ESCRITS PROPER PLE ORDINARI A JULIOL DE 2016

logo esquerra jpgSegons es va acordar al principi de legislatura, al juny de 2015, els Plens Ordinaris de l’Ajuntament, serien cada 3 mesos, el penúltim dilluns dels mesos de març, juny, setembre i desembre.

A principis de juny de 2016 (6 de juny), desprès de demanar per part del grup d’ERC a l’Ajuntament que es tirés endavant el nou Pla d’Ordenació Urbanístic Municipal que es tramita des de 2007, es va convocar a quest grup per tal d’ensenyar les modificacions hagudes en l’esmentat Pla (ja explicarem les vicissituds per les que ha hagut de passar des de 2007).

Com sigui que encara no estava enllestit, se’ns va demanar poder ajornar el Ple de juny unes setmanes per tal de poder incloure en el dit Ple, l’aprovació del POUM ja modificat. El nostre grup no va posar cap problema, però va dir que aquestes modificacions s’havien d’exposar al públic per tal que el poble podés veure les modificacions del POUM que afecten a tothom i a alguns encara més en particular.

Tot i el temps transcorregut, a dia 15 de juliol tot just s’ha convocat al poble pel dia 18 de juliol a les 20:30 h per tal d’explicar les modificacions a les que Urbanisme a obligat a l’Ajuntament de Puigdàlber.

Atesa la importància d’aquesta reunió i per tal que tothom estigui assabentat de les modificacions i conseqüències que comporta l’aprovació d’aquest instrument urbanístic pels propers anys, ÉS MOLT CONVENIENT QUE TOTHOM VINGUI A LA REUNIÓ i es pugui interessar de forma directe per qualsevol aspecte que cregui convenient sobre el tema.

Atès que, com a conseqüència d’aquest retard en la convocatòria de la reunió i la manca d’informació al poble de la importància del tema la convocatòria del Ple es va endarrerint, aquest grup d’ERC ha anat presentant escrits de mocions, preguntes i propostes a discutir en el proper Ple i per això us les adjuntem a continuació en format PDF per tal que, qui estigui interessat, les pugui llegir i veure el treball que des d’aquest grup d’Esquerra a l’Ajuntament de Puigdàlber es va fent com a oposició constructiva que sóm.

TOTS A LA REUNIÓ DE DILLUNS i us convidem que assistiu també al Plens de l’Ajuntament que son PUBLICS.

ESCRIT 13, mocio Celler Can Ferran

ESCRITS 14 15 16 i 17 AJUNTAMENT S22C-6e16062718220

ESCRITS 18 19 i 20 AJUNTAMENT S22C-6e16070412090

ESCRITS 21 22 i 23 AJUNTAMENT S22C-6e16071219300

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a ESCRITS PROPER PLE ORDINARI A JULIOL DE 2016

  1. Josep Mir Calaf ha dit:

    Quina participació puc tenir en l`exposició del POUM

  2. Editor ha dit:

    Preguntar tot el que es vulgui per tal que l’equip redactor i polìtics implicats resolguin els problemes que es plantegin per part dels assistents. Es pot preguntar i exigir que el mapa estigui a l’abast de tothom.

Deixa un comentari