PUIGDÀLBER AL DIA.OCURRÈNCIES I NOTES DE LA GENT (XIII)

20/260).-  22-04-2013              TRES ANYS SENSE INFORMAR

Aquest és el temps que fa que l’equip de govern no informa al poble de forma oberta i planera. Un any en el que David Masdeu  és alcalde per motiu de la moció de censura amb un equip de govern i dos anys amb un altre equip de govern, del que només varia amb un INFORMATIU POPULARnou regidor (sort que és el que treballa i fa rutllar l’Ajuntament).  Es van prometre butlletins informatius municipals i només se’n han fet DOS amb molt poca informació i interessada.  Per desgracia per Puigdàlber, veiem que les noticies han de sortir als diaris i quasi sempre per motius d’enfrontament davant la manca de diàleg.  Properament el grup d’ERC convocarà els veïns del poble per una sessió informativa que ha de ser el  revulsiu a  la manca d’informació de l’Ajuntament. Esperem que en el moment que es faci, tingui una assistència nodrida, incloent també als membres de l’equip de govern que, com tothom, podran dir la seva i intervenir en el torn de debat i preguntes. Tant debò sigui el començament  d’una nova etapa de transparència i col·laboració. Si amb la seva ànsia d’informar al poble, la reunió la convoca abans l’equip de govern, s’hi haurà de participar activament que de preguntes no en falten.

19/259).-  07-04-2013    POST  “VACANCES” DE SETMANA  SANTA

No se com li han anat a l’alcalde aquestes vacances, però  ha tornat molt “moreno”, pot ser de pot, de sol, de neu o de màquina, però segur que no és de treballar de sol a sol mona de pasquacom els hi toca a molts mortals en aquesta època de crisis monstruosa que ens envolta. El que no ha fet tampoc, es anar a una conciliació a la que estava citat el dia 3 d’abril per intentar parlar de les seves acusacions cap a l’editor d’aquest bloc, el que significa un altra vegada,  que el que més li agrada al senyor Masdeu junior és la confrontació pura i dura…. doncs ell ho ha triat, no jo. Espero que no pretengui tenir treballant a tot el personal de l’Ajuntament per ell solet, perquè, amb tantes denuncies com diu que té, la feina li pertoca a ell i no al personal de l’Ajuntament que a la fi és qui resulta més perjudicat, juntament amb el poble.

18/258).- 27-03-2013                       Setmana  Santa 2013

Aquesta és una setmana per la reflexió personal, més enllà del que religiosament pugui significar pels més creients. Ja sigui per la posició de la  lluna d’aquesta setmana, que Imatge de Setmana Santasempre porta una mena de tristor en l’ambient, ja sigui per un procés de fi de cicle o de penediment sobtat per part de qui l’ha vessat del tot, la qüestió és que cal una reflexió profunda, tant des del punt de vista polític com de la vessant personal de qui hauria d’estar al capdavant d’un servei al poble i en canvi,  es dedica a difamar embrutant el nom del propi poble al qui es pensa que fa un gran servei.  Com sempre he dit i moltes vegades repetit, en castellà i com diu la dita : “El ladrón considera a todos de su misma condición”, o un altra en català: “tal faràs, tal trobaràs”.  Bona i reflexiva Setmana Santa !

17/257).- 16-03-2013                    DILLUNS PLE A PUIGDÀLBER

PLE ORDINARI 18 DE MARÇ DE 2013 A LES 19H.

NOU A 20-03-2013http://ercpuigdalber.wordpress.com/2011/09/19/plens-ajuntament-de-puigdalber-legisaltura-2011-2015/

Tothom ha pogut veure al bloc d’ERC Puigdàlber, que el proper dilluns dia 18 de març de 2013 hi ha Ple a l’Ajuntament….  per sort, això és una cosa que el senyor alcalde del protecció de dadesmunicipi encara no pot evitar to i que no li agradi gaire, per no dir gens.  És curiós constatar que en els Plens només es tracten temes que PER OBLIGACIO LEGAL han d’anar al Ple i en canvi no es tracta per exemple, l’aprovació del projecte de reforma de la Llar d’Infants  (que es troba en fase d’exposició al públic) per un import de més de 80 mil euros, que s’hauran d’afegir  als ja més de 420 mil euros que va costar en realitat la “Guarderia” amb una desviació de més del  65% del pressupost inicial . Són gestions que va fer l’alcalde Carrera amb l’alcalde actual com a personatge destacat en aquell govern en el que “tot eren obres”.  El Ple de dilluns, tot i les intencions de deslluir-lo per part de l’equip de govern, POT SER MOLT INTERESSANT i caldria assistir-hi…. Fins i tot seria bo que hi vingués la premsa: És una idea que li podria interessar a l’equip de govern, tan ansiós de publicitat.

RECORDS INCOMODES PER L’ALCALDE MASDEU

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/21326-puigdalber-aprova-el-credit-per-fer-front-al-deute-i-ratifica-que-no-tancara-la-llar-dinfants-del-poble.html

16/256).-  12-03-2013                                  TAPANT “FORATS”

Ja m’agradaria donar bones noticies de Puigdàlber, però és molt difícil. Per una banda, una noticia positiva seria dir que s’aconsegueixin (pels mitjans que siguin) moltes FORATS DE L'ESPAIsubvencions pel poble, però aquesta abundància ve contrarestada per la manca d’informació en la seva aplicació, en la seva manca de concreció i en la seva arbitrarietat. Tota subvenció és ben rebuda quan els gestors encarregats de fer-la efectiva i útil saben el que fan,  saben com aplicar-la al benestar de la població, però es torna totalment insolidària  i inútil quan el que es pretén es amagar les vergonyes passades i tapar forats que mai haurien d’haver existit.

Parlant de “forats”…. quin merder que s’ha organitzat al poble amb l’apedaçat dels carrers que ningú sap a quin criteri obeeixen ni quina capacitat te l’empresa que ho fa (com sempre…. “opacitat”) i que deixa el poble sense poder-hi circular. Quina organització !!!!

15/255).-  05-03-2013                SETMANA DE LA INJURIA

Si la setmana anterior la vam titular com a setmana prolífica, la següent, del 25 de febrer al 3 de març podem dir que va ser la “setmana de la injuria”. El senyor David Masdeu, querella injuries i calumniesdesprès de la reunió mantinguda amb “les bases” del seu grup electoral  el divendres  22 de febrer de 2013, va decidir “passar a la carga”  contra la roda de premsa del grup d’ERC en la que  tan sols es  va anunciar que s’havia presentat una denuncia davant l’Oficina Antifrau per unes possibles irregularitats en l’adjudicació de la continuació del POUM . I no se li acut altra cosa al David Masdeu (aconsellat per algú que hi entén), que carregar, naturalment, contra l’editor d’aquest bloc, només faltaria….. i fins i tot s’ha sentit a dir per parts molt properes a l’alcalde: “ara arribarem fins el fons”………. I tant si hi arribarem i potser més d’un pateix si s’hi arriba. Bona nit i bona sort.

14/254).- 23-02-2013                      SETMANA PROLIFICA

TOURIST INFOAquesta setmana del  18  al 24 de febrer, ha estat farcida de noticies a Puigdàlber, unes referides a una presumpta contractació irregular de la continuació de la redacció del  POUM (Pla Ordenació Urbanística Municipal) i un altra de la posada en marxa dels projectes de la subvenció de Viure al Poble Mes, dotada  amb 456.ooo,- €. Una cosa va relacionada amb l’altra, perquè amb el munt de projectes que s’han de portar a terme,  i amb l’ambigüitat de la memòria, val la pena controlar com ho fan perquè fins ara ja ens ha ensenyat aquest govern que de “transparència, poca” i que el seu estil de govern s’acosta més al d’una dictadura que al d’una democràcia. No és tan sols la contractació del POUM el que s’ha fet malament, podem parlar d’altres temes que aniran sortint, però poc a poc, no cal córrer… i cal dosificar les noticies, que l’alcalde ja ha fet tres campanes des de principis d’any i no cal estressar-lo.

13/253).-  16-01-2013                    PRESSUPOSTOS  PUIGDÀLBER 2013

El passat dilluns dia 14 de gener es va convocar un Ple extraordinari a Puigdàlber per aprovar els pressupostos del 2013. Com sempre i a corre cuita, sense ni tan sols consultar res amb l’opoisició, es veu, com tothom ja sap que és el tarannà del senyor David Masdeu i PRESSUPOSTOSdel partit que representa que sempre va a la seva (como no podia ser un altra, parlem d’UNIÓ i l’indestructible Durán i Lleida). És un pressupostos totalment irreals que compten  amb ingressos que ja saben per endavant que no existiran i amb despeses totalment inútils per molt subvencionades que siguin (camins BTT, llibre del poble, senyalització turística… total més de 80.000,- euros). Es preveu que l’arquitecte municipal que va fer el nyap de la Llar d’infants (o la seva companya de despatx) sigui el que redacti el projecte per arranjar-ho (100.000,- euros llençats amb el “cucurutxo inútil” i uns altres 90.000,- euros per arreglar el que va fer mal fet… quina cara més dura… caldria preguntar-ho al senyor Carrera i al mateix David Masdeu que va participar en la disbauxa). Per altra banda, els sous del personal i càrrecs polítics es mengen quasi el 50% del pressupost ordinari, uns 200.000,- euros  (i això que no tenim agutzil)… és que “hi ha molta feina”. Fins la propera !

12/252).-  03-01-2013              INAUGURACIÓ DEL CENTRE

La veritat és que, coneixent al senyor alcalde David Masdeu, estava convençut que el que ara anomenen “El Centre”, seria inaugurat per la festa major de Puigdàlber però no ha estat així, encara està per acabar, diuen. En el darrer Ple de 28 de desembre (innocents) es va anunciar que aviat s’inauguraria… però no sabem quan. Tingueu en compte que en el mateix edifici s’han d’inaugurar moltes TANCAT PER FESTA LOCALcoses: un consultori municipal (185 metres quadrats) sense farmaciola ni massa llum natural; un gimnàs amb els seus vestidors, dutxes, màquines de musculació i tonificació…; sala d’ordinadors i despatxos per les associacions del poble i més a més, com a estrella de l’edifici, la flamant Oficina de Turisme (??? metres quadrats en planta baixa), en total, un cost superior al milió d’euros (no està mal tal com estan les coses). No patiu ciutadans de Puigdàlber, que tot tindrà una utilitat envejable i un rendiment econòmic mai vist. Mentre tant, l’aigua ha tingut un increment del  16%; la contribució urbana (IBI) ja s’ho trobareu al pagar el rebut (segons Masdeu no s’apuja) i els tractors amb fems continuen passat pel centre del poble deixant el seu “record” a cada banda sonora que troben. BON ANY 2013. BONS REIS (espero que no sigui un discurs “carrerià” – us recordeu ? sempre amb les seves cartes als reis).

11/251).-  28-12-2012          DIA DELS INNOCENTS 28 DESEMBRE DE 2012

Al igual que els pressupostos del govern central,  a Puigdàlber s’ha triat el dia dels innocents per fer el darrer Ple de l’any 2012, extraordinari i per  intentar tapar els “forats” possibles abans d’acabar l’any. Com sempre, ha estat un Ple constructiu amb moltes SALA POLIVALENT LATERALintervencions i noves descobertes que més endavant s’aniran perfilant. Del que s’ha dit, i resumint de forma extrema, dir que s’ha aprovat l’acceptació de la tant celebrada subvenció Viure al Poble + de més de 455.000,- € (amb el vot en contra d’ERC per creure que s’han de fer irregularitats per poder-la  dur a terme de forma interessant), també s’ha pogut comprovar que en dos anys, l’equip de govern no ha eixugat cap deute de l’Ajuntament tot i les retallades i puges d’impostos (encara es deuen 808.000,- €) i finalment ja s’ha decidit pagar aquella famosa factura que no existia del voladís de la Sala Polivalent que va ser contractada pel senyor David Masdeu “de paraula”….. Quin sistema més correcte de fer contractacions des d’un Organisme Públic i per un import que supera el 25% del pressupost municipal.  Felicitat per l’atreviment i l’exemple !!!.  Es publica un article relacionat, ja de data 20 de juliol de 2012….. i és que cal “tenir memòria” per dir tantes i tantes mentides i tonteries com fa David Masdeu en els Plens:

“”17/217).-  20-07-2012                  OBRES SENSE TENIR DINERS

En El Ple de 16 de juliol de 2012 el David Masdeu va dir MENTIDER al senyor Peña en dues ocasions. En el mateix Ple, el senyor David Masdeu va reconèixer (perquè es veritat) butxaques buides o plenesque es va fer l’obra del centre segona fase SENSE TENIR ELS DINERS i la empresa ha cobrat (de moment) de l’Estat Espanyol…. Per tant, quan es va contractar, no hi havia finançament  real (només promeses). Una empresa ha fet una obra, l’ha cobrat i de moment l’Ajuntament de Puigdàlber deu els diners a l’Estat (AIXÒ ES VERITAT SENYOR MASDEU ??).  Un altra obra que una empresa ha fet però NO HA COBRAT EN LA SEVA TOTALITAT és el voladís de la Sala Polivalent, que va contractar de “paraula” el senyor David Masdeu quan era regidor d’Hisenda del govern de Carrera. També es va contractar SENSE DINERS….. És potser una moda establerta per David Masdeu com a polític ?? o és una còpia de com ha anat Espanya en aquest darrers anys ??.””

10/250).-  18-12-2012                MANIFESTACIONS  SORPRENENTS

A dia d’avui ja res ens pot sorprendre. En el Ple d’ahir, dia 17 de desembre a Puigdàlber i ja en acabar el plenari es despenjà l’alcalde dient que tenia una denuncia i que li demanaven ..... de formigó..... de formigó4 anys de presó……… per haver posat “dos bordillos”.  Quina cosa més sorprenent de parlar en un Ple, deixar anar una  cosa així quan abans mai ningú havia parlat de cap denuncia amb la excepció que ja en un altra Ple  tothom es va poder assabentar de que s’havia pagat a un advocat particular de l’alcalde amb diners de l’Ajuntament (uns 5000 euros). Ara resulta que el senyor alcalde del municipi més petit de Catalunya, David Masdeu Baquès, està denunciat per alguna cosa relacionada amb  “uns bordillos”, com ell mateix diu, i per postres, manifesta publicament que li demanen quatre anys de presó…. Definitivament, HA PERDUT ELS PAPERS per fer pùbliques aquestes coses i per postres acusant de demandar per haver-lo denunciat. Calma, calma !!

09/249).-  13-12-2012       PLE ORDINARI AJUNTAMENT DESEMBRE

A la vista del Ple Ordinari de l’Ajuntament de Puigdàlber que tindrà lloc el proper dia 17 de desembre de 2012, el darrer de l’any, podem veure a l’enllaç del bloc d’Esquerra i a la pròpia pàgina web de l’Ajuntament que no hi figura res del tant esbombat projecte de SUBVENCIONS A DOJO“Viure al Poble Més”, sembla que tot sigui un gran “boom” orquestrat per l’alcalde per  aconseguir encara més propaganda al seu “ego” personal…, que si ara “he” aconseguit una subvenció que duplica el nostre pressupost…, que si ara CatSalut ens paga el consultori que podria abastar  una població cinc vegades superior…, que si ara  farem una oficina de Turisme per ensenyar els atractius turístics del poble…,  que si ara l’Ajuntament organitza (a través d’un restaurant amic al que li surten totes les despeses de logística i local gratis) una gran revetlla de Cap d’Any, vaja, que tot es fa pel poble però, a la vista de la convocatòria, “d’esquena al poble” d’esquena als membres del propi consistori. Continuo dient el de sempre, no anem be senyor David Masdeu, no anem be… possiblement vostè si que hi vagi, per això ho fa tot, per anar be vostè !

http://ercpuigdalber.wordpress.com/2011/09/19/plens-ajuntament-de-puigdalber-legisaltura-2011-2015/

08/248).-  30-11-2012                             VIURE AL POBLE +

Puigdàlber, tipus d’operació: Puigdàlber, poble enoturístic i comercial.

DOGC 29 11 2012 PAG 1DOGC  29 11 2012 PAG 2DOGC 29 11 2012 PAG 3Ja s’ha fet públic als mitjans de comunicació, ja s’ha publicat al DOGC  el fet que  Puigdàlber i La Granada (únics al Penedès) entren a la convocatòria del programa Viure al Polbe Més: “La Granada i Puigdàlber entren a la nova convocatòria del programa “Viure al Poble Més”, que invertirà en 19 municipis petits”. Com ja s’havia publicat en articles anteriors, el “nostre” alcalde ja ho sabia, des de la Conselleria de Governació que, és la que controla aquests ajuts, dirigida per Joana Ortega, la psicòloga recentment INVERSIONS DAVANT LA CRISIllicenciada i ma dreta del senyor Durán del grup anti-sobiranista d’UNIÓ. A dia d’avui, encara ningú que no sigui el senyor David  Masdeu i els “seus” sap de que va la petició efectuada, ni quins projectes es van presentar, ni que es demana, vaja, que encara ningú sap com pensa invertir Puigdàlber 700.000,- € en promocionar les directius del programa Viure al Poble Més que está orientat a subvencionar grans projectes dels ens locals menors de 3.000 habitants que actuïn íntegrament en un nucli de població, com ara projectes orientats a la regeneració urbana i rural, a la millora de serveis turístics o que donin valor, protecció i conservació del patrimoni cultural. Falta veure quins són “aquests grans projectes que ha presentat Puigdàlber” per aconseguir la subvenció, majoritariament finançada per la Unió Europea.

http://www.rtvvilafranca.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=31248&Itemid=2

07/247).-  28-11-2012                            ELECCIONS   25N

Després de les eleccions autonòmiques del 25N s’ha pogut comprovar el que és realment la societat catalana, de qui es pot refiar per anar endavant cap a la independència i de qui defensa el que no creu. Ara resulta que CiU, pressionat pels poders  econòmics representats per UNIÓ i el senyor Duran (que mai s’ha cregut ni de bon tros res de la possibilitat d’autodeterminació)  exigeix a ERC que entri al govern per tirar endavant la possibilitat d’un referèndum. Quina cara més dura, que no estava al seu programa la convocatòria del referendum per l’autodeterminació?, que no era el senyor Mas el cap omnipotent que portaria Catalunya a un Estat Propi?. Esquerra ja li ha promès, tal com deia Junqueras a la campanya, que l’ajudaria en tot el que fos necessari per aconseguir la independència de Catalunya, però CiU no en te prou, vol obligar a que l’ajudin en el govern, no es veu capaç o no te ganes d’afrontar tot sol aquest difícil camí de la governabilitat. No és això CiU, no és això! solucioneu els vostres problemes amb Unió i potser tot anirà millor. A Puigdàlber ja van tenir una mala experiència amb el senyor  Lluis Corominas, que 3 dies abans de les eleccions municipals  del 2011 va prometre que el grup de CiU a Puigdàlber seria el proposat per Convergència i traint les seves promeses, el grup de CiU a Puigdàlber va ser el d’Unió. Ara el mateix personatge a dirigit la companya de CiU i l’ha espifiat. Espavila Convergència, espavila.

06/246).-  20-11-2012                   COSES DEL POBLE

Ja fa més d’un mes que l’Il·lm. Sr. Alcalde del municipi de Puigdàlber, senyor  David Masdeu i Baqués li va dir al cap de l’oposició de Puigdàlber, senyor Josep Peña, que tenia l’honor de comunicar-li que Puigdàlber havia estat escollit, juntament amb el municipi de La Granada (casualment dos municipis governats per UNIÓ DEMOCRÀTICA DE CATALUNYA) com a beneficiaris d’unes importants subvencions del programa VIURE AL POBLE MÉS.  Això si, l’Il·lustríssim senyor es va negar en rodó a facilitat a l’oposició quina era la memòria  que s’havia presentat per aconseguir aquesta important subvenció (uns 455.000,- €, que toca a 1.000,-€ per habitant), com si d’un secret d’estat es tractés. Aquesta és la realitat del nostre poble, encara amb l’amagatotis com a avantguarda, amb fer les coses en secret  com si d’una dictadura es tractés (o és tracta). No dubtem de les bones intencions d’alguns regidors del govern i les seves ganes de treballar, avançar i cercar el millor pel poble, però el que si puc dir clarament, és que aquestes no són les intencions ni les finalitats de l’alcalde, que ara mateix, es permet el luxe de desaparèixer en plena campanya electoral (i no cal que m’envií cap carta com l’altre vegada, recordant que no puc dir que és fora perquè tothom ho sap i fins i tot saben on). En el següent enllaç es pot veure el tipus de memòria o projectes que es van fer en la anterior convocatòria de VIURE AL POBLE per poder copsar quin tipus de projecte es pot realitzar a Puigdàlber (prèmer sobre el “dossiser de premsa”). Serà tot plegat un altre tema del que parlar…..per la Festa Major es veurà….. i de moment tenim les màquines del gimnàs, ideals en els actuals temps de mancances generalitzades, exemple d’inversions solidàries i productives.

http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/detall.do?id=117127&idioma=0&departament=25&canal=26

05/245).-  14-11-2012                 Responsabilitat i Solidaritat

Avui, 14 de novembre  de 2012, vaga general,  és un dia per a la reflexió i per adonar-nos que no sabem ni tan sols rebel·lar-nos contra  la classe política que ens governa en la majoria dels àmbits. No pot ser que sempre paguin els mateixos, no pot ser que mentre els amics, familiars i coneguts del qui mana obtingui beneficis de tot el que fan, la resta de mortals els hi toqui sempre “pringar” i pagar el malbaratament i disbauxa dels especuladors, sobre tot bancaris, que després fan pagar als altres els seus errors que “els han fet encara més milionaris” del que eren. No pot ser tampoc que un alcalde d’un poble petit i abandonat  es cuidi només dels seus negocis cobrant un sou que no es mereix d’aquest poble, que, no es broma, representa més del 2% del pressupost ordinari de l’Ajuntament.  No pot ser que un petit polític amb responsabilitats dintre del partit a la comarca es dediqui a abandonar una campanya electoral vital per la continuïtat de Catalunya com a país.  No pot ser que aquest mateix partit, per pagar els serveis prestats, premiï després a aquest  alcalde  amb subvencions, una vegada més,  totalment discordants i desproporcionades en relació a les necessitats bàsiques d’una societat que pretén ser solidària i justa o al menys, hauria de ser-ho.

04/244).- 10-11-2012             ELS PRIMERS ACTES ELECTORALS

A Puigdàlber el primer acte, es va a portar a terme el divendres dia 9 de novembre, molt primerenc perquè el senyor  alcalde del municipi te una cita a la Xina en les properes dates (per negocis, no es penseu que sigui per exportar Puigdàlber). Molt fluixa l’argumentació dels ponents  d’UNIÓ a la tertúlia, poca fe en el projecte que es ven des de CiU i moltes ganes d’alabar la trajectòria comercial del senyor Masdeu, fins el punt que no se sabia si era un míting electoral o un acte de propaganda de la empresa (al final s’inclou un link amb el viatge comercial a la Xina amb convit de visita inclòs per qui hi pugui anar sense subvencions – està en castellà perquè la pàgina en català no inclou aquesta assistència a la fira xinesa). Molt diferent ha estat l’acte electoral d’Esquerra a Vilanova i la Geltrú el dissabte dia 10, amb un ple absolut i un discurs clar, obert, sincer i entusiasta de l’Oriol Junqueras, que els hi dona mil  voltes a qualsevol membre del partit federat a Convergència.

https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2012/11/09/puigdalber-internacional/

03/243).-  09-11-2012                 Mas –  CiU – Convergència o Unió

Els “senyors” d’UNIÓ de Puigdàlber han convocat per avui, dia 9 de novembre, el primer acte de campanya per les eleccions al Parlament de Catalunya 2012. Res a dir si no fos que UNIÓ representa molt poc en aquest engrescador projecte que en aquest moments vol liderar el President Mas amb molta bona voluntat, empenta i perquè no dir-ho, valentia. Us podeu trobar, veïns de Puigdàlber, rodejats de votants contraris al propi ideari de CiU i que possiblement no votin ni al partit pel que volen fer campanya (recordar que a Puigdàlber els vots que van en augment són els del PP). Jo no hi aniré pas a sentir defensar idees en les que s’ha demostrat que no creuen, jo no hi aniré a prendre una copa de cava per sentir comentaris falsos i tergiversats per la pròpia realitat d’un Secretari General d’Unió, que no fa altra cosa que entorpir el camí cap a l’estat propi des de la defensa dels “seus” interessos personals, demostrats al llarg del temps en que tan sols ha mantingut la seva cadira a Madrid per intentar una situació que “ja li va bé” als seus interessos. No vull sentir més mentides d’aquesta gent (i em refereixo a UNIÓ).

meeting Unió a Puigdàlber eleccions 25N 2012

02/242).-  03-11-2012                      Convergència…. i UNIÓ ???

A que juga aquesta gent ?? Avui el twitter en va ple de les declaracions de  Josep Antoni Durán i Lleida, que semblen una declaració de guerra contra el president Mas i que no fan altra cosa que torpedinar la voluntat del seu propi partit expressada pel seu representant. Des d’aquest bloc sempre s’ha expressat una estimació “especial” per aquest partit, que al poble de Puigdàlber ja va trair  a Convergència (no sabem si amb la seva connivència) i tan de mal fa amb les seves decisions interessades i partidistes. Que no es deixi enganyar la gent, no es pot permetre una majoria absoluta de CiU tenint a dins elements tan perillosos  com els d’Unió. CiU no pot passar  de 65 diputats per tal que, juntament amb ERC, puguin conformar una majoria sobiranista molt gran i estable…. un total de més de 90 diputats sobiranistes fora més que ideal perquè supera els 2/3 de la cambra. Amb Duran al capdavant d’Unió, una majoria absoluta de CiU al Parlament, no garanteix una majoria sobiranista que reflecteixi la voluntad popular.

http://twitter.com/ptutusaus                      http://twitter.com/puigdalbernews

01/241).- 30-10-2012                           IDIOMES DIFERENTS

Cal llegir l’article de Josep Peña al bloc d’Esquerra Puigdàlber, seriós, reflexiu i real com la mateixa vida que ens ha tocat viure.

http://ercpuigdalber.wordpress.com/2012/10/28/idiomes-diferents/

El Ple d’ahir va ser una continuació del de sempre  a Puigdàlber, manca de memòria de l’alcalde (que feia de regidor d’Hisenda  i es veia que no era el seu camp), intents de desacreditació que sempre el desacrediten (i és que no se com persones així poden tenir algun càrrec, però és tema d’un altre article), parla de congelació  d’impostos quan en realitat l’aigua s’ha apujat només  un 16% i l’IBI (l’impost més important del poble i que afecta a tots els que tinguin una casa) s’apuja en realitat més d’un 5% de mitjana i els que tenen la sort de tenir la casa amb més valors cadastral, un 4% més de l’Estat Espanyol.  Com diu l’article del  Josep, PARLA UN IDIOMA DIFERENT, ell veu un color i en realitat és un altre.

ANTIC BLOC DE NOTICIES:

http://blocanticnoticiespuigdalber.wordpress.com/

Com sabeu, en aquest apartat es van posant les ocurrències i comentaris breus que van arribant a la redacció amb aquesta intenció (10 o 12  línies), cal dir si es volen com a “ocurrència” o com a “comentari”. Els anirem col·locant per ordre d’arribada, per dates  i quedaran de forma permanent al bloc, tenint en compte que, quan es faci massa pesat (20 apunts), s’iniciarà un nou “ocurrències i notes de la gent XIV”. Per consultar els dotze primers blocs d’articles amb les primeres 240 ocurrències, podeu fer-ho als tres enllaços del final de l’article, que a la vegada, remeten als anteriors:

ARTICLES DE COMENTARIS ANTERIORS:

( X )  https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2012/04/05/puigdalber-al-dia-ocurrencies-i-notes-de-la-gent-x/

( XI ) https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2012/05/25/puigdalber-al-dia-ocurrencies-i-notes-de-la-gent-xi/

( XII ) https://puigdalbernoticies.wordpress.com/2012/08/03/puigdalber-al-dia-ocurrencies-i-notes-de-la-gent-xii/

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari