tens al cap les construccions i la gespa al camp de futbol………. La segona al teu a favor…. Com que és tant tossut i “cabezota” no patiu que des de CiU tot li donarem………. Retallarem Sanitat, Ensenyament, no farem vacances, els Diputats s’abaixaran el sou i tot el que vulgueu, però a Puigdàlber tindreu gespa artificial, és,  de  llarg , el que més os convé.

I els números ??? Es veu ben clar que només els saben fer, però no defensar, properament es veurà com demostren el que diuen i quines veritats. Encara estem esperant tot el poble la defensa des de novembre de 2008.  Masdeu, a veure com t’ho faràs d’ara endavant.

Salut i sort. No és gras tot el que llueix.

12).- 19-05-2011                          SI NO FOS PER…………….

Si no fos perquè el senyor Ebinger va deixar anar unes quantes mitges veritats en la presentació de la seva llista electoral, l’acte hagués estat força correcte.

El que passa i ja sembla una mania entre els que volen ser polítics o com a mínim aprenentes de polític, es que s’han d’atribuir A SI MATEIXOS les coses bones que NO HAN FET,  i volen amagar les COSES NEFASTES QUE SI HAN FET. I això és el que ha fet una mica el Harry, s’ha atribuït coses que no ha fet, s’ha aprofitat de la feina dels altres, com ara la posada en marxa de la llar d’Infants, les obres del col·legi,  la recollida selectiva per ell endarrerida………. To això ho va fer l’equip de la Maria i ho va continuar el Pere Ferrer i durant tota aquesta moguda, l’únic que va fer el senyor Ebinger, perdoneu si s’ofèn, és fer la punyeta, posar pals a les rodes i votar a favor del Masdeu de l’IUP………. fins que se’l van quedar.

De tal forma se’l van quedar, que representa que ja es seu, i aquesta forma de pertinença arriba fins a l’extrem de preparar-li la presentació de la llista i controlar fins i tot amb qui parla o deixa de parlar. És que el control  és el control……… Quina jornada electoral que us espera a tots plegats !!!!!

Pel que fa a la presentació, com sempre, promeses tan inversemblants com ara que el Diputat aconseguirà el diners per pagar les males gestions……. si, sobretot un Diputat a l’oposició del PSC que ha ensorrat el socialisme al Penedès, provocant llistes fantasmes i llistes de paraigudistes….. ell mateix en representa un. I no cal que intenti defensar que a les llistes hi poden anar “gent de fora”, això el que representa, és una manca total de respecte pels habitants de Puigdàlber.

Que tinguis sort Harry, no la mereixes, però, que tinguis sort, ara i a la vida.

11).- 15-05-2011                                    ANEM MALAMENT

Article molt interessant al bloc de CDC Puigdàlber:

http://cdcpuigdalber.wordpress.com/2011/05/15/una-cara-molt-dura-i-molt-de-morro/

Una vegada vist el programa que reparteix el David Masdeu per les cases, podem comprovar que només diu promeses i més promeses com sempre, bona part de les quals quasi impossibles de complir en l’actualitat.

D’altra banda,  fan propaganda  de bones intencions, les qual s’ha demostrat en el poc temps que porten al govern que no són tals, donat que en pocs mesos ja han fet tot EL CONTRARI del que predicaven.

El que no prometen és transparència. Aquesta paraula no surt al seu diccionari, no existeix. El que han vingut demostrant, des de temps del mestre de l’IUP, és que com més opac, més tèrbol  i més amagat estigui tot, més bé van ells i així ningú s’assabenta de res al poble. Deuen pensar que ens apliquem la dita de “pobrets, tontets i alegrets” .

Si algú dubta del que estem dient, només cal que li pregunti al senyor Masdeu personalment sobre algunes qüestions que tothom coneix i no s’atreveix a dir i veurà  quines respostes més galdoses que fa el “vailet”….. I és que no té cap argument per poder defensar res. NO EN TÉ.

FINALMENT, LES MENTIDES MANIFESTES I INTENCIONADES, una escandalosa mentida sobre l’endeutament de les que no caldria fer ni esment. És deure i obligació dels actuals representants de CiU al govern de Puigdàlber desmentir públicament el que posa el programa sobre l’endeutament.

Des del punt de vista del coneixement general però, només cal dir que VA QUEDAR DEMOSTRAT QUE A L’ANY 2007,  EL TÈNDEM MASDEU-CARRERA VA DEIXAR UNS DEUTES no comptabilitzats,  DE MÉS DE 750.000,- €.

El que va haver de fer el govern entrant, va ser negociar un deute amb interessos mol bons donat que el deute de Masdeu i Carrera generava uns interessos del 7,5 % contra l’Ajuntament. Tota la informació treta de la reunió pública de novembre de 2008 i de la que el senyor Masdeu  va acceptar  expressament la realitat.

Com s’atreveix a atribuir al govern de 2007 a 2010 cap tipus de deute ??????. El deute el van generar TOT, TOT, TOT l’equip Masdeu-Carrera, que quedi clar….. tothom ho sap menys l’ara “alcaldable” David Masdeu,  que a més de mentider, és desmemoriat.

Potser seria necessari un debat obert entre els alcaldables de l’IUP, el del PSC i l’alcalde al que li van fer  una (digueu-li com  vulgueu) moció de censura entre “germans”. De ben segur que aquesta nova CiU no aguantaria la màquina de la veritat davant la realitat dels fets.

10).- 12-05-2011                     PROGRAMA DE L’IUP O NOVA CiU

Properament s’examinarà el programa de l’IUP de Masdeu, perdo !! de la nova CiU de Puigdàlber formada per Unió……. Qui mou els fils encara  i sempre ??

Estranyes coincidències en format i en contingut, del programa de CiU de 2011 i el programa de l’IUP de 2007, de moment el que canvia, és que al programa del 2007, posava Manel Carrera, Alcalde i ara, posa David Masdeu, alcaldable. Ja és una bona diferència. Fins la propera.

9).- 7-05-2011                           BLOC DE CIU A PUIGDÀLBER

Sembla que hi ha pressions per tal que es tanqui el bloc de CiU de Puigdàlber (que representa i controla el grup de CiU a l’Ajuntament de Puigdàlber i format pels tres regidors que van ser elegits a els eleccions municipals del 2007, tots de CDC o simpatitzants d’aquest grup).

És normal pensar que ara es dona una situació un tant insòlita, atès que al mateix bloc de CiU de Puigdàlber, no li queda altra solució que fer el que ha fet fins ara:  dir les veritats del que passa, tant quan governava com quan ha estat a l’oposició des de juny de 2010  fins que el senyor David Masdeu del ja famós IUP, com a president comarcal d’unió ha traït a la federació,  pel que respecta a Puigdàlber, fent que no es poguessin presentar a les eleccions del 2011 per continuar  fent o col·laborar en la molta feina que queda per fer a Puigdàlber.

Pel que hem pogut saber, i amb una gran responsabilitat, per part de CDC Puigdàlber, tot i el mal que li han fet des d’unió, es comprometen a deixar aparcat el bloc de ciu, però no així el de CDC, que continuarà dient el que cregui convenient i exposant tot el que cregui denunciable, ja sigui legalment o moral per part de l’IUP al govern.

De totes formes, en l’esmentat bloc de CiU ja hi ha prou i suficient material per tal que els que vulguin saber i conèixer el que ha passat fins ara a l’Ajuntament, la veritat i els esdeveniments de l’Ajuntament de Puigdàlber,  les  actuacions del “jove Masdeu” i les seves prepotències i desprecis, tenen una bona estona de lectura.

Naturalment, l’enllaç des d’aquest bloc de Puigdàlber Noticies cap al de CiU, no es desactivarà fins la presa de possessió del nou Ajuntament que surti de les urnes, sigui el que sigui.

http://ciupuigdalber.wordpress.com/2011/04/30/vol-anar-massa-rapid-aquest-%e2%80%9cjove%e2%80%9d/

08).- 05-05-2011                 A LES  24: 00 h. COMENÇA LA CAMPANYA

Avui a les 12 de la nit comença la campanya electoral per les properes eleccions municipals del dia 22 de maig de 2011.

A Puigdàlber es presenten tres llistes tal com ja s’ha publicitat a través del Butlletí Oficial de la Província, i de les que també s’han fet ressò  els diaris i mitjans de comunicació comarcals, en paper i/o digitals: nova CiU, ESQUERRA i PM.

A Puigdàlber, ja majoritàriament estan definides les preferències dels electors per quina de les llistes es volen decantar, però tot i així ja comencen les trucades amicals, sobre tot del representant de l’IUP, que a partir d’aquesta nit es transforma en representant de ciu  a les eleccions però no a l’Ajuntament, fins que prengui possessió a mitjans de juny de 2011, el nou consistori resultant de les urnes.

En unes eleccions es prometen coses, i per part de segons qui, es prometen favors i preferències, es diuen  mentides  que la gent, ignorant del que passa a l’Ajuntament no pot contrastar…. vaja, que cal estar molt amatents a aquestes trucades que mai fins ara havien existit i que  de cop i volta sembla que vulguin salvar el món i consultar els problemes dels altres, quan fins ara sempre s’havien ignorat.

En aquesta campanya s’ha de valorar la situació deixada a l’any 2007, els avenços fins a juny de 2010 del govern de canvi i les realitzacions del que s’havia sembrat que es fa ara. No hi ha res de nou, només promeses fetes per qui ha generat la desfeta, cal pensar-hi.

És cert que el govern de canvi no va agradar a tothom, però la realitat és que ha estat el més honrat i transparent des de l’any 1991, amb grans avanços que estan a l’abast de tothom i dels que s’aprofita l’actual. To hagi estat per Puigdàlber i la gent que s’ho mereix. Sort a tothom que realment vulgui el bé dels altres.

 

7).- 29-04-2011                 NOTICIES  SETMANARIS COMARCALS

Les darreres publicacions:

https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2011/02/24/ocurrencies-i-notes-de-la-gent-i-v/

La Fura (setmana 28 abril 2011), llegir també els comentaris de la següent noticia que s’adjunta, totalment manipulada per “un manipulador”:  sembla que la culpa d’haver format una llista d’Esquerra sigui de CDC, tot el contrari, NOMES HI HA UN CULPABLE  EN AQUEST AFER i  pel que es poit llegir a tot arreu, ja tothom sap  qui és: David Masdeu.

http://lafura.cat/noticies/david-masdeu-udc-guanya-batalla-sigles-ciu-cdc-passen-erc

A la foto que es publica a La Fura en paper NO SURT NI EL NAS NI LA MIJA CARA DEL HARRY,  però a la noticia digital si.

Sembla mentida que un setmanari de la categoria de La Fura posi les noticies tal com raja, sense consultar ni tenir en compte les opinions ni les declaracions de les parts afectades en qualsevol afer.

A la pàgina 16 del setmanari  El3deVuit  de 29 d’abril de 2011, es publica una carta de Pere Ferrer on s’expliquen les barroeries de David Masdeu en el seu particular assalt al poder, atès que aquestes realitats semblen tancades a les noticies en les diferents  publicacions.

També es digne de llegir la carta publicada al mateix setmanari, però a la pàgina 15, signada per Gemma Raventós, que ha fet l’impossible per implicar-se en una llista unica per aconseguir la millor convivència pel poble hi ha estat traïda al primer intent. http://cdcpuigdalber.wordpress.com/2011/04/30/cartes-al-3de-vuit-de-data-29-dabril-de-2011/

6).- 21-04-2011           QUE NO DIGUI TONTERIES QUE JA EL CONEIXEN

S’ha tingut coneixement des d’aquesta redacció, que el senyor David Masdeu, a través de la seva xarxa d’informadors, està venent que NO ÉS CULPA SEVA el que ha passat amb CiU a Puigdàlber, de forma que “casualment” ara és ell solet la llista de CiU.

Tothom sap i sabrà el que ha passat: El senyor David Masdeu, ha provocat de forma expressa un allargament continuat de les negociacions, posant sempre entrebancs per fer una llista unitària, de forma que s’integressin els capdavanters de les dues llistes, la d’Unió (antiga IUP) i la de CiU al poble. Aquesta era una opció molt lloable i esperada per molta gent de Puigdàlber, fins i tot hagués provocat segurament, una llista única al poble i un nou enteniment global.

Però NO HA ESTAT POSSIBLE, la ambició de David Masdeu ha provocat el trencament total de la possibilitat d’agermanament. La llista defensora de CiU a Puigdàlber en temps de duresa dialèctica i econòmica, ha estat ESCOMBRADA en favor de l’egoisme interessat de Masdeu. Que no vingui ara amb excuses de mal pagador, que ja tothom el va coneixent, inclosos els mateixos polítics comarcals a qui ha enganyat pensant que era un “santet” amb cara de bon nen.  Està clar que la cara “no és el mirall de l’anima”.

Sort encara que veient el tarannà que acompanyava aquelles actituds, han pogut confeccionar una altra llista (per Esquerra Republicana) i així esperen  aconseguir evitar, en el que sigui possible, un altre període fosc i d’aprofitament personal en la ja molt denigrada política a l’Ajuntament de Puigdàlber.

5).- 21-04-2011                       LLISTES A PUIGDÀLBER

Es poden veure les llistes publicades al BOP del dia 20 d’abril de 2011 al diari El Punt, a la següent adreça:

http://www.elpunt.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/400326-llistes-de-les-eleccions-municipals-a-puigdalber.html

Al  bloc d’Esquerra que s’acaba d’estrenar es pot veure algun comentari a primera vista, ara manca veure el que defensa cadascuna i quina pot ser més formal i fiable pels temps que venen, no massa carregats d’abundància.

4).-  19-04-2011                               “HABEMUS PAPAM”

Aquesta és la expressió llatina que es fa servir quan surt elegit un nou Papa de Roma, després de les trifulgues electorals que tots coneixem pels diaris i informatius, les travetes,  els xantatges, les pressions i tot el que ens puguem imaginar d’aquelles instàncies tant sagrades.

El que ningú es podia imaginar, es  que aquesta lluita pel poder de les forces ocultes arribés també a Puigdàlber a través del representat del, ja sembla desaparegut IUP. David Masdeu, que ha estat triat “in extremis” per representar tot solet a les sigles de CiU de Puigdàlber, en detriment dels que van donar-ho tot per mantenir-les amb molta dignitat quan el mestre de David Masdeu va ser expulsat del partit, i al qui van seguir com un ramat, tots els afiliats, que després es va apuntar a la Unió dels  Duran, Ortega…. la flor i nata de la dreta catalana més estrident i reaccionaria.

Sembla molt complicat, però és molt senzill, el noi David Masdeu ha seguit els mateixos passos que Ramon Carbó a Sant Martí Sarroca, primer fa fora als de CDC, desprès traeix  al PSC en no voler tornar l’alcaldia el darrer any i després, JA TENEN UN NOU AJUNTAMENT ESTRICTAMENT D’UNIO a Sant Martí.

El “jove” David Masdeu fa el mateix, però amb dos mestres, el Ramon Carbó i el Manel Carrera (que no oblidem, també va tenir les seves coses amb el representant de CDC a Sant Martí). Aquest darrer va de venjança en venjança i sempre contra CDC, primer ho intenta tot sol i no el volen, desprès hi posa al seu deixeble avantatjós . Sembla mentida que els representats comarcals no vegin les coses per molt que els hi diguis.

A Puigdàlber, ja es va veure que les coses no anaven be quan el senyor David Masdeu (ja president comarcal d’UNIÓ al Penedès) va presentar una moció de censura contra l’alcalde de Convergència….. i es va consentir…..   en política tot és possible…….. I ara s’ha consumat la trama: David Masdeu ENCAPÇALA LA LLISTA DE CiU a Puigdàlber per les eleccions de 22 de maig de 2011, havent deixat a fora a TOT  CDC  a Puigdàlber,  Chapeau !!!!

Esperem que tingui sort, la necessitarà, de ben segur que la necessitarà i no precisament per aconseguir l’alcaldia,  sinò per treure al poble d’on el torna a ensorrar.

 

 3).-  14-04-2011                     AVIAT  CONEIXEREM  DE QUE VA TOT

El dilluns dia 18 de gener de 2011 fineix el termini per presentar les llistes a la Junta Electoral de Zona, que es publicaran a finals de mes.

Al menys s’acabarà aquesta inseguretat que volta per sobre del poble, sobre si hi ha una, dues, tres o fins i quatre llistes per les properes eleccions del 22 de maig.

Sigui el que sigui, esperem que sigui pel be del poble, ja seria hora una bona definició de tot plegat, atès que ara sembla que tot el que es va aconseguir amb tres anys, s’ha tornat a esgavellar molt apressa en menys de 10 mesos.

2).- 03-03-2011                          LES COSES HAN CANVIAT

Tots els pobles van donant pistes de les llistes que es presenten, es van reunint els diferents grups a cases particulars per enllestir les diferents opcions i qui més qui menys, els pobles ja van fent públiques les que es volen presentar.

A Puigdàlber tot és “sempre” diferent, hi ha una problemàtica distinta a d’altres municipis tot i que siguin molt més grans. A Puigdàlber “sobra” gent per anar a les llistes, tothom diu que te unes llistes de més de 15 persones (3 o 4 llistes per 15 persones és igual a 50 o 60 persones), on s’ha vist que més del 10% de la població es vulgui presentar a les eleccions municipals ??. Això és un exemple de democràcia, o no ???. Doncs més aviat NO. El que demostra és que ningú te clar res i la gent es pregunta que passa.

Esperem que aquesta mateixa setmana o com a molt la següent es defineixin unes llistes i uns partits al poble. La pilota està a la teulada d’una formació ambiciosa, una formació que acapara l’atenció de molta gent i que s’ha de decidir a contribuir al benestar o a complicar l’existència.

Segurament que hi haurà moltes sorpreses, a Puigdàlber “tot és possible” però referent a la darrera noticia, només el tema PSOE queda invariable: “Harry contra todos” i no es diu perquè si, es diu pel que ha fet i el que ha significat per molta gent traïda i enganyada.

 

1).- 06-02-2011     EL QUE ES PENSA QUE SERÀ (que no vol dir que sigui)    

De moment semblen confirmades tres llistes, o quan menys, la intenció de presentar-se. La llista de Convergència i Unió,  que ja està totalment configurada, amb més de deu persones  que la formen disposades a treballar pel poble.

Es de suposar que la llista del actual alcalde David Masdeu, Independents Units per Puigdàlber també es presentarà, encapçalada per la mateixa persona i que es suposa que també està formada, ateses les afinitats amb persones que s’integren en el seu entorn, el de sempre i el que s’ha buscat recentment.

Una tercera llista del socialista Harald Ebinger, que en aquesta legislatura ha tergiversat tots els esquemes del petit poble de Puigdàlber i s’ha quedat sol pel que fa a la llista, però ha aconseguit fer de frontissa i provocar el malestar a tota una comunitat. Es presenta problemàtica la formació d’una llista del Partit Socialista de Catalunya a Puigdàlber per les eleccions municipals 2011, però s’hi veu obligat i per tant la farà, no pot trair als dirigents comarcals que li han donat suport en contra de tots els companys  de la seva pròpia llista als anys 2003 i 2007.

També es parla d’ una quarta llista,  la d’aquells que han treballat pel poble molt a fons i ara veuen com les noves generacions d’aprenents de polític s’ho carreguen tot, ho espatllen tot.  Es parla d’una llista amb ganes de parlar des de la tribuna que els hi dona la presència en unes eleccions. Ningú sap a quin partit estarien adscrits o si serien un nou partit independent, però pel que se sent a dir, està molt avançada.

Aquest és el panorama. Si algú hi vol afegir quelcom, estem a la seva disposició per publicar el que envieu a puigdalbernoticies@gmail.com o com a comentari en aquest mateix article que anirà creixent amb les aportacions.

Aquest apartat del bloc funcionarà com el de “ocurrències i notes de la gent”, on correlativament s’hi van afegint articles relacionats, aquesta vegada, amb les eleccions i ordenats cronològicament.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari